Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Hate Eternal - I Monarch. Strona: 1

Artykuł: Hate Eternal - I Monarch

Hate Eternal - I Monarch Wysłany: 2006-11-07 10:23

Faktycznie nie jest to płyta która wywraca swiat DM do góry nogami, ale cóz.... nie musi :) mnie i tak zabija.Derek Roddy to terminator na perkusji,bardzo mi sie podoba tez wokal Rutana jest brutalny i czytelny.Same patenty na wiosle są ciekawe powiedziałbym "dysonansowe walce" - cokolwiek to znaczy ale słuchając chocby kawałku I Monarch wiadomo o co komon.

Wysłany: 2006-11-07 19:16

Hey, Stanki a co powiesz o Behold Judas? W tym kawałku refren robi kaszke manne z głową. Znalazłem w necie video lekcje na perkusje Derka ([b:df09e3a34f]MASAKRA[/b:df09e3a34f]) oraz video jak Derek dogrywa perke do riffów w Behold Judas. Fakt, album jest wgniatajacy w ziemie ale tez nie jest nowym odkryciem. Zgodze sie takze, że tytułowy kawałek jest zajebisty, kawał dobre roboty. Mimo to jednak Erick Rutan bardziej przysłużył się jako rytmik w Morbid Angel. Zrobił tam chyba 2/3 kompozycji jaki są na Domination. Gdyby nadal był w MA to Heretick napewno nie byłby taki jaki jest ale kto mówi, że jest zły? Morbid Angel to panowie sceny DM i bez wątpienia są niekwestionowanym królem na niej panujacym.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-11-09 13:15

Behold Judas zamiata :) Derek to jeden z najlepszych perkusitów DM nie na darmo ma ksywe "One-Take" ponoc dogrywa juz pełne tracki perkusji za 1-2 podejsciem.Ta jego wypowidź o sesji nagraniowej "Black Seeds of Vengeance" Nile mnie rozbraja : "Yeah, the Nile record, recorded in about 27 hours. I had never heard the stuff." :D

Wysłany: 2006-11-17 10:45

Fakt, "Behold judas" to najlepszy kawałek na płycie. A propos Roddy'ego - kandydował na stanowisko perkusisty Psyopus, ale powiedzieli mu, ze jest wystarczajaco szybki, ale za slaby technicznie :lol: Nawiasem - zobaczcie sobie Psyopus - zjazd gołą dupą po nieheblowanej desce do wanny pełnej spirytusu !!! :twisted: mocna rzecz :twisted:

.

Wysłany: 2006-11-17 18:13

za słaby technicznie ?? nie chce mi się wierzyc :) myśle,że nie ma rzeczy do której by nie zagrał więc wątpie zeby to była kwestia techniki.Psyopus jest spoko ale powoli zaczynam patrzeć z niesmakiem na tą całą post dillingerowską falę hiper high tech grania.

Wysłany: 2006-11-17 21:51

Może nie za słąby technicznie ile jego przejścia i w ogóle styl grania jest mało urozmaicony. Fakt, że łapkami i nóżkami szybko macha tu i tam jak najebana pszczółka maja ale coś w tym moze być co Harlequin mówi.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Kerniol Wysłany: 2026-01-23 23:21

Pewnego dnia w pracy miałem przerwę i chciałem się czymś zająć, więc poszukałem czegoś ciekawego i natrafiłem na burning wins classic 5 lines online https://burning5lines.org/. Ta polska platforma ma świetny pakiet powitalny z bonusami na depozyt i darmowymi spinami, które ułatwiają rozpoczęcie gry. Są też regularne promocje, które utrzymują zainteresowanie na wysokim poziomie. Bonusy pozwoliły mi spróbować różnych opcji bez dużego ryzyka, co bardzo doceniam.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło