Dodano: 2007-04-17 17:00
No wiesz, cieszy mnie to jak masz fajnych ludzi wokół siebie to jakby mogłoby być inaczej....podczas studiowania
Dodano: 2007-04-17 19:31
Echhh wszystko przede mną :twisted: :wink:
:D
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-05-06 15:51
Heh... ja niedawno wyleciałem... je**na matma 
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Dodano: 2007-05-06 15:55
| Stary_Zgred napisał(a): |
| Ło, jak wspominam sobie czasy studenckie to aż mi się gęba od ucha do ucha uśmiecha. Piękne to były lata - imprezy w akademiku u znajomych, wspólne wypady na koncerty, do kina, prywatki po chałupach, rwanie przystojnych chłopów, śmichy chichy w gromadzie równie niepoważnych ludzi.
Większośc wykładowców wspominam bardzo dobrze - ludzcy to byli ludzie :D Ale wam, kurcze bycia na studiach zazdroszczę... |
zazdrość zazdrość :) czasy mlekiem i miodem...
niah niah :) ja kocham moje studia, ale one nie kochaja mnie
Dodano: 2007-05-07 17:01
Ma któś z Was jakieś książki o J.S.Bachu albo muzyce jego epoki?
Albo "Europa" Normana Daviesa?
A może ktoś chce mi napisać pracę licencjacką? Bo ja nie mam czasu, muszę się zajmować naszym kochanym DP :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-05-08 21:53
Studiowanie świetna sprawa tylko jak to już ktoś wspomniał, gdy sesja nie depcze po piętach. Jak co roku radość wzbierała w naszych szeregach na myśl o Kozienaljach, Juwenaljach czy naszej swojsko-wiejskiej Feliniadzie. W tym roku d*** dokładnie na okres wszelakich zabaw, koncertów i innych atrakcji zorganizowano nam 2 tygodniowe wyjazdy terenowe z uczelni :x
A tak pozatym Akademia Rolnicza się kłania :D
żyć pełną parą
Dodano: 2007-05-08 22:24
Jak się Was czyta, to aż nie strasznie iść na te studia
Przede mną, jak przed Gothic, jest jeszcze ten wspaniały (?) okres. Trzymać kciuki w piątek. Od biologii wszystko zależy...
P.S. Witam na forum :)
Dodano: 2007-05-09 07:08
Taaa...studiowanie ciekawa sprawa, zwłaszcza (jak ktoś już wspomniał) gdy studiuje się coś, co człowieka interesuje i ofkors jeśli ma się do czynienia z pracownikami naukowymi, którzy zdają sobie sprawę, że na studiach ich przedmiotu życie się nie kończy...a z taką postawą czasem jest ciężko, zwłaszcza w przypadku świeżo upieczonych magistrów lub dr hab. i prof. starszej daty, którzy to lubią okazywać swą wyższość nad studentami. Oj czasem jak się trafi na beton zbrojony...:roll:
A co do sesji...eh...pierwszy egzamin już 25 maja, następny trzy dni później, kolejny dzień po poprzednim i tak się ciągnie ten wózek na Stosunkach.
Ja ze swoich studiów jestem zadowolona, choć przyznaję, że języki obce na moim kierunku powinny być na bardziej zaawansowanym poziomie. Choć tak jest chyba wszędzie (toruński uniwerek nie jest wyjątkiem). Poza kierunkami stricte filologicznymi języki obce traktuje się chyba z musu, dla dobrego tonu.
No ale studenci nie samą nauką żyją
Tzn. uczą się w przerwach między imprezami :twisted:
Jest dobrze :twisted:
---------------------------------------------------------------------------------------
ależ mi się nie chce iść dziś na tą seminarkę....... :roll:
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-06-05 20:38
ehhhh studia....
ponoć najlepszy okres w życiu
ja jak narazie zadowolona jestem. pierwszy rok zaraz się kończy. trzeba tylko sesję zaliczyć ... :?
ale w sumie spoko jest. studia to takie przedłużenie młodości. nie wyobrażam sobie teraz pracować, żyć w stuprocentowo dorosłym śwecie
a tak, do magistra mam czas żeby się wyszaleć między robieniem kolejnych projektów na geodezję :D
[url=http://www.lastfm.pl/user/bloodflower_87/?chartstyle=purple] [img:c7f7fdac9a]http://imagegen.last.fm/purple/recenttracks/4/bloodflower_87.gif[/img:c7f7fdac9a][/url]
Dodano: 2007-06-05 23:58
Dodano: 2007-08-23 22:06
Wrześniowcy pochwalić się ...... 8)
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Dodano: 2007-08-24 07:16
studia - tylko po to aby zdobyc papier - a co mnie zainteresuje to zgłębie. i tak najlepiej uczyć się teorii poprzez praktyke :) a ta czesto jest inna :twisted:
.
Dodano: 2007-08-24 07:42
| eIcILipse napisał(a): |
| Wrześniowcy pochwalić się ...... 8) |
w tegorocznej kampanii wrześniowej czeka mnie za 2 tygodnie metodyka 8)
Dodano: 2007-08-24 07:50
Wraz z nadejsciem wrzesnia nadejda 2 egzaminy to jest: Systemy ochrony powietrza i inzynieria procesow chemicznych.
Dodano: 2007-08-24 08:50
Ja wi mnapewno, że za rok będę miała wrzesień. Bo tak to jest z tą motyką na słońce... Wzięłam sobie drugi kierunek i znając siebie złapię takiego lenia, że edukować mnie będą kreskówki na Zig Zapie...
POWODZENIA we wrześniu Panowie :)
If you don't live for something, You'll die for nothing.
Dodano: 2007-08-24 12:23
| Dasstin napisał(a): |
| Wraz z nadejsciem wrzesnia nadejda 2 egzaminy to jest: Systemy ochrony powietrza i inzynieria procesow chemicznych. |
No to skończy się chlanie :lol: Współczucia
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-08-24 15:46
Dodano: 2007-08-24 16:09
| Paskievicz napisał(a): |
| w tegorocznej kampanii wrześniowej czeka mnie za 2 tygodnie metodyka |
o brrrrrr :!: nienawidziłam tego ... trzymaj się, bracie w nieszczęściu :wink: