Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

[url]https://www.youtube.com/watch?v=PwOjmVfvEqI[/url]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10672/Nowy-teledysk-Cradle-Of-Filth
Na jaki adres wyslac odpowiedz?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11440/Wygraj-ksiazke-Frode-Granhusa-Wir
Zamiast zdjęć wyświetla się kod. [IMG]https://whatson.melbourne.vic.gov.au/winter/PublishingImages/eat-drink-436x207.jpg[/IMG]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11696/Zdjecia-na-forum
dobrze powie, osobisty znów, pomimo iż osobistych nie trawię, to podane w takiej formie wręcz uwielbiam, ergo uwielbiam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/433/13-by-Hope
wiersz generalnie nie jest pretensjonalny, ale po przeczytaniu ma się wrażenie, że coś takiego już było. bo było, temat nie jest nowy, ale w zasadzie w poezji nie zaczerpnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/689/Bialy
drogi Towarzyszu [b:26c49dad1e]Quito[/b:26c49dad1e] wydaje mi sie, ze dobrze przeczytalem i zrozumialem Twego posta, ale nie bylbym soba, gdybym czegos od siebie nie dodal i nieco
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/945/Ustroj-polityczny-jaki
Mi sie wydaje, że dzisiaj albo ja źle rozumiem to pojęcie, albo wsyztsko jest trochę chore... Ta cała "duma" ujawnia się jak tylko ktoś ma, nie wiem jak to qrczę nazwać...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1457/Duma
Elend jak Elend, ale Raison d'Etre to się w ogóle słuchać nie da - jeden dźwięk na minutę.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1969/Devil-Doll
Mam do Was pytanie: czy nie śmieszy/odrzuca/wkurza Was widok faceta w lateksowej spódnicy, z pomalowanymi paznokciami i oczami? Mi to osobiście nie przeszkadza, ale znam wielu f
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2225/Faceci-w-rajtuzach-spodnicach-itd
To będzie jeden wielki offtop - ale z tematyką opowiadania związany. Dlaczego chłopy (niezaleznie od tego czy smiałe czy też nieśmiałe), w razie niepowodzenia (niezależnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2481/Bilet-na-pociag
Spoko. Kto będzie chciał, to będzie wiedział o co chodzi. A z resztą, tylko ten się nie myli, co nic nie robi :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2737/Wampir
huhu........mroczne :lol:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3249/Pilnie-sprzedam-komplet-swiecidelek
OK, To poczekamy aż uzupełnią stronkę :) However, dzięki za odp:]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3505/Gotyk-na-dotyk
Płyta cacko - jedna z tych które muszę mieć na półce :) No i przez tą płytę poznałem poprzednie twory kapeli. Każdy kawałek ma coś w sobie, że nie sposób nie polu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3761/Agalloch-Ashes-Against-The-Grain
A kto mi powie, jak tam trafic? Tzn. na ul.Glowna. Bo chyba sie na to wybiore.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4273/Babylon-XI
W naszym kraju nie umie się pisać o kulturze. Z resztą, ciężko pisać o czymś, co powoli dogorywa. Króluje tandeta więc nawet gazety, które mają być z nazwy 'ambitne'
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4529/Lampa-nie-swieci
Są czasem filmy wybitne, a czasem takie że leżą i kwiczą ... zazwyczaj mówimy o ulubionych filmach, ulubionych aktorach .. a ja jestem ciekaw jakie kreacje aktorskie uważaci
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4785/Wybitne-kreacje-aktorskie
Twórcy “Kodu Da Vinci” powracają na ekrany kin z długo oczekiwaną produkcją “Anioły i demony” nakręconą na podstawie bestsellerowej powieści Dana B
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5553/Anioly-i-demony
Trzeba przynać, ze frekawencja dopisala. North mi podszedł, na reszcie raczej bylem z doskoku.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6065/X-lecie-Bloodthirst-U-Bazyla-Poznan-05-12-2009
[color=RED:5e86eeb795]Hej, chodzi o impreze ale nie o cos duzego - potrzebuje rady w strawie domówki :) Ma ktoś pomysl na jakies orginalne, klimatyczne dekoracje?! Przeszukałam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6577/IMPREZA-domowka
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło