Nawiążę kontakt z kitrą najchętniej z 3M, lecz nie jest to warunek konieczny. Sang.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10380/Poszukiwana
|
ŻENUA
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10636/Frontside-Prawie-Martwy
|
No i to jedyna płyta, której da się słuchać...reszta jest po prostu nudna i nieciekawa. Nie wiem na czym polega fenomen zespołów, które nagrywają od lat, a raz na jakiś c
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11404/Spiritual-Front-Armageddon-Gigolo
|
Top 10 thrashu bez zająknięcia, bardzo agresywna muzyka, świetne sola i niszczący wokal jako dopełnienie całości.
To chyba (chyba) najlepszy Kreator, szkoda, że tak nisko
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11660/Kreator-Extreme-Aggression
|
Witam, gdzie mogę grać na automatach online w Polsce?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11916/gdzie-moge-grac
|
13 do 16 lipca w Vizovicach w Czechach jest piekny fest. Będą Within temptation, Apocalyptica, The Gathering, Whitesnake, Leaves Eyes!!! I WIELE WIELE INNYCH.
Jadę - i mam 3 mi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/141/quot-Monsters-of-rock-quot-festiwal-w-czechach-kto-chc
|
Wychodzac na przeciw oczekiwaniom naszych formumowiczów oficjalnie zostaje załozony wątek "Single z wyboru". Ponieważ nie moge sie na nim wypowiadac moze ktos oswieci nas czy s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/397/Single-z-wyboru
|
wlasnie slucham tej płytki, faktycznie brzmieniowo jak i zarowno pod kontem kompozytorskim jest utrzymana na poziomie Nymphetamine. Poza fikuśnymi pomysłami, jak wspolpraca z Va
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/653/Cradle-of-Filth-Thornography
|
[color=black:de37116626][/color:de37116626]
kimpela pokazała mi ten artykół w popcornie. Zdziwiło mnie, zę łuchają fajnej muzyki, ale póżniej zobaczyłam plakat Linkin
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/909/ciekawi-mnie-co-myslicie-o-sluchajacych-LP-14letnich-gotkach
|
Słucham niemal wyłącznie Trójki, ale tę audycję znam tylko z nazwy, bo (o ile się nie mylę) nadają ją o jakiejś nieprzyzwoitej porze (przynajmniej dla pracujących ;) ).
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1165/Trzecia-strona-ksiezyca
|
Albo jestem ślepa (hehe, jestem, jestem, ale ja nie o tym tutaj chciałam... :D) albo takiego tematu nie ma. A teraz wyszła nowa płyta "Mythmaker". Wielu starych fanów jest obu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1421/Skinny-Puppy
|
... no i święta wierzących...
przypuszczam że wiele z nas, jest u rodziców, czy innej rodziny i pewnie dziwnie się czuje.
Trudno było by wytłumaczyc im że się nie zbyt
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1677/goth-i-swieta-P
|
nie będzie w sumie pewnie niczym nowym kiedy stwierdzę, że na koncert ów nie udam się bo therion ciężko zajeżdża mi waflem 8)
od czasu vovin nie słyszałem aby nagrali
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1933/Therion-jedyny-wystep-w-Polsce
|
8O 8O 8O 8O Nooooo! Ty to masz pomysły! ;) :twisted:
Jak zwykle krótko ale powalająco, coś tematy biblijne lubimy... ;) :lol:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2189/Egzamin
|
jeden z zespolow na ktorego plyte czekam z niecierpliwoscia. Po swietnym [i:2ed10f4f81]Tempo Of The Damned[/i:2ed10f4f81] ukazal sie nieco mniej udany [i:2ed10f4f81]Shovel Headed K
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2445/Exodus-The-Atrocity-Exhibition-Exhibit-A
|
No i ośmiotysięcznik zdobyty ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2701/6000-uzytkownikow-DarkPlanet
|
Ano byłem w sali projekcyjnej ;) ramię w ramię z BloodLustTeamem ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3469/Route66-dM-amp-80s-party-3-Cie-urodziny-1i4-marca-08-Po
|
Siła tego wydawnictwa to klimat, tak jak wspomniałeś, ale posłuchaj sobie wykonania tych utworów na DVD "Emperial Live Ceremony" gdzie cała technika poszła o niebo wyżej, a
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3725/Emperor-In-The-Nightside-Eclipse
|
szukam transportu dla 2 osob na amphi ze szczecina i w droge powrotną ( ew. z poznania ) jezeli ma ktos miejsce prosze o kontakt : lunatic999@gmail.com
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3981/Amphi-Fest
|
Co sądzicie o tej kapeli? Widziałam ich 2 koncerty na żywo. Na scenie towarzyszy im mnóstwo energii, niesamowita jest także mimika na twarzy wokalisty. Kawałki zlewają się
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4237/Orange-The-Juice-You-Name-It
|