Debiut solowego projektu Maynarda Jamesa Keenana Wysłany: 2007-08-06 07:39
Jeśli całość będzię w klimacie kawałka "Rev 22:20", który ukazał się na ścieżce dźwiękowej do filmu "Underworld", to będę wniebowzięta. :twisted:
Także solowe poczynania Danny'ego Lohnera z NINów (aka Renholder) są róineż dla mnie jednymi z ciekawzzych, jakie ostatnio słyszałam (także kilka z nich znalazło się na ścieżce muzycznej Underworld).
Mix tych klimatów może być naprawdę zniewalający (tak podejrzewam) :wink:
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it
Wysłany: 2007-08-06 09:39
Ja również nie mogę się już doczekać, bo znająć Kennana to będzie kawał dobrej roboty. Martwi mnie jednak stwierdzenie, że "płyta będzie czymś z gatunku: "włącz muzykę, wyłącz myślenie i daj czadu", ponieważ uwielbiam Tool i A Perfect Circle właśnie za ich ambitne kawałki!
Never taste of the fruit...
Wysłany: 2007-08-10 15:29
Ciekawość, ciekawość, ciekawość mnie zżera :D Kocham APC. Ciekawe, w która stronę pójdzie Kennan. Mnie też niepokoi to "wyłącz myślenie"... Zobaczymy, zobaczymy... wkońcu nie wszystko musi być naladowane intelektualizmem...
If you don't live for something, You'll die for nothing.