Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Emilie Autumn - urzekająca muzyka czy dno dna?. Strona: 2

Wysłany: 2008-02-06 14:28

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Na gothic.pl festiwalu dokładniej

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Wysłany: 2008-02-06 15:59

Skąd takie newsy i gdzie można kupić bilety? Bo ja patrzyłam i na oficjalnej stronce festiwalu i Ea i nie widziałam (ale moge byc slepa)

:)

Wysłany: 2008-02-06 18:13

Jak juz mówiłem informacje prosto z azylu,czyli ogłoszone na oficjalnym forum EA.Zważywszy na to ze zostało to ogłoszone dopiero kilka dni temu prawdopodobnie jeszcze organizatorzy nie zamiescili tego w informacjach.Zresztą moze sie okazać,że skończy się to tak jak zeszloroczny przyjazd EA do polski,czyli nic z niego nie wyjdzie.

Poprawka xD
http://gothic.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6561

Never take life seriously,you won't get out of it alive anyway.

Wysłany: 2008-02-06 20:09

<mdleję> Jestem w niebie! :D

:)

Wysłany: 2008-02-13 17:59

hmmm, dziewczyna jest bardzo ciekawa, performance ma niezły, ale muzyką nie powala. Brakuje mi tego 'czegoś'... co powoduje lekki choćby dreszczyk po plecach. Wokal też nijaki, ani w tym głębi ani mocy. Sama jej muzyka to zupełnie nie mój klimat. Poza tym mam wrażenie czasami (szczególnie jak słucham enchant), że śpiewa beyonce czy inna popgwiazdeczka i to nie z powodu wokalu jako tako, ale również muzyki. Przepraszam ale żadnego mroku baroku tu nie słysze :? , no czasami jakieś skrzypeczki czy wiolonczelka, ale to tylko suche wstawki nie powiązane z całością utworu (przynajmniej w większości).... no nic może jakoś się jeszcze z tą panią osłucham. Choć powiem szczerze, że mimo wszystko z chęcią wybrałabym się na koncert

Wysłany: 2008-03-03 14:25

sums (Primogen)
sums
Grodzisk Wlkp./Poznań

Emilka...ach wizualnie dla mnie kobieta ideał <miłość> nie mogę się napatrzyć na jej zdjęcia. Kto ją taką wyrzeźbił?? :D Nawet jeśli styliści to mam to gdzieś :P A tak serio uważam ze to co robi jest dosyć ciekawe, nie jest może zupełnie w moim klimacie ale nie powiem swego czasu mnie urzekła :) Zbieramy ekipę na jej koncert w październiku?? :P

"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"

Wysłany: 2009-03-03 11:04

Tak naprawdę podoba mi się tylko kilka utworów Emilie, ale doceniam to, co robi. Ma pomysł i wizję, muzyka, teksty i otoczka wizualna (choć tej mogłoby być trochę mniej) tworzą spójną całość. Dziewczyna jest niewątpliwie zdolna i inteligentna.

Szkoda tylko, że nie mogę się przekonać do jej wokalu :x

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło