Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Witam. /totalnie opcjonalnie i marginesowo.. Strona: last

Witam. /totalnie opcjonalnie i marginesowo. Wysłany: 2006-07-26 22:49

Jako nowozarejestrowana osoba (wyjatkowo z nudów) Witam.
Nie szukam, pisze tu: zwracam uwage adminom, ze forum jest b. dobrze rozplanowane, funkcjonalne, i poza tym ze czasem za duzo przewijania - gratulacje.

Wysłany: 2006-07-27 12:12

Joł ziąąąąą!

Lizus Lizus okazuje język:

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2006-07-27 12:26

ScathNox (Bicz)
ScathNox
Sigil koło Legnicy

Moze lepiej bylo by ta pochwale skierowac bezposrednio do tworczow DarkPlanet w "Kontakt"

Jak najdzie mnie ochota to napewno cos napisze.

Wysłany: 2006-07-27 22:27

Uuuuuuu czy Twój awatar nie jest z okładki "Twierdzy" Willsona?:>

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2006-07-28 08:51

ScathNox (Bicz)
ScathNox
Sigil koło Legnicy

Chyba nie :)
To wycieta grafika z gry RPG Vampire The Masquerade: Redemption ,moze ksiazka ma podobna grafike na okladce.

Wysłany: 2006-07-28 13:49

A nie... tam jest inny wampir :P hyhy ale fakt, znana mi skads :P

Wysłany: 2006-07-28 14:28

ScathNox (Bicz)
ScathNox
Sigil koło Legnicy

Zupelnie inny
http://horror.com.pl/books/recka.php?id=195
Mozesz tutaj sobie przypomniec wyglad okladki i moze jakas ciekawa nowa ksiazke przy okazji znajdziesz :)

Re: Witam. /totalnie opcjonalnie i marginesowo. Wysłany: 2006-07-28 15:53

[quote:512f86ed9b="Zapaliczka"]Jako nowozarejestrowana osoba (wyjatkowo z nudów) Witam.
.[/quote:512f86ed9b]
do licha, ten post uświadomił mi, że walnęłam gafę i pominęłam tę formalność po zarejestrowaniu się tutaj :-/. Pardon. Niniejszym pozwolę sobie wszystkich oficjalnie powitać w imieniu Maski i Zwierciadła 8)

I Rule The Ruins, Yet Next Thirty Years Will Be Mine

Wysłany: 2006-07-28 17:08

Jako iż niewielu nas - z DarkPlanetowej rodzinki zostało na placu boju :twisted: Pragnę Was gorąco powitac w naszych tajemniczych zamkowych progach...

Wysłany: 2006-07-28 23:32

..bo reszta Familii wybyła na CParty? mam nadzieję, ze się będą świetnie bawić :)

I Rule The Ruins, Yet Next Thirty Years Will Be Mine

Wysłany: 2006-07-29 11:16

ja też witam, jako jedna z nielicznych (aż mi się smutno robi, gdy pomyślę, że mnie tam nie ma :?). a może jak już jakis nowy temat został założony, to w nim rozwinę swą myśl i się was spytam, co wy tu do cholery robicie, a nie na CP właśnie?! ja mam dziś ślub kumpeli, więc mi nie wypaliło, jako że została mi powierzona tak ważna rola świadkowej, to nie moglam zawieść :D niestety i stety zarazem :wink: a wy? dlaczego?

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-07-29 11:39

ja Friju mialam wczoraj pogrzeb babci, wiec nie moglam pojechac...nie wypadalo mi nawet dojechac...i tak mnie w nocy babcia straszyla..musialam z siostra spac :?

Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...

Wysłany: 2006-07-29 12:00

o jejku... kondolencje... babcia cię nawiedzała, wystraszyć na pewno nie chciała...

Wysłany: 2006-07-29 12:05

oj raczej chciala.....zyczylam jej piekla... nalezalo jej sie..zniszczyla moja rodzine, odepchnela nas, obmawiala przez 10 lat u obcych ludzi i to nie w drobny i malostkowy sposob...w kazdym razie zyczylam jej zeby spotkala ja kara za ten czyn...i nadal tak twierdze...

Wysłany: 2006-07-29 12:23

oj... ciężkie tematy widzę... więc w takim razie gratulować?
a skoro was zniszczyła, to trzeba było jechać na CP... [/list]

Wysłany: 2006-07-29 12:53

to byla mama mojego taty..oddalam mu szacunek...eh..zebys wiedziala jak ciezkie te sprawy w rodzince sa... no ale to nie miejsce na takie zwierzenia...a sluchaj Frijo bo ty chyba tez sprawdzasz nasze prace, ktore wam wysylamy, sprawdzilas moje opowiadanie??o elfie??

Wysłany: 2006-07-29 13:13

nie ma żadnego twojego opowiadania. a jak było wcześniej, to nie sprawdzane przeze mnie.

Wysłany: 2006-07-29 13:21

to zaraz wysle go jeszcze raz oki?? :wink:

Wysłany: 2006-07-29 14:58

Dlaczego nie ma mnie na CP...
- może dlatego, że to troche impreza nie dla mnie...
- bo ja lubię się ubierać, a nie przebierac. Niechciałabym na te kilka dni stać się kimś innym niż jestem w rzeczywistości.
- bo nie mam siana
- bo nadal liczę że pojade na Hunterfest :twisted:

No i teraz jak tak patrze na te moje "dlaczego mnie tam nie ma" to stwierdzam, że powody mam gówniate i cholerka... Chciałabym tam być...

Wysłany: 2006-07-29 15:44

a przecież nie trzeba się od razu przebierać...można ubrać się jak na codzien, nie ma ogólnocastelowskiego :wink: nakazu wydziwiania :D

weszłam na chwilę, bo butków na zmianę zapomniałam :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło