czego se słuchacie?. Strona: 145

Dodano: 2007-01-10 06:11

Dalej namietnie Lynyrd Skynyrd Tak jakos fajnie mi sie wstało dziś wiec se pozytywnego miusika puściłem Teraz spadam do roboty Narrazie i miłego dnia !!! :)

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2007-01-10 08:09

Closterkeller - Smutek spełnionej baśni

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Dodano: 2007-01-10 08:19

Ojciec Dyrektor - Lista zadań na środę ;D

Fuck you dude!

Dodano: 2007-01-10 08:24

VENOM "Welcome to Hell"

Dodano: 2007-01-10 09:01

Kiedy organizm jest przemęczony, ciało już odmawia posłuszeństwa, oczy ostro sprzeciwiają się dalszej współpracy, co demonstrują pieczeniem, umysł traci zdolność koncentracji... Myślenie samo się wyłącza, a starają sie je zastąpić obrazy z fazy REN... Jednak gdy człowiek jednak nie śpi, wciąż się martwi... To niesamowita staje się taka zwyczajna czynność, jak położenie się i włączenie delikatnych, a zarazem silnych, trochę psychodelicznych dźwięków, łączące jakąś powtarzalność motywów, w dużej mierze elektronicznych, które jednak wciągają w trans, z melodyką i momentami głębią wokalu... Ciepło, wygoda, komfort - tak wymęczonemu ciału niewiele potrzeba - opuszczenie powiek, poddanie się dźwiękom, otulenie kołderką w ciemności i ulga, którą daje wypoczynek... Uśpienie jakiejkolwiek świadomości, oddalenie od zmartwień i tylko odczuwanie...Rozluźnienie mięśni, spokój, komfort, ciepło i chill out. Można się w tym rozpłynąć...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2007-01-10 10:37

A ja dziś "Ad Astra" Spiritual Beggars :D Na miły początek dnia :wink:

Morgano - uwielbiam Twoje posty :D Poważnie :D

Ok - wiadomość z ostatniej chwili - zmieniłam klimat na Jesus Chrysler Suicide :)

Dodano: 2007-01-10 14:00

Morgana, a nie fazy REM? ;]

np. Jak wolnosc to wolnosc - Podolanka mlask

apropo Rzeszutka z Jesus, wczoraj slyszalem kawalek z jego goscinnym udzialem na nowej plycie Cremaster. Miazga.

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Dodano: 2007-01-10 14:02

Disturbed & KoRn - Forsaken

Dodano: 2007-01-10 14:25

KabaL (Bicz)
KabaL
Szczecin/Gorzów Wlkp.

Immortal - Where Dark And light Don't Differ

PS. jestem tu poraz pierwszy, dlatego witam Wszystkich serdecznie :)

"Serve In Heaven Or Rule In Hell"

Dodano: 2007-01-10 15:43

Siema Kabel, widze, że z piękną muzyką w kregi nasze wkraczasz. Oby takich wiecej :twisted:

I mi coś na mózg padło i zamiast Nile, Cannibali czy Morbidaniołków to Hive - Ultrasonic Sound se słucham :roll:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-01-10 15:59

Oczywiście, że rem, nie czepiaj się literówek, skoro wiadomo o co chodzi. Szczególnie, że "m" i "n" są obok siebie, choć na mojej klawiaturze tego nie widać, bo literki się już dawno starły, a pisząc tego posta sama byłam na wpół w tej fazie i dzięwię sie, że napisałam wogóle byłam w stanie pisać. :D Ale miałam o czym, muszę przyznać, że to było jedno z najprzyjemniejszych doznań ostatniego tygodnia.

Lacriomosa - Durch Nacht und Flut (Suche - Part I)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2007-01-10 16:27

jestem se już po robocie moege śmiało se zapodac hmmm może dziś tak dla odmiany Lynyrd Skynyrd :lol: :lol: hehehehe

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2007-01-10 16:29

Pulse Ultra - Build Your Cages

Dodano: 2007-01-10 17:22

Lacriomosa - Lacrima Mosa

Dodano: 2007-01-10 17:38

KabaL (Bicz)
KabaL
Szczecin/Gorzów Wlkp.

Sodom - Little Boy

Kurna kolesie w "Heroes" mnie rozwalaja, trza odreagowac Dzieki KostucH za uznanie :)

Dodano: 2007-01-10 17:42

KAT - Odi Profanum Vulgus

Dodano: 2007-01-10 18:09

Ja wciągnęłam się w Vlad in Tears (tak tak dopiero to poznałam ... )Ah gościu ma super głos 8)

Dodano: 2007-01-10 18:19

Fear Factory - Transgression

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2007-01-10 18:28

Death In June - To drown a rose

Dodano: 2007-01-10 18:31

KabaL (Bicz)
KabaL
Szczecin/Gorzów Wlkp.

Uhhh, to troche dla odmiany: Klaus Schulze - Wahnfried 1883

Dodano: 2007-01-10 18:32

Das Ich- Kain und Abel

Dodano: 2007-01-10 18:39

Moonspell, ale konkretnie która płyta to nie wiem bo mam losowo wrzucone w Winampie :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2007-01-10 18:51

Death In June - Brown book, Burn again... Mhrry! ^.^

Dodano: 2007-01-10 18:53

dyskografii Dreadful Shadows :D

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-01-10 18:53

Lonely Day
System Of A down
Hypnotize

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło