Dodano: 2006-12-05 14:43
Ja tam jakies plany mam odnosnie sylwestra... Wiem, ze spedzam je ze swoim chlopakiem ale jak i gdzie to juz niestety jest niewiadome poki co... Najgorzez jest to, ze nawet sobe popic nie moge bo po 2 piwach zasne i przegapie cala impreze xP No i w sobote w Bazylu bede prawie jak abstynentka xP kurka :twisted:
Dodano: 2006-12-05 16:47
sylwestra zostawmy w spokoju, na inne forumię z tym przenieśmy... co do alkoholu to sobie tak myślę, że chyba mi dzisiaj wypadną nieprzewidywalne mikołajki i to z "niespodzianką" :twisted: niech ja jeszcze sie tylko dowiem jaką..... :twisted:
Dodano: 2006-12-05 17:39
[quote="Kaze"]Trza Wam dobrego staropolskiego grzańca =]
/quote]
Hehe przydałby się przydał :twisted:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2006-12-05 21:26
Alkohol... :) Mi jakos nie przechodzi