Samotność. Strona: 49

Dodano: 2011-10-28 10:02

jak widać kobiety odwracają kota ogonem
solidarność jajników nie pozwala
zamiast krytykować blacharstwo i porąbane wymogi, to krytykujesz tego co mówi prawde (pewnie idolem twoim jest szef rządu zdejmujący szefa służby co wykrywa afere korupcyjną) :/

Dodano: 2011-10-28 13:11 Zmieniono: 2011-10-28 13:12

tralalala napisał(a):
jak widać kobiety odwracają kota ogonem
solidarność jajników nie pozwala
zamiast krytykować blacharstwo i porąbane wymogi, to krytykujesz tego co mówi prawde (pewnie idolem twoim jest szef rządu zdejmujący szefa służby co wykrywa afere korupcyjną) :/

Tralala nie możesz się dziwić, że gdy piszesz do atrakcyjnej kobiety to ona oczekuje od faceta że będzie atrakcyjny i miał trochę kasy... Tak jesteśmy skonstruowani takie nasze DNA. Widocznie jesteś nie atrakcyjny seksualnie i kobiety atrakcyjne szukają atrakcyjnych. Tak samo zwierzęta - samice szukają najsilniejszego a im atrakcyjniejsza lwica tym lepsze ma powodzenie w stadzie. Myślisz że tak bardzo się różnimy od zwierząt w zakresie seksu?
Tralala jeśli jesteś nie atrakcyjny przestań zarywać do seksownych pokochaj jakąś szarą myszkę i bądź szczęsliwy. Nic dziwnego jak napiszesz do seksownej bedąc nie atrakcyjnym to cie zbeszta..

Dodano: 2011-10-28 13:48 Zmieniono: 2011-10-28 14:02

dla wielu z nich każdy przeciętny Polak jest nieatrakcyjny
czekają na arabskiego lub latynoskiego koszykarza
przeciętna polska dziewczyna jaką widzę na ulicy dla mnie jest atrakcyjna
np. na sympatii jak wpisuje okreslone kryteria (wiek, wzrost, figura itd) to jestem gotów napisać do 80-90% wyników bo każda mi sie podoba
no ale co z tego jak dla 99% z nich ktoś poniżej 180, 185 jest n i e a k c e p t o w a l n y !!!
nie wiem jakie są kobiety poza portalami, ale te co na imprezach poznałem (studia, liceum) to miały tylko kase w głowie ewentualnie dawały już żonatemu i już dzieciatemu "napakowanemu brunetowi 190" z obrączką na ręku , a olewały mnie, czy moich kumpli
to co nazywasz atrakcyjna ja nazywam przecietna, bo takie widuje codziennie od pyty w sklepiej, w tramwaju, w autobusie, na przystanku , wg. mnie takie przecietne mają brać przeciętnego
a nie czekać na księcia z bajki "co ma to coś"
bo "to coś" to ma np. ko

wreszcie jak chcesz zdefiniować "szara myszka" ???
jak ???
dla mnie "szara myszka" to synonim "kura domowa, spokojna" a nie wygląd

Dodano: 2011-10-28 14:05

CatGirl napisał(a):
Tak, nie ma ratunku.

ano nie ma. i chyba nie będzie. jak o ścianę.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2011-10-28 14:10

Wiesz, taki Woody Allen wyrywał całkiem fajne laski z Hollywood, które mogły wybrać jakieś równie bogatego, ale przystojnego aktora, więc...

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2011-10-28 14:15 Zmieniono: 2011-10-28 14:15

tralalala napisał(a):
dla wielu z nich każdy przeciętny Polak jest nieatrakcyjny
czekają na arabskiego lub latynoskiego koszykarza
przeciętna polska dziewczyna jaką widzę na ulicy dla mnie jest atrakcyjna
np. na sympatii jak wpisuje okreslone kryteria (wiek, wzrost, figura itd) to jestem gotów napisać do 80-90% wyników bo każda mi sie podoba
no ale co z tego jak dla 99% z nich ktoś poniżej 180, 185 jest n i e a k c e p t o w a l n y !!!
nie wiem jakie są kobiety poza portalami, ale te co na imprezach poznałem (studia, liceum) to miały tylko kase w głowie ewentualnie dawały już żonatemu i już dzieciatemu "napakowanemu brunetowi 190" z obrączką na ręku , a olewały mnie, czy moich kumpli
to co nazywasz atrakcyjna ja nazywam przecietna, bo takie widuje codziennie od pyty w sklepiej, w tramwaju, w autobusie, na przystanku , wg. mnie takie przecietne mają brać przeciętnego
a nie czekać na księcia z bajki "co ma to coś"
bo "to coś" to ma np. ko

wreszcie jak chcesz zdefiniować "szara myszka" ???
jak ???
dla mnie "szara myszka" to synonim "kura domowa, spokojna" a nie wygląd

