Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Debiut solowego projektu Maynarda Jamesa Keenana. Strona: last

Artykuł: Debiut solowego projektu Maynarda Jamesa Keenana

Debiut solowego projektu Maynarda Jamesa Keenana Wysłany: 2007-08-06 07:39

Jeśli całość będzię w klimacie kawałka "Rev 22:20", który ukazał się na ścieżce dźwiękowej do filmu "Underworld", to będę wniebowzięta. :twisted:
Także solowe poczynania Danny'ego Lohnera z NINów (aka Renholder) są róineż dla mnie jednymi z ciekawzzych, jakie ostatnio słyszałam (także kilka z nich znalazło się na ścieżce muzycznej Underworld).

Mix tych klimatów może być naprawdę zniewalający (tak podejrzewam) :wink:

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

Wysłany: 2007-08-06 09:39

Arha (Bicz)
Arha
Dzierżoniów

Ja również nie mogę się już doczekać, bo znająć Kennana to będzie kawał dobrej roboty. Martwi mnie jednak stwierdzenie, że "płyta będzie czymś z gatunku: "włącz muzykę, wyłącz myślenie i daj czadu", ponieważ uwielbiam Tool i A Perfect Circle właśnie za ich ambitne kawałki!

Never taste of the fruit...

Wysłany: 2007-08-10 15:29

Ciekawość, ciekawość, ciekawość mnie zżera :D Kocham APC. Ciekawe, w która stronę pójdzie Kennan. Mnie też niepokoi to "wyłącz myślenie"... Zobaczymy, zobaczymy... wkońcu nie wszystko musi być naladowane intelektualizmem...

If you don't live for something, You'll die for nothing.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło