wszytsko w opisie ;):
http://www.allegro.pl/item303521793__naszywka_tsa_z_prawdziwej_skory_heavy_metal_.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3380/Heavy-metalowa-naszywka-TSA-z-prawdziwej-skory
|
Wspaniała płyta, tyle powiem. Potrafię wałkować w nieskończoność. Czasami trochę za mocno trąci Triarii, ale naprawdę warto posłuchać.
Moje faworyty z tego albumu t
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3636/Pantheon-Legio-Musica-Per-Aspera-Ad-Astra
|
Metallica - jak zwykle, awesome.
Support - kaplica.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3892/Metallica
|
na 4 blogowe "artykuły" zapisał się tylko jeden, a reszta z odpowiedzią "artykuł został wysłany do moderatora" i błędem za stronie "sorry, such file does not exist" znowu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4148/Drobne-bledy-techniczne-na-stronie
|
Poszukujemy wokalisty z Warszawy do zespołu rockowego (klimaty rockowo-popowo-alternatywne). Mamy już podpisany kontrakt z wydawnictwem, wkrótce zamierzamy wydać płytę. Ideal
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4404/Poszukiwany-wokalista-z-Warszawy
|
http://allegro.pl/item508526672_cyber_goth_gotyckie_spodnie_z_d_ringami_unisex.html
http://allegro.pl/item508493726_koszulka_satyricon_metal.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4660/tro-cyber-goth-spodnie-tylko-dla-100-fana
|
Dlaczego kur... w naszym kraju nie ma takich imprez tylko jakies pojeb.. Madonny
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4916/Unholy-Fest-1st-day
|
[quote:dc8d16d597="gebbeth"]dziś stwierdziliśmy, że SMOg powinien się liczyć jako 4, a poprzednie jako 3,5 (;
ale dziś, z braku siły po wypadzie, już się tym nie będę z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5172/SMoG-Strasznie-Mroczne-OGnisko
|
Witajcie,
Poszukujemy 5 odważnych dziewczyn ze Śląska, najlepiej Katowice, które szukają pracy w okresie od 20 lipca do 1 sierpnia w roli hostess!
Przede wszystkim dziewcz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5428/Hostessy-w-stylu-goth-rock-metal-pilnie-poszukiwane
|
Gothic PUNK Rock Japan Chain Long Black Coat Jacket
Sprzedam płaszcz w stylu metal, gothic stan bardzo dobry. Płaszcz oryginalny i niepowtarzalny. Na zdjęciu płaszcz posiada
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5940/Sprzedam-plasz-kurtke-w-stylu-gothic
|
Z całym szacunkiem ale widzę że AN padnie ofiarą tych samych schematycznych osądów co Myhem - ileż to razy słyszałem "nowa płyta Myhem... no tak to i tamto, sramto i owam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6196/Anaal-Nathrakh-Hell-Is-Empty-And-All-The-Devils-Are-Here
|
Taaa... Widzę, że przeżywamy podobne rozterki życiowe, bo mam taki sam nastrój (określenie "identyczny" chyba byłoby przesadne) i przemyślenia też jakieś podobne. Doskona
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6452/Zmiana-granic
|
Powinna za to odpowiadac chyba ta sama słuzba, która zbiera smieci po rowach wzdluz drogi. Jak widac z artykulow wobec "mięcha" jest rownie skuteczna.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6964/Przychlasty-i-zarloczny-asfalt
|
no i jak tu wybrać?!
jechać do Poznania gdzie "u Bazyla" znów będzie mrocznie czy wybrać bliski mi Wagon gdzie jak zawsze wywala nas ok 3 w nocy co jest żenujące!?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7220/Fallen-Angels-Party-Halloween
|
Oby nie odwołali...
i oby Eskulapa nie zamknęli ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7476/Ulver-ponownie-w-Polsce
|
Basista poszukiwany!
Zespół ShiroRoom poszukuje basisty obracającego się w klimatach [color=RED:31f32a685f]Metal / Rock / Visual[/color:31f32a685f], który nie boi się podej
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7732/Basista-poszukiwany-Slask
|
Zapraszam wszystkich na Sinferno - imprezÄ™ BDSM organizowanÄ… przez SinClub w Poznaniu 4. czerwca 2011.
Więcej szczegółów można znaleźć w [URL=http://www.darkplanet.pl/S
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7988/Sinferno-Impreza-z-Piekla-Rodem
|
[color=RED:9c3dee3622]\m/ UWAGA \m/[/color:9c3dee3622]
[u:9c3dee3622]Wybierasz siÄ™ na tegorocznÄ… edycjÄ™, festiwalu BRUTAL ASSAULT? Nie masz opcji transportu?[/u:9c3dee362
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8244/WYJAZD-NA-BRUTAL-ASSAULT-2011
|
The Sixpounder jest odkryciem na polskim rynku muzyki metalowej. Dla mnie jest powiew Å›wieżoÅ›ci i nadzieja na lepsze metalowe jutro. Ta kapela w zÅ‚ożony i harmonijny sposób Å
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8500/The-Sixpounder-Going-To-Hell-Permission-Granted
|
Bardzo mnie to cieszy. Muzyka jest genialna,szkoda tylko iż owa kapela jest tak mało znana.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9012/Luna-Ad-Noctum-Hypnotic-Inferno
|