World of Tanks Wysłany: 2013-12-11 19:01
Nie wiem czy ktoś gra z Was w tą grę, ale ja siedzę już przy niej 2 lata i nie mogę przestać:P Wiem są lepsze itd. a jednak nie mogę tego nałogu WoT się pozbyć:P
Może jest ktoś kot choć czasem tymi czołgami jeździ i ma jakieś zdanie na temat tej gry?
Każdy człowiek jest odpowiedzialny za swój los
re: dzikikot Wysłany: 2022-12-30 17:13
dzikikot Napisał: |
Nie wiem czy ktoś gra z Was w tą grę... |
Grywam pod nickiem Mroczny_Tygrys
Jeśli potrzebujesz kogoś na czołgach ciężkich typu VK 168.01 P albo artylerii to daj znać.
Chwytaj Noc, wschód słońca tak szybko nastaje.
. Wysłany: 2023-01-04 12:26
A w WOT Blitz ktoś tu grywa?
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
re: CrommCruaich Wysłany: 2023-01-04 17:24
CrommCruaich Napisał: |
A w WOT Blitz ktoś tu grywa? |
grałem na lumii 950 XL :)
potem skończyli wsparcie dla windows mobile 10 i koniec
Chwytaj Noc, wschód słońca tak szybko nastaje.
Wysłany: 2023-01-04 19:57
Wow, jacy Wy odważni, grać w grę...
Wikipedia Napisał: |
4 kwietnia 2022 roku firma (Wargaming.net – producent gier komputerowych, najbardziej znany z gry MMO World of Tanks, pochodzący z Mińska na Białorusi) poinformowała o zakończeniu, w związku z inwazją Rosji na Ukrainę, wszystkich operacji na terenie Rosji i Białorusi, w tym o zamknięciu biur projektowych w Mińsku i Petersburgu. |
a na Abramsach ktoś umi?
Skoro już jakiś temat na DP się ruszył, to zapytam jak tam u Was sytuacja z ewentualnymi powołaniami? Większość moich znajomych z Wrocka ma wykształcenie elektro-telekomunikacyjne, pielęgniarki w ekipie też mamy i niektórzy już podobno dostali wezw... yyy... zaproszenie.
Ja mocno wypadłem z obiegu, nie licząc desantu ze szwedzkiego Saaba na Narvik ponad 10 lat temu, to jestem (czarno)zielony w tych kwestiach, haha. Może ktoś się wypowie?
od czasu do czasu warto wrócić do źródła