Klip Riverside - 02 Panic Room Wysłany: 2007-12-07 17:02
Pamiętacie rewelacyjny klip Vader - sword of the witcher albo helleluyah?
Pamiętacie klip Frontside - Wybraniec?
Tymrazem w studio Inbornmedia nakręcono teledysk Riverside - 02 Panic Room :) Dziś jest jego premiera ! ! !
Baaardzo klimatyczny i Toolowy. Bałem sie, że nie odda klimatu piosenki a tymczasem oddaje i to bardzo :D Dla mnie rewelacja :)
http://pl.youtube.com/watch?v=dMqd7zYkQaw
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Wysłany: 2007-12-18 18:58
Dla mnie klip jest bardzo dobry. Oddaje klimat piosenki plus nie wiem czy zauwazyliscie ale jak czlonkowie zespolu sa w kadrze to kolorystyka bardzo przypomina okladke. Nie ukrywam takze ze Riverside slucham prawie codziennie:)
Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy
Re: Klip Riverside - 02 Panic Room Wysłany: 2007-12-18 20:23
[quote:40aabad526="Paskievicz"][quote:40aabad526="Samurai"]Pamiętacie rewelacyjny klip Vader - sword of the witcher albo helleluyah? Pamiętacie klip Frontside - Wybraniec?
[/quote:40aabad526]
oooo tak, pamiętam... wszystkie 3 były nieziemsko chujowe 8)
ten o dziwo za to jest bardzo dobry :idea:[/quote:40aabad526]
Tu się muszę w sumie zgodzić. Wymienione klipy Vadera i Frontside jakoś mi się nie podobały a ten uważam, że wyszedł fajnie :) Faktycznie oddaje klimat kawałka, zrobiony jest, co dla mnie ważne, z pomysłem i realizacja pomysłu wyszła, jak dla mnie, bez większych zastrzeżeń. Pogratulować chłopakom :D
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2007-12-18 20:50
eeee dla mnie ten teledysk jest bardzo mało toolowy - toolowy to jest np. teledysk Indukti
no ale jak na polskie teledyski bardzo dobry. zresztą, co tam teledysk, najważniejsza świetna muzyka 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"