Życie jest brutalne, nie masz szczęścia ; p na polu bitwy są wojownicy, tchórze , dowódcy, doradcy --jak myślisz do której grupy należysz?

Dodano: 2011-10-28 14:17

a kto do cholery napisał, że 98% sie nie podoba ?
no kto ?
kto ma "wymagania" takie jakie spełnia 2% ogółu ?
no kto ?
i jeszcze śmie krytykować i zaprzeczać, gdzie sama się przyznała
tam takich jest full, co wg. nich może 1/100 się podoba
a mi czy moim samotnym kumplom podoba się 80/100 w określonych granicach wiekowych (pomijając te z nadwagą)
cały czas umyka fakt, że wiele kobiet ma zawyżone wymagania
skoro ktoś mówił sam, że 98% sie nie podobało, to taką osobę należy zjechać

Dodano: 2011-10-28 14:26

ale ja sie nie uzalam jak Ty tutaj

poza tym smiesza mnie Twoje opinie

moglbys wygladac nawet jak przysłowiowy Brad Pitt a i tak z takimi wypowiedziami i pogladami nie mialbys szans. przede wszystkim TO Ciebie dyskredytuje z miejsca.

Dodano: 2011-10-28 14:29 Zmieniono: 2011-10-28 14:30

no i znów przykład jak wg. kobiety najpierw nożyce się odezwały a potem ktoś uderzył w stół

kompletne mylenie skutku i przyczyny , jak widać podstawowe problemy z logiką i nawet hipokryzja

najpier wysłać na śmietnik 98% za wygląd, a potem powiedzieć, że oni mają zły charakter bo narzekają
to troche tak jakby szwaby w 1945 narzkały na bombardowania alianckie zapominając o 1939 i komorach gazowych

tylko by nie narzekali, jakbyście nie miały takich zawyżonych wymagań, jakby podobało się 50% a nie 2%

Dodano: 2011-10-28 14:48

przypominam, że to Ty narzekasz. i kto tu odwraca kota ogonem?

Dodano: 2011-10-28 17:16

tralalala napisał(a):
a kto do cholery napisał, że 98% sie nie podoba ?
no kto ?
kto ma "wymagania" takie jakie spełnia 2% ogółu ?
no kto ?
i jeszcze śmie krytykować i zaprzeczać, gdzie sama się przyznała

Tak, tylko mną te przysłowiowe 2% też były zainteresowane:) ja nie czekam na księcia:) książąt nie ma.

A jeśli chodzi o te które czekają- jak to powiedziała Marilyn Monroe - lepiej jest być samemu, niż z byle kim:)

Dodano: 2011-10-28 19:11

Żałosne. Najbardziej żałosna rzecz jaką w życiu słyszałem. Dziewczyny, tylko proszę nie twórzcie swoich opinii o facetach na podstawie tego frajera.

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2011-10-28 19:15

szarl nie sądzę, żeby którejś przyszło to do głowy:)

Dodano: 2011-10-28 19:22

Całe szczęście .

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2011-10-28 19:34 Zmieniono: 2011-10-28 19:38

Bo dla mojej maine love CatGirl, tylko ja się liczę <radocha> prawda moja droga żonko,no i Misiu oczywiście :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2011-10-28 19:49

LordLard (Anciliae)
LordLard
Biała Podlaska\Lublin\Kuldahar

Uwielbiam być sam ale warto z fajnymi ludzmi pogadać jak takich się zna.

Życie jest wyjątkową grą RPG - żyjesz żeby się rozwijać i przetrwać!

Dodano: 2011-10-28 20:16 Zmieniono: 2011-10-28 20:16

HardKill napisał(a):
Bo dla mojej maine love CatGirl, tylko ja się liczę <radocha> prawda moja droga żonko,no i Misiu oczywiście :)

catgirl to Twoja żona? heh.
Tralala -- czemu masz pretensje do kobiet że cie nie chcą czy muszą cie chcieć? Skoro wybierają innych tzn że tamci bardziej im paszą
Swoją drogą większego "rozczulacza" nad sobą nie widziałem ; D

Dodano: 2011-10-28 22:01

HardKill napisał(a):

ależ oczywiście my love:*

Dodano: 2011-10-28 22:24 Zmieniono: 2011-10-28 22:34

Masterdeath napisał(a):

Tralala -- czemu masz pretensje do kobiet że cie nie chcą czy muszą cie chcieć? Skoro wybierają innych tzn że tamci bardziej im paszą

nie prawda, można miec pretensje, że nie chcą realnego przeciętniaka ale "te 2%"
to co do kurwy nędzy ma zrobić ktoś kto należy do 98% ? !!!! co !!!
dla przykładu wszedłem sobie własnie na 2 portale randkowe
tam są dość szczegółowe rubryczki "kto szuka, kogo szuka" itd
panny 155-160 cm szukają facetów 180-190

zastosowałem filtr odsiewający panny, które wpisały, że szukają 180 wzwyż
wiesz kto został ? kilka grubych samotnych matek pod 40tke :/

co ma zrobić przeciętny facet ? co ? całe życie być sam ?

Dodano: 2011-10-28 22:37

tralalala napisał(a):
[quote:00267beed1="Masterdeath"]

nie prawda, można miec pretensje, że nie chcą realnego przeciętniaka ale "te 2%"
to co do kurwy nędzy ma zrobić ktoś kto należy do 98% ? !!!! co !!!
dla przykładu wszedłem sobie własnie na 2 portale randkowe
tam są dość szczegółowe rubryczki "kto szuka, kogo szuka" itd
panny 155-160 cm szukają facetów 180-190

zastosowałem filtr odsiewający panny, które wpisały, że szukają 180 wzwyż
wiesz kto został ? kilka grubych samotnych matek pod 40tke :/

co ma zrobić przeciętny facet ? co ? całe życie być sam ? [/quote:00267beed1]

Ale przecież większość ludzi świata ma rodziny a nie 2% Chcesz mi powiedzieć że tylko 2% ludzi ma rodziny wtf? Chłopie pobudkaaaaa !

Dodano: 2011-10-28 22:53

mówie o tych kobietach jakie spotykam i jakie również tu się wypowiedziały, co, nie doczytałeś co jedna tu napisała ?
że jej 98% nie pasowało
takich jest full
tych samotnych, bo przecież te normalne, co są w związkach, to są , bo nie wymagały cudów
tylko te normalne sa zajęte
a szuka się wśród tych... z zawyżonymi wymaganiami :/
bo tylko one zostały
ewentualnie trzeba szukać wśród bardzo młodych (że jeszcze fajna i nie wyrwana) ale szanse mizerne, bo 17 latka z gościem po 30tce gadać nie będzie (bo ona może być normalna, ale nie uwierzy, bo nie zna życia)
nie wiem w jakim wieku kończą się WOLNE i normalne , nie wiem
wiem, że potem jest full z mega wymaganiami

Dodano: 2011-10-29 08:22

30latka z pojebanym gosciem ok. 35ciu tez nie bedzie gadac, koles trujesz dupe non stop te same argumenty, wez sie za siebie i nie pierdol.

Dodano: 2011-10-29 09:06

O jednym nasz pan uczony zapomniał, a mianowicie o tym, że dla każdej dziewczyny te przytoczone 2% to inni faceci<lol> Tak więc Minawi wybrałaby innych zapewne:) I tu teoria 2% upada.

Dodano: 2011-10-29 10:56 Zmieniono: 2011-10-29 11:07

==> Minawi, proszę, na leczenie kaca z okazji sobotniego poranka: propozycja na dziś: sam smaczek z dwóch procent. Cobyś nie narzekała, że nie ma wyboru ;>

Piękny, trzydziestoletni...

Chyba, że jednak wolisz prawdziwych twardzieli...

Choose wisely ;>

Dodano: 2011-10-29 15:31

Alpha, "tyły" całkiem całkiem, tylko "przodów" nie widać, więc nie mogę obiektywnie ocenić <rotfl>

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło