Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

niya666

Niestety wczoraj ogłoszono mi w pracy nowinę, że w przyszłym tygodniu jadę w nieodwoływalną delegację a co za tym idzie musze zrezygnować z konceru VNV. Mam do odsprzed
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8413/Sprzedam-dwa-bilety-na-VNV-w-Warszawie
Kapela, którą trzeba szanować, po prostu stara szkoła. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8925/Overkill-The-Electric-Age
Chciałbym wam przedstawić pewną kapelę z południa, dokładnie z Rzeszowa. Nazywają się [b:da1b7bab3e]Cohors Praetoria[/b:da1b7bab3e] i już kilka lat grają melodyjny death
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9181/Cohors-Praetoria
Tarot Thota- Lon Milo DuQuette 45zł Ścieżki i Bezdroża Runiczne- Misterka 70zł Szaman Miejski - S K King 30zł Numerologia Wedyjska -Harish Johari 25zł Książki sa now
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9437/Sprzedam-zamienie
Niesamowicie dobra wiadomość :) Czułam w kościach, że prędzej czy później Trent zabierze głos w sprawie NIN. Teraz trzeba wyczekiwać wieści koncertowych z Europy :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9693/Nine-Inch-Nails-powraca-w-nowym-skladzie
Już nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie. Poprzednie dzieło mnie zmiażdżyło szczerze mówiąc.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9949/Mord-A-Stigmata-zapowiada-nowa-plyte-w-Pagan-Records
Przesłuchałem kilka kawałków i obejrzałem klipów. Estetyka teledysków w ogóle mi się nie podoba, za duża abstrakcja i do przesady wybujała wyobraźnia jak dla mnie. A
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10205/Niobeth-Silvery-Moonbeams
Interesuje mnie jedynie czy będzie podobnie klimatycznie jak w poprzedniej.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10461/Mussorgski-zapowiada-nowy-album
Prawidłowa odpowiedź to: "Klucze do Królestwa". Nagrodę otrzymują: Adelaide86, Eronella oraz DeathDiana. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10717/Wygraj-ksiazke-Gartha-Nixa-Clariel
[quote="WUJAS"] Zazwyczaj jak zespół wydaje pÅ‚ytÄ™ w swoim wÅ‚asnym jÄ™zyku, to ta druga jest po angielsku. [/quote] A trzecia pÅ‚yta zawyczaj już nie wychodzi, bo jak ktoÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11485/Master-s-Hammer-The-Jilemnice-Occultist
Jeszcze 5 lat temu, było wiele więcej Metalów w polsce, niź pierdo***ch Skejtów. Przez ostatnie 2 lata tego sie zleciało jak jakaś szarańcza!! Tylko piepszone hh i tech
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/222/Dlaczego-zaledwie-30-40-ludzi-slucha-Metalu
Sądzicie ze te wszystkie legendy są oparte na ''faktach'' czy to przeszła ludzka umiejętność opowiadania bajek rozwinęła się do tego stopnia ze zaczęły powstawac to co
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/734/Kto-tu-wpuscil-wampiry
Kolejny dobry krązek Sceptic, choć nie powiem aby był moim ulubionym. Niemniej jednak Wera to zdecydowanie najlepszy/a wokalista/tka zespołu :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2526/Sceptic-Internal-Complexity
osnuta płaszczem własnej destrukcji przechadzam się po pokojach mojej egzystencji- zamykam wszyskie drzwi . Na gruzach własnego bytu spotykam jedyną rzecz, która przetrwał
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3038/martwy-zegar
Ogólnie lubię Immortal, ale co do ich teledysków to faktycznie beka :twisted: , znalazłem kilka im podobnych klipów, pewnie większość ludzi już je widziała ,ale śmiech
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3294/Powrot-Immortal
szukamy perkusisty do grania cieżkiego metalu na terenie poznania, nie mamy salki ale wciaz szukamy. potrzebny jest ktos kto znajdzie sie w zmianach tempa oraz szybszych partiach
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3550/Perkusista-Poznan
a co sądzicie o Czesławie? bo ja jak usłyszałam i ujrzałam zarazem ' Maszynkę do świerkania ' to mnie poraziło:>
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3806/Czeslaw
no, i wsi szczecin zaś nie ma, a taki pszów to może być zaliczony do większych miast polski :P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4062/abracadabra-2008
Dzięki tej recenzji się dowiedziałam że Queen nową płytę wydał (dzięki Gniewula :) ). I takie dziwne wrażenie ta wiadomość wywołała - o ile żywię sympatię do Paula
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4318/Queen-Paul-Rodgers-The-Cosmos-Rock
http://wiadomosci.onet.pl/1519271,2679,1,1,polaczyla_ich_smierc,kioskart.html krótko 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4574/Polska-Rodzina-Adamsow