Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

niya666

Cenią się wyżej z roku na rok. Bardzo bym chciała, żeby ceny biletów były wprost proporcjonalne do jakości tego, co ci panowie wydają, a tak niestety nie jest. 110zł to t
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8666/Anathema-w-przyszlym-roku-zagra-w-Polsce
Artykuł świetny,obszerny i sporo można się z niego dowiedzieć. Co do płyty to muszę przyznać,że jest naprawdę dobra. Gorąco polecam...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8922/Irrlicht-Collection-1997-2011
[b:461e0cc384]Sinpreza - Warszawa - 18.05.2012 (piÄ…tek) godz. 20.00[/b:461e0cc384] [b:461e0cc384]Czas:[/b:461e0cc384] 18.05.2012 (piÄ…tek) [b:461e0cc384]Miejsce:[/b:461e0cc384
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9178/Sinpreza-Warszawa-18-05-2012-piatek-godz-20-00
Tak siÄ™ zastanawiam czy w tym mieÅ›cie dzieje siÄ™ coÅ› bardziej klimatycznego..? Mieszkam tu od kilku miechów i niestety czÄ™sto nie ma gdzie siÄ™ podziać, szczególnie jak siÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9434/Nysa
Wybiera siÄ™ ktoÅ›? Sobota 09.03.2013 w Herezji
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9690/Vampiriada-2013
chcesz pogadać to pisz na pw :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9946/Ktos-porozmawia
Tak mnie jakoś ostatnio naszło, żeby pozastanawiać się nad tematem jak w tytule. Istnieje przeważający pogląd, że muzyka to rzecz gustu. Ale wiadomo też, że na jakoś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10202/Obiektywna-wartosc-wydawnitcw-muzycznych
Niby dobra, ale mecząca płyta. Zaczęli zbyt mocno wgryzać się we własną dupe. Zamiast pasji jest rzemieślnictwo. Do tego dość tekstylne brzmienie garów.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10458/Overkill-White-Devil-Armory
odwołano po raz drugi i ostatni http://www.sevenfestival.com/news/pechowa-13-czyli-koniec-rocka-w-w%C4%99gorzewie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10714/Seven-Festival-Music-More-Wegorzewo-2015
Witajcie! Mam na sprzedaż dużo ubrań gotyckich i innych, serdecznie zapraszam na moje profile: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=10819849 https://www.vinte
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11482/Ubrania-Gotyckie
Kurcze Anthrax we Wrocławiu a ja 2tygodniowe wakacje z Rodzina w Turcji już opłacone szalonego koncertu zycze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11738/Anthrax-na-jedynym-klubowym-koncercie-w-Polsce
wiec nie 24:00 tylko 19:30 :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/731/RAT-RACE-TOUR-2006-Gdynia
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=902 Tutaj jest ten topic. Wydarzenie powstalo pozniej. Spotkanie jest o 18 przy petli 4 i 10 na piatkow
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/987/Andrzejki-Party
to byłoby idealne rozwiązanie, ale niestety trudniej policzyć ile osób zostało w klubie, niż to ile weszło... :roll: achhh :):)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1243/cybORGY-7
Jak można wnioskować po temacie, mój temat maturalny to "motyw śmierci w tekstach uwotrów rockowych/metalowych" xD mam sporo pomysłów i zespołów, które moge wykorzystać
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1755/smierc-w-muzyce-na-maturze-xD
[quote:1cf9dd0ae8]No prosze!! Czyli prawie wszyscy zaczynalismy od 8 bitowcow, zwanych powszechnie "gumiakami".... Nie jest tak zle [/quote:1cf9dd0ae8] Ja do dziÅ› mam emulatory
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2011/Pierwsza-gra
Ciekawy jestem dla kogo jest ta "rzekoma" reaktywacja. Wedlug mnie jest to niepotrzebne. Lepiej chyba zostac legenda i zostawic po sobie dobre imie niz sie splamic i nagrac (prawdo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2523/Led-Zeppelin-powraca
[color=red:ea93464cc7]no to dobrze, że sie klub zreaktywował - ale opis w dziale należy do starego Stereo - i jak mniemam to nowe pewnie różni sie wewnątrz, no i nie ma jeszc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3035/Stereo-Krogs
zajebioza że się reaktywowali wybiera się ktoś na koncert do Zabrza? ja już bilet mam :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3547/Christ-Agony
Ten temat poniekąd będzie dotyczyć filmów więc proszę szanownych moderatorów o nie gderanie;) Ostatnio siedzę, przełączam ten durny telewizor i nic , TVP 1 TVP2, TVP
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3803/Programy-ktore-nie-snily-sie-nawet-filozofom