Dodano: 2007-01-24 12:31
Dokonałam ostatnio rewelacyjnego odkrycia :) Delecta produkuje cukier smakowy :D
Herbata karmelowa, posłodzona przeze mnie cukrem migdałowym zmieniła się w prawdziwy smakołyk :)
Jest jeszcze cukier cynamonowy, więc dla koneserów jabłkowej herbatki zapewne będzie to rarytas :) Naprawdę gorąco polecam :!:
Dodano: 2007-01-24 18:27
To kto mi zrobi jakas pyszna herbatke? :twisted:
Kto bedzie taki kochhhhhany? :D
Dodano: 2007-01-24 18:44
| alphar napisał(a): |
skonczyła mi sie herba i musze pic fusy ![]() |
Od czego jest dzbanuszek do takiej hebatki? :) Ja czasem lubie dla odmiany własnie taka herbatkę wypić. Z miodem na dodatek :)
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2007-01-28 21:11
dzis mialo miejsce dziwne wydarzenie:)
Otóż od rana sie ucze na egzamin wkuwajac definicje i inne twierdzenia. Od samego rana w tempie zastraszajacym oproznialam pudelko z herbata lipton. W miedzyczasie miala tez miejsce mieta i cos tam innego... jakos okolo godziny 18 poczulam sie lekko pijana:) i zlapalam glupawke. Odurzenie herbata:D?
Dodano: 2007-01-28 21:16
| Lathea napisał(a): |
| W miedzyczasie miala tez miejsce mieta i cos tam innego... jakos okolo godziny 18 poczulam sie lekko pijana:) i zlapalam glupawke. Odurzenie herbata:D? |
To by wyjasnialo dlaczego moj przyjaciel wiecznie herbate pije...uwaza nawet ze herbata jest dobra na wszystko :roll: Teraz juz chyba wiem dlaczego :!:
Trzeba zyc a nie tylko istniec
Dodano: 2007-01-28 21:26
Bo jest, nawet bez takich dziwnych działań. Pół dnia siedziałam zmulona:D..
Dodano: 2007-01-28 21:40
| Lathea napisał(a): |
| Bo jest, nawet bez takich dziwnych działań. Pół dnia siedziałam zmulona:D.. |
Lipton mowisz...to moze sprobuje to zajarac :wink: Ma ktos bletki?
Trzeba zyc a nie tylko istniec