Wysłany: 2008-01-09 23:16
Bu... 14 napewno z trumienki sie wylonie... bo ciezko by bylo ja do graffiti dotaszczyc...;] no ale na Twoim mijescu i tak bym uwazal...;P ---> hm... to akurat nie jest grozba...;P przynajmniej nie w pejoratywnym znaczeniu...;]
...blood shot... without BOOOM...
Wysłany: 2008-01-15 22:11
No i co? Wypełzłeś ze swojej trumienki i nie było tak strasznie...
A impreza podobała mi/nam się bardzo, nic na razie nie przychodzi do głowy, co by trzeba zmienić :)
Może należałoby nowy topik założyć?
Wysłany: 2008-01-16 10:54
W piatek jak tylko znajde chwile czasu zaloze topic cos w stylu "lublin by night..." co by sie moglo wiecej osob pojawiac... zastanawiam sie jeszcze tylko nad forum, ale chyba to bedzie najlepsze bo jak narazie najwiecej osob z Lbn tutaj sie pojawia...
Hm... winien jestem przeprosiny...:) za moja pomylke... z kolorem wlosow... cos mi sie strasznie pomieszalo... pomylilem galerie... zwracam honor...:)
Zatem do nastepnego przeczytania:)
Wysłany: 2008-01-16 12:37
W wersji blond to się jeszcze nie widziałam :)
Założenie topiku jest dobrym pomysłem :)
A na gotnachcie był ktoś jeszcze z DP?
Wysłany: 2008-01-16 20:15
Jeszce dwie osoby wyrazaly chec przybycia... ale osobiscie nie spotkalem... tylko Ty... chyba ze ktos byl a sie nie ujawnil...:) topic jak najbardziej sie pojawi... bo ten to juz taki hm... przestarzaly...:)
Wysłany: 2008-01-18 15:41
Nowy topic narazie w powijakach ale juz jest... Lublin by Night... zapraszam...:)
Wysłany: 2008-01-18 17:42
Hjehje :twisted: no to można stąd zniknąć :D
Wysłany: 2008-01-18 18:34
ja np. byłem jeszcze na gotnachcie...