Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Bjork. Strona: last

Bjork Wysłany: 2006-11-25 22:35

Mamy na forum jakiś fanów tej uroczej Pani?:)

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-11-25 22:59

mamy 8)

----------------
Cypress Hill-Lick A Shot

united we stand divided we fall

Wysłany: 2006-11-25 23:06

Nie wiem czy można mnie określić "fanką:, ale zdecydowanie lubię Bjork, piękny głos, nastrojowe piosenki, trochę smentów, które lubię, orginalność...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-25 23:35

baardz lubie

nic sie nie dzieje bez powodu

Wysłany: 2006-11-26 11:18

Ha ja też lubie ^^ w sumie to ją polubiłam po obejrzeniu "Tańcząc w ciemnościach":)

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-11-26 21:04

Horsea (Matuzalem)
Horsea
Kościan/Poznań

Uwielbiam pasjami. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym żyć bez Vespertine lub Homogenic. :lol: :lol: :lol:

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2006-11-27 17:21

Sooooo broken. Oczywiście, że mamy :) fanów :) caluteńka dyskografia. Genialny, niepowtarzalny głos :)

"lubię tęsknić wspinać się po poręczy dźwięku i koloru w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty lubię moją samotność zawieszoną wyżej niż most rękoma obejmujący niebo miłość moją idącą boso po śniegu" H. Poświatowska

Wysłany: 2006-11-28 18:28

Pamiętam jej łabędzią kreacje....odpadłam jak to zobaczyłam :D

Wysłany: 2006-11-28 19:25

Ja filmu JESZCZE nie oglądałam.... ale już niedługo. Narazie słucham.

"lubię tęsknić wspinać się po poręczy dźwięku i koloru w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty lubię moją samotność zawieszoną wyżej niż most rękoma obejmujący niebo miłość moją idącą boso po śniegu" H. Poświatowska

Wysłany: 2006-11-28 21:36

Film polecam, wgniata w fotel :)

Wysłany: 2006-11-29 14:16

No właśnie słyszałam same dobre recenzje. :lol:

Wysłany: 2006-11-30 14:59

Trzeba rozruszac trochę ten temacik :) Ulubiona piosenka/płyta według mnie to...

"I Remember You", "It's Oh So Quiet", i z piosenkami mogłabym tak długo... Co do płyty zdecydować się nie mogę :)

Wysłany: 2006-11-30 15:59 Zmieniony: 2006-12-01 09:15

Horsea (Matuzalem)
Horsea
Kościan/Poznań

"It's not up to you" z Vespertine.
Jak już nie mam sił walczyć to pomaga...
no i "Oceania" z Medulli...

"It's oh so quiet" też super :lol:

Zresztą czego by tu nie wymienić, będzie klasą samą w sobie.

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2006-11-30 18:08

Ja siebie fanem nazwać nie mogę bo w sumie nie lubię tego słowa. Po prostu kiedy słyszę moje ulubione utwory Bjork czuje się znacznie lepiej. To jedno z wielu moich muzycznych kuracji. Jakże wspaniałych i niezawodnych. To co reprezentuje sobą Bjork zawsze w mniejszym lub większym stopniu mnie fascynowało. Bynajmniej nie chodzi mi o samom jej osobę lecz dusze która tworzy i oby tak tworzyła dalej.

Wysłany: 2006-11-30 19:44

Oby

Wysłany: 2006-12-03 19:08

Mi jakoś tak trudno określić mój jej ulubiony utwór...Hmm u innych zespołów potrafie wskazać że lubię to i to, a u tej Pani niestety nie potrafie. odbieram ją jako całość, trochę dziwne, ale cóż już tak mam :D

Wysłany: 2006-12-07 15:10

ja najbardziej polubiłam płytke DEBIUT.bardzo wogule lubie Islandie kiedyś tam zamieszkam na strość. :D

nic sie nie dzieje bez powodu

Wysłany: 2006-12-07 17:21

Bo gorące źródełka :D

Wysłany: 2007-01-01 18:56

Przed chwilką obejrzałam film. Najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałam. Nie podejrzewałam, ze można zrobić coś takiego....

Wysłany: 2007-02-08 10:26

lubię. jest tak cholernie inna, że nie sposób nie lubić ^^

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło