Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Czy drukujesz zdjęcia?. Strona: last

Czy drukujesz zdjęcia? Wysłany: 2025-04-29 10:32 Zmieniony: 2025-04-29 10:32

Chciałem wydrukować zdjęcia z mojej ostatniej podróży i stworzyć w domu mini galerię. Wybrałem https://www.fourzeros.online/produkty/zdjecia – spodobał mi się design strony i możliwość dostosowania wydruku do własnych potrzeb. Prześlij swoje ulubione zdjęcia, wybierz rozmiar, wybierz papier — wszystko jest intuicyjne. Zapłaciłem za zamówienie i zacząłem czekać. Przesyłka dotarła na czas, zdjęcia były starannie zapakowane, bez zagięć i zarysowań. Byłem mile zaskoczony jakością: wszystko jest wyraźne, kolory są nasycone, a cienie i światło oddane perfekcyjnie. Szczególnie efektownie prezentują się duże fotografie, które od razu ożywiają wnętrze. Teraz fourzeros stało się dla mnie odkryciem. Następnym razem planuję wypróbować ich fotoksiążki i magnesy - jeśli jakość będzie taka sama, na pewno nie będę żałować.

hra Wysłany: 2025-06-11 17:07

Podczas wizyty u cioci w Suwałkach zabrakło internetu w telewizorze i szukałem jakiejś rozrywki w telefonie. Wpadłem przypadkiem na grę, która wyglądała jak połączenie pinballa z automatami. Zacząłem grać i od razu dostałem emocjonalny rollercoaster – najpierw same przegrane, ale później piękne odbicie. Nie chciałem wierzyć, ale kulka trafiła 26x! Dopiero wtedy trafiłem na plinko opinie i zrozumiałem, że to nie tylko ja przeżywam takie akcje.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło