Bjork Wysłany: 2006-11-25 22:35
Mamy na forum jakiś fanów tej uroczej Pani?:)
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-25 22:59
mamy 8)
----------------
Cypress Hill-Lick A Shot
united we stand divided we fall
Wysłany: 2006-11-25 23:06
Nie wiem czy można mnie określić "fanką:, ale zdecydowanie lubię Bjork, piękny głos, nastrojowe piosenki, trochę smentów, które lubię, orginalność...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-25 23:35
baardz lubie
nic sie nie dzieje bez powodu
Wysłany: 2006-11-26 11:18
Ha ja też lubie ^^ w sumie to ją polubiłam po obejrzeniu "Tańcząc w ciemnościach":)
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Wysłany: 2006-11-26 21:04
Uwielbiam pasjami. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym żyć bez Vespertine lub Homogenic. :lol: :lol: :lol:
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2006-11-27 17:21
Sooooo broken. Oczywiście, że mamy :) fanów :) caluteńka dyskografia. Genialny, niepowtarzalny głos :)
"lubię tęsknić wspinać się po poręczy dźwięku i koloru w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty lubię moją samotność zawieszoną wyżej niż most rękoma obejmujący niebo miłość moją idącą boso po śniegu" H. Poświatowska
Wysłany: 2006-11-28 18:28
Pamiętam jej łabędzią kreacje....odpadłam jak to zobaczyłam :D
Wysłany: 2006-11-28 19:25
Ja filmu JESZCZE nie oglądałam.... ale już niedługo. Narazie słucham.
"lubię tęsknić wspinać się po poręczy dźwięku i koloru w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty lubię moją samotność zawieszoną wyżej niż most rękoma obejmujący niebo miłość moją idącą boso po śniegu" H. Poświatowska
Wysłany: 2006-11-28 21:36
Film polecam, wgniata w fotel :)
Wysłany: 2006-11-29 14:16
No właśnie słyszałam same dobre recenzje. :lol:
Wysłany: 2006-11-30 14:59
Trzeba rozruszac trochę ten temacik :) Ulubiona piosenka/płyta według mnie to...
"I Remember You", "It's Oh So Quiet", i z piosenkami mogłabym tak długo... Co do płyty zdecydować się nie mogę :)
Wysłany: 2006-11-30 15:59 Zmieniony: 2006-12-01 09:15
"It's not up to you" z Vespertine.
Jak już nie mam sił walczyć to pomaga...
no i "Oceania" z Medulli...
"It's oh so quiet" też super :lol:
Zresztą czego by tu nie wymienić, będzie klasą samą w sobie.
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2006-11-30 18:08
Ja siebie fanem nazwać nie mogę bo w sumie nie lubię tego słowa. Po prostu kiedy słyszę moje ulubione utwory Bjork czuje się znacznie lepiej. To jedno z wielu moich muzycznych kuracji. Jakże wspaniałych i niezawodnych. To co reprezentuje sobą Bjork zawsze w mniejszym lub większym stopniu mnie fascynowało. Bynajmniej nie chodzi mi o samom jej osobę lecz dusze która tworzy i oby tak tworzyła dalej.
Wysłany: 2006-11-30 19:44
Oby
Wysłany: 2006-12-03 19:08
Mi jakoś tak trudno określić mój jej ulubiony utwór...Hmm u innych zespołów potrafie wskazać że lubię to i to, a u tej Pani niestety nie potrafie.
odbieram ją jako całość, trochę dziwne, ale cóż już tak mam :D
Wysłany: 2006-12-07 15:10
ja najbardziej polubiłam płytke DEBIUT.bardzo wogule lubie Islandie kiedyś tam zamieszkam na strość. :D
nic sie nie dzieje bez powodu
Wysłany: 2006-12-07 17:21
Bo gorące źródełka :D
Wysłany: 2007-01-01 18:56
Przed chwilką obejrzałam film. Najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałam. Nie podejrzewałam, ze można zrobić coś takiego....
Wysłany: 2007-02-08 10:26
lubię. jest tak cholernie inna, że nie sposób nie lubić ^^