Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Peter Murphy w Jarocinie. Strona: last

Peter Murphy w Jarocinie Wysłany: 2008-04-25 07:38

odrade (Bicz)
odrade
Trójmiasto

Dziś zelektryzowała mnie i trochę zdziwiła wiadomość, że Peter Murphy wystąpi podczas kolejnej edycji festiwalu w Jarocinie. Świetnie byłoby go zobaczyć na żywo (szkoda że już bez reszty Bauhaus, ale cóż...), tyle że jakoś mam mieszane uczucia. Sama nie wiem...
Nie chcę wybrzydzać lecz samo nasuwa mi się pytanie: dlaczego nie w Bolkowie? Ale to już chyba trzeba kierować do K.Rakowskiego...

In meiner Badewanne bin ich Kapitän.

Wysłany: 2008-04-25 17:59

ale to że koncertów mimo nowej płyty ma nie być, powiedzieli dawno, ciekawam zatem, że mimo wszystko solo wchodzi w rachubę. bauhaus chyba jakoś 2 lata temu w berlinie grał, szkoda że nie chciało i się 2 godziny tak dnia następnego do szczecina pojechać :P wreszcie by któś się pojawił w tej wsi

Carpe jugulum

Wysłany: 2008-04-26 18:27

odrade (Bicz)
odrade
Trójmiasto

Tegoroczne "Go Away White" było pożegnalnym wydawnictwem, ale Peter ma przecież na swoim koncie kilka solowych projektów. W Jarocinie ma podobno wystąpić z klasycznymi kawałkami Bauhaus jak i solowymi.

In meiner Badewanne bin ich Kapitän.

Wysłany: 2008-07-24 22:41

Lady_Margolotta napisał(a):

[quote:2714a36ad0]wreszcie by ktoś się pojawił w tej wsi[/quote:2714a36ad0]

Sorki z góry ,ale z całym szacunkiem Szczecin zdecydowanie nie jest wsią :P o ile się nie mylę to jest miasto ponad 400 tysięczne no to tyle o :P poza tym do Berlina ze Szczecina rzut kamieniem więc nie widzę problemu o i tyle :P

[img:2714a36ad0]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:2714a36ad0]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło