Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Co NIE miłego dzis sie wam przydarzyło?. Strona: 93

Wysłany: 2011-07-02 19:11

Chłodno i deszczowo od samego rana

[img:7a3cce23b7]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:7a3cce23b7]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2011-07-07 21:06

Podwójne wystawienie. Niemiłe bardzo...

Nie da się określić swojego życia jednym mottem.

Wysłany: 2011-07-08 01:45

Vammp (Anciliae)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

Zje*** sprawę z kobietą na której mi zależy

Czasami warto uciec od zycia...

Wysłany: 2011-07-09 19:32

Spiekłam się na słońcu tak, że wiem, że dzisiejszej nocy będę umierać z tego powodu. Zachciało mi się wycieczek rowerowych, a mogłam pozostać przy mojej "bladolicości"...

Wysłany: 2011-07-11 16:22

Vammp (Anciliae)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

[quote:d1abdbbcdb="CatGirl"]Vammp wszystko da się naprawić:) dobra skrucha zawsze działa, no prawie zawsze:)[/quote:d1abdbbcdb]

[color=RED:d1abdbbcdb]i tu masz racje
Sory troche mnie nie było, ale udało sie wszystko naprawić :D[/color:d1abdbbcdb]

Wysłany: 2011-07-11 22:24

Rzucił mnie facet,zmienił mnie na lepszy model i w dodatku kłótnie na chacie.Nic,tylko się pociąć...

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Wysłany: 2011-07-12 17:03 Zmieniony: 2011-07-12 17:04

Szmytu (Anciliae)
Szmytu
Rumia/Wejherowo

[quote:b10aa18d0b="Nuta"]Rzucił mnie facet,zmienił mnie na lepszy model i w dodatku kłótnie na chacie.Nic,tylko się pociąć... [/quote:b10aa18d0b]

Eh, współczuje Ci.. Życie płata figle i trzeba być przygotowanym na takie ewenementy, a to jest przecież trudne dla ludzi, którzy się przywiązują i zwyczajnie kochają. Teraz tak mówię, bo mam nadzieję, że nigdy nie okażę się takim draniem, ale zdaję sobie sprawę, że natura ludzka jest nieprzewidywalna i często pokręcona. Co do rodziny, to w każdej zdarzają się kłótnie. U mnie w domu głównie się awanturują matka z siostrą. Aż niedobrze mi się czasami robi od ich słuchania.

Zespsuły mi się słuchawki ;/

Noc jest ciemna i pełna strachów.

Wysłany: 2011-07-12 22:56

Mnie spotkało dziś coś zupełnie nieoczekiwanego.Wszedłem na stronę http://smierc.org i to co zobaczyłem zamurowało mnie...Sprawdź !

Wódka najlepszym doradcą

Wysłany: 2011-07-13 17:20

[quote:f572c6db88="Szmytu"][quote:f572c6db88="Nuta"]Rzucił mnie facet,zmienił mnie na lepszy model i w dodatku kłótnie na chacie.Nic,tylko się pociąć... [/quote:f572c6db88]

Eh, współczuje Ci.. Życie płata figle i trzeba być przygotowanym na takie ewenementy, a to jest przecież trudne dla ludzi, którzy się przywiązują i zwyczajnie kochają. Teraz tak mówię, bo mam nadzieję, że nigdy nie okażę się takim draniem, ale zdaję sobie sprawę, że natura ludzka jest nieprzewidywalna i często pokręcona. Co do rodziny, to w każdej zdarzają się kłótnie. U mnie w domu głównie się awanturują matka z siostrą. Aż niedobrze mi się czasami robi od ich słuchania.

Zespsuły mi się słuchawki ;/[/quote:f572c6db88]
Powoli się już zbieram z tego wszystkiego.Dzięki za słowo.
Może kwestia 2-3 dni i będę już 'działać' w miarę normalnie.Ale co do zaufania...więcej jak trochę czasu minie,nim komukolwiek zaufam.
Co do kłótni to mam co tydzień,i właśnie najczęściej są to starcia na linii siostra-matka-ojciec,heh.Może przeżyję to.Muszę.
Co do słuchawek,to witaj w klubie.Zgubiły mi się gdzieś i do tej pory nie mogę ich znaleźć.

Wysłany: 2011-07-16 11:20 Zmieniony: 2011-07-16 11:21

Szmytu (Anciliae)
Szmytu
Rumia/Wejherowo

[quote:6b92f6fa46="Nuta"][quote:6b92f6fa46="Szmytu"][quote:6b92f6fa46="Nuta"]Rzucił mnie facet,zmienił mnie na lepszy model i w dodatku kłótnie na chacie.Nic,tylko się pociąć... [/quote:6b92f6fa46]

Zespsuły mi się słuchawki ;/[/quote:6b92f6fa46]
Powoli się już zbieram z tego wszystkiego.Dzięki za słowo.
Może kwestia 2-3 dni i będę już 'działać' w miarę normalnie.Ale co do zaufania...więcej jak trochę czasu minie,nim komukolwiek zaufam.
Co do kłótni to mam co tydzień,i właśnie najczęściej są to starcia na linii siostra-matka-ojciec,heh.Może przeżyję to.Muszę.
Co do słuchawek,to witaj w klubie.Zgubiły mi się gdzieś i do tej pory nie mogę ich znaleźć.[/quote:6b92f6fa46]

I bardzo dobrze. Dasz sobie radę bez niego, a na bezbolesne zaufanie jeszcze przyjdzie pora. U mnie w domu za kilka dni będzie zjazd ciotek i kuzynów, których sto lat nie widziałem, więc muszę gdzieś wyemigrować, bo zawsze się mnie o coś czepiają. Dzisiaj kłóciłem się z ciotką starą panną, która niestety nie ma prawa mnie pouczać.

Utrata słuchawek jest bolesna, ale jednak do zniesienia

Chwilowo mam same drobne miliony w portfelu;/

Wysłany: 2011-07-16 14:18

ravenheart99 (Anciliae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Wczoraj miałam wypadek w pracy, czego efektem jest zerwany staw skokowy. No i jestem uziemiona na 3 tygodnie, w związku z tym nie mogę pracować, co oznacza że moja wypłata będzie głodowa...

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2011-07-17 00:23 Zmieniony: 2011-07-17 00:31

To chyba konsekwencja przyjemności picia > KAC <

[img:4bb4447ddf]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:4bb4447ddf]

Wysłany: 2011-07-17 02:16

Vammp (Anciliae)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

Z tego co pamietam to trzykrotnie byłbym sie utopił po pijaku w zalewie
Tylko czego ja sie tym dowiaduje dopiero teraz??? :

Wysłany: 2011-07-17 10:18

No właśnie Vammp , wtedy dopiero miałbyś kaca hahahaha

[img:bb27044c45]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:bb27044c45]

Wysłany: 2011-07-17 14:23

Przez te upały jestem totalnie śpiąca.

Wysłany: 2011-07-17 17:46

Vammp (Anciliae)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

[color=RED:105356867c]Dzie je mój kac? SkuPić sie nie moge[/color:105356867c]

Wysłany: 2011-07-21 11:30

[quote:fec59044db="CatGirl"]Mnie też dopadło bankructwo a tu jeszcze tyle czasu do wypłaty I wszyscy jadą sobie na urlopy buuuuuu :'([/quote:fec59044db]
Witaj w klubie.Dodatkowo jeszcze trampki mi się zepsuły-jedyną parę,którą miałam i uwielbiałam.Buu

Wysłany: 2011-07-21 16:21

Musiałam wyjść z domu w czasie największej fali deszczu i zmokłam do suchej nitki.

Wysłany: 2011-07-23 19:55

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

znowu nie ma z kim spić browara w knajpie. ja pierdole. tak wiem, żeby to ludzie tylko takie problemy mieli.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2011-07-25 16:22

Szmytu (Anciliae)
Szmytu
Rumia/Wejherowo

Krew mi leci z nosa i od dwóch dni męczą mnie zatoki.

Siedziałem sobie spokojnie w wannie z szamponem na włosach, aż do chwili kiedy dostałem telefon, że muszę wyjść za kilka minut z domu. Co z tego, że na dworze pada, a ja jestem chory i nie mam suszarki w domu..

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło