zastanawia mnie czy ma sens wystawianie swojej poezji ,to tak jakby stać przed kimś nago nie znajac go..... troche wstydu zmieszania i dziwnych emocji,poezja to poniekad przekaz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5307/Upadlosc-zycia
|
Obczaiłem DESTROYERa-DEFIANCE i powiem ze przypierdalaja z kopytem ,jest troche thrashowej melodii ale to w koncu DESTROYER666,dla mnie bomba moze nie bede tej plytki porównywał
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5563/Sad-Ostateczny-Lipiec-2009
|
Chociaż to już zmierzch norweskiego black metalu, to na pewno Immortal to jego ikona. Jeszcze kilka lat temu słowa pogardy byłyby równe karze śmierci zadanej przez
Najwyżs
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5819/immortal
|
Drodzy użyszkodnicy :) jako, ze koniec roku zbliża się wielkimi krokami, a święta za pasem tuż tuż, to serdecznie zachęcam do sprawienia miłych prezentów (albo rózg) art
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6075/Muzyczne-podsumowanie-roku-2009
|
Szczególnie jakoś mnie nie urzekł.
Szczerze to tylko Nachtmahr - Mädchen In Uniform (modulate remix) mi się podoba. Brakuje temu uderzenia jakie słychać chociażby w Kunst
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6331/Nachtmahr-Madchen-In-Uniform
|
Obadałem klip - coś pięknego, uszu nie mogę oderwać :) Ciekawe tylko jak będzie z resztą albumu. Jak dla mnie jeszcze ze dwa takie hity jak "The Hunter", reszta płyty utrzy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6587/Future-Perfect-Dirty-Little-Secrets
|
Chcę tylko ogłosić,że składam właśnie superkolekcję w objętości DVD z obrazami SF i Fantasy różnych autorów - w skrócie 4.7 GB i około 30 tysięcy grafik [albo i wi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7099/Superkolekcja-grafiki-na-DVD
|
Oczywiście, poprzednie edycje Suomi Night odbyły się w następujących terminach: Pierwsza - 21.03.2009, Druga - 19.03.2010, Trzecia - 01.10.2010. Pojedyncze wejściówki otrzym
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7355/Wygraj-wejsciowke-na-Suomi-Night-Scandinavian-Edition
|
Takie informacje powinny być jak najszerzej rozgłaszane, żeby zatkać ryje tym wszystkim, którzy pieprzą tylko, że metal to sataniści, których trzeba tępić, przeganiać,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7611/I-Maraton-Charytatywny-Metal-Cancer-Music-w-Lodzi
|
Mój kumpel posiada dużą sziszę i kiedyś jej użyliśmy. Zamiast wody była jakaś rosyjska wódka, a tytoń był pomarańczowy. Całkiem niezłe to było. Raz na rok się w ta
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7867/Szisza
|
I dobrze Yngwie, nie warto ;).
Co do charakteru edukacyjnego, to ten film de facto go nie ma. Jest za to pare truizmów, które po obejrzeniu nie zostawiają żadnego śladu, tj
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8379/Sala-Samobojcow
|
Ale Nadinko, Gorg zawsze mówi mniej więcej to samo, jego wypowiedzi sprowadzają się do myśli, że wszystkiemu winni są Żydzi, a prawda, piękno i dobro są absolutne. Wielok
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8635/W-sprawie-ks-Bonieckiego
|
Zapowiada się nieźle, już się nie mogę doczekać!!! :-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8891/The-Cult-Choice-Of-Weapon
|
Koncert w Byczynie świetny,Percival wciąż pnie się do góry trzymając wysoki poziom. Radogost mnie zawiódł,nie wiem czy to wina nagłośnieniowców czy też samego zespołu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9403/Percival-Schuttenbach-powrot-do-korzeni-metalu
|
Polski industrial - electro powstały w 2013.
Dopiero się rozwija.
Próbka:
Blasphemia - Chronopathium
http://www35.zippyshare.com/v/5263139/file.html
Blasphemia - Euphoria
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9659/Blasphemia-Polski-industrial
|
piekna wiadomość,niestety raczej urlopu nie dostane w tym terminie,wiekla szkoda...............jeśli dadza,to jadę
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9915/Gojira-wystapi-w-Warszawskiej-Stodole
|
Jak dla mnie świetny materiał. Przypomniały mi się wcześniejsze dokonania,a nowe brzmienie zaskoczyło i to na wielki plus.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10171/Besatt-Hail-Lucifer-Roots-of-Evil
|
Inteligentny, wesoły i zawadiacki facet o otwartym umyśle, szerokich horyzontach i duszy odkrywcy-podróżnika, szuka mądrej i odważnej dziewczyny, która chciałaby wspólnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10427/Wspolne-podrozowanie
|
Witajcie,
ostatnio wyprzedaję sporo nienoszonych, założonych po kilka razy rzeczy (trochę zbyt optymistycznie podchodziłam swego czasu do tematu "a gdzie ja będę to nosi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10683/Wyprzedaz-szafy
|
Tytuł recki to "Poetycki Heavy Metal (Karrakan promo cd)". Niestety po wysyłce do zaakceptowania zostało tylko to co w nawiasie. Wrzucam to info żeby zachować spójność z te
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11451/Karrakan-promo-cd
|