Jak dla mnie tekstowo najlepsza ich plyta. Później spuścili już nieco z tonu.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10706/Pyrexia-Sermon-Of-Mockery
|
Ten zespół to absolutna LEGANDA ( specjalnie wielkimi literami ) i klasa sama w sobie. No i ta nazwa robiąca sobie jaja z termin "Komunizm" - Komu Vnyz ( pol. Komu w dół - czy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11474/Komu-Vnyz
|
“Listen to them, the children of the night. What sweet music they make!” - skomentował Dracula dobiegające zza okna wilcze wycie.
Kiedy usłyszałem nowe Adaestuo, słowa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11730/ADAESTUO-Krew-za-krew
|
Nightwish ten skandynaski zespół towazyszy mi niemal od poczatku mego sluchani muzyki.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/211/Nightwish
|
co to mowic... płyta jest ZA-YE-BI-STA kto nie slyszal niech splonie w ogniach sheolu... Brzmienie wgniata, Benton ryczy jak przystalo, solowki pierwsza liga, calosc to istny w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/467/DEICIDE-The-stench-of-redemption
|
Piąta edycja [b:aa303fd929]DARK KARNEVAL[/b:aa303fd929] odbędzie się 21 października (sobota) w klubie [b:aa303fd929]ROUTE 66[/b:aa303fd929] (byłe Los Desperados).
Start:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/723/Dark-Karneval-5-Bydgoszcz-21-pazdziernika-ROUTE-66
|
nie wiem czy sie juz pojawiło w temacie:
"Wiosna, Lato, Jeśień, Zima i... Wiosna"
wspaniały przepełniony wschodnią symbolika i kolorystyką głeboki film o dojrzewaniu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1235/Kino-japonskie-azjatyckie
|
z polskich kapel to zdecydowanie Żywiołak. ;>
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1491/Folk-w-Polsce
|
schizofrenia...ciekawy temat...zawsze mnie fascynował...moze dlatego ze mam cos w sobie z niej (: tak jakos... a tekst :) fajny...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1747/Schizofrenia
|
No i jak widać ploty, jakoby nie miało być imprez czwartkowych w Hacjendzie na szczęście okazały się nieprawdziwe :twisted:
Jeszcze "tylko" załatwić jakieś kwatery na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2003/Najnowsza-rozpiska-Castle-Party-2007
|
[quote:2a93c6d528="Allanon23"][quote:2a93c6d528="Semjan"]
Allanon...Ciebie też się to tyczy ;) :twisted:[/quote:2a93c6d528]
A jak :) I to na 1000%:D 19.01.2008 jest już zar
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2259/Diary-Of-Dreams-19-01-2008-Warszawa
|
Ciesze się, że ta recenzja się pojawiła :) Bardzo lubie ten album, choć nie ukrywam, że Senajko nie pasuje mi do Sceptic - zdecydowanie lepiej wypada w Thy Disease.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2515/Sceptic-Pathetic-Being
|
potrzebuję transportu gliwice - poznań na 26.10, uprzejmych kierowców z wolnymi miejscami proszę o kontakt :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2771/Goth-n-Beat-Halloween
|
Co do słuchowisk...niezapomiane rozbudzanie dzieciecej wyobrazni,doceniam to teraz patrzac na małe dzieci znajomych które niemoga sie odlepić od telewizora.A zapytane o własne
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3027/Dziesiec-minut
|
nieno może z tym gimnazjum to dojebałem ale kluski śląskie jak najbardziej
jak ostatnio oglądałem "dokument" o sesji nagraniowej The Beast to myśłałem, że zdechne ...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3283/Vader-Impressions-In-Blood
|
[quote:57e7bbf977="SEPULTURKA"]czy tym super dj był w -pół łysy starszy koleś :D?[/quote:57e7bbf977]
czyżby chodziło o Alkora? ;)
co do miejsc, do potwierdzam Trolla (
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3539/Dobre-miejsce-do-spotkan-w-Trojmiescie
|
Troche głupio, ze autor artykułu zaczyna dyskusje, ale myslę, żejest to na tyle wązny i wyczekiwany album, ze moznaby pokusic sie o dyskusje na temat spełnionych/niespełnio
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3795/Testament-The-Formation-Of-Damnation
|
[img:55ef896694]http://www.film.org.pl/images2/freddy_vs_jason/freddy.jpg[/img:55ef896694]
Hollywood nie da Freddy'emu Kruegerowi spokojnie poleżeć w grobie. New Line zamier
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4051/Nowy-quot-Koszmar-z-ulicy-Wiazow-quot
|
Bardzo fajny tekst, wiele przenośni, wszystko fajnie tylko strasznie się go czyta, jest totalnie pozbawiony znaków interpunkcyjnych przez co obraz tekstu robi się strasznie zam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4307/Ksiezyc-w-Koziorozcu
|
Lubię polskie kapele,które grają covery DM,lub podobną muzykę.Takim zespołem jest właśnie rybnicki Ice Machine,lub jastrzębski Station One-mało znane kapele ale świetnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4563/Ice-Machine
|