Zapraszam na aukcje:
http://www.allegro.pl/item999095712_uniwersalny_zasilacz_2w1_laduj_mp3_hp_sony_ibm.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6543/Zasilacz-uniwersalny-do-laptopa-2w1
|
Było bardzo, ale to bardzo przyjemnie :3
Dziękuję wszystkim co zapewniali mi towarzystwo :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6799/Dark-Attack-Party-vol-2
|
Owszem popisali siÄ™, katujÄ™ ten albumik już któryÅ› tydzieÅ„ z rzÄ™du, choć na poczÄ…tku miaÅ‚em opory. Gorgoroth diabelnie poszÅ‚o do przodu, fajnie że znaleźli nowÄ… formÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7055/Gorgoroth-Quantos-Possunt-Ad-Satanitatem-Trahunt
|
W związku z projektowanym przeze mnie metalowym komiksem satyrycznym w formie jednostronicowych shortów który będzie utrzymany w stylistyce rysunków z poniższych linków prag
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7311/Wasze-pomysly-na-komiks
|
płyta świetna, podobnie jak zespół ;) mogę polecić jeszcze zapoznanie się z zespołem "Aghast", jest także ciekawy i utrzymany w podobnym klimacie ;) Pozdrawiam!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7567/Hexentanz-Nekrocrafte
|
[quote:9e5204fe85="Harlequin"]Tytuły tak mocno z dupy że zaczynam sie bac o to czy płyta nie bedzie brzmiała jak pisana na kolanie :P[/quote:9e5204fe85]
Zapewne tytuÅ‚y utworÃ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7823/Morbid-Angel-ujawnia-okladke-nowej-plyty
|
Trzeba być i basta :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8079/Atheist-na-jedynym-koncercie-w-naszym-kraju
|
Taaa... Wstrząsający teledysk i w ogóle historia :-(
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8335/Johnny-poszedl-na-wojne-Johnny-Got-His-Gun
|
mimo, ze jestem tolerancyjny to ten album to dla mnie kompletna porażka - kupa wciskana pod banderą znanych nazw
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8591/Lou-Reed-Metallica-Lulu
|
Cudownie, ze ktoś opisuje takie perełki. ;) Dzięki Wujas. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8847/Destroyers-Noc-Krolowej-Zadzy
|
dziwne ze jeszcze nikt nie rozpoczal dyskusji a ten temat ja w kazdym razie napewno sie wybieram
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9103/Children-Of-Bodom-Cannibal-Corpse
|
jak w ogłoszeniu ... http://allegro.pl/honda-cbr-900rr-cbr900-cbr900rr-fireblade-i2560869039.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9359/sprzedam-moto
|
Behemoth ujawnił tytuł nowego albumu. "The Satanist" ukaże się jesienią.
Pierwsza od czterech lat płyta zespołu Nergala trafi na rynek w barwach Nuclear Blast Records (Eu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9871/Nowy-album-Behemoth-jesienia
|
Tides From Nebula, The Ocean i Hacride w Polsce!
Agencja koncertowa P.W. Events i Go Ahead z przyjemnością informują, że berlińska sludge metalowa formacja The Ocean, raze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10127/The-Ocean-Tides-From-Nebula-18-11-Wawa-19-11-Wroclaw
|
Zapraszam do dzielenia siÄ™ swoimi artystycznymi tworami w tym temacie :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10383/Wlasne-twory
|
Jedna z lepszych EPek. Klimatyczna i z dowaleniem konkretnym... do tego fajny klip... Magia. Musze dziś sobie odpalić[STRIKE] Trinity[/STRIKE] MDB. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10639/My-Dying-Bride-The-Thrash-Of-Naked-Limbs
|
Prawidłowa odpowiedź to: około roku 1000. Nagrody otrzymują Atrocity, Elleanora oraz mapeks. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11407/Wygraj-ksiazke-Beowulf-Przeklad-i-komentarz-oraz-Sellic-Spe
|
Trzeba przyznać, że bardzo przyzwoite wydanie. Właśnie leci w odtwarzaczu.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11663/Nowe-wydanie-Comedy-Is-Over-zespolu-Trauma
|
Jestem wielką fanką talentu Maji Konarskiej z Moonlight. Niestety strona muzyczna, w która poszedł zespół już mi nie odpowiada. Zespół twierdzi, że trzeba się rozwijać
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/144/Moonlight
|
ciekawe... co prawda nie znam sie na stylach i kompozycjach ale i tak mi się podoba :) jak masz tego więcej, to chętnie pocztam ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/400/Egzaltacja
|