Re: VNV Nation Wysłany: 2008-01-03 08:54
Ja też miałem przyjemność być na obydwu koncertach. To był poprostu zastrzyk energii który zwala z nóg. Mnie zawsze kręci się łza w oku gdy Ronan w intro do "Honour" krzyczy "I HATE WAR !" Niesamowite przeżycie...
Przy okazji koncertu w Łodzi miałem okazję porozmawiać z Ronanem i Mike'em za kulisami, zanim dorwała ich potem rozwrzeszczana gawiedź To naprawdę maksymalnie sympatyczni Panowie. Zresztą kto widział ich DVD "Pastperfect", temu wyjaśniać nie trzeba
 To naprawdę maksymalnie sympatyczni Panowie. Zresztą kto widział ich DVD "Pastperfect", temu wyjaśniać nie trzeba 
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Wysłany: 2008-01-04 20:09
Zaluje,ze tak pozno zaczelam ineteresowac sie dark electro i tego typu muza  gdyby tak nie bylo to wczesniej znalabym VNV Nation i nie przegapilabym ich konertu w Lodzi
 gdyby tak nie bylo to wczesniej znalabym VNV Nation i nie przegapilabym ich konertu w Lodzi  
Jak na razie to nie znam ich tworczosci zbyt rewelacyjnie,ale chyba jednymi z najfajniejszych jak dla mnie kawalkow sa Chrome i Entropy z "Matter + form"
Nie po to umiem mówić,żeby siedzieć cicho :P
Wysłany: 2008-01-04 23:00
zatem 'przestudiuj' ich album Future Perfect :]
Wysłany: 2008-01-05 10:28
ok :)
Edit:no wiec nadrabiam zaleglosci.Jestem w trakcie sluchania Future Perfect i jak na razie najbardziej do gustu przypadl mi kawalek Epicentre,ale to na razie tak po wstepnym przesluchaniu  moze cos jeszcze ciekawego sie wyloni :)
 moze cos jeszcze ciekawego sie wyloni :)
Nie po to umiem mówić,żeby siedzieć cicho :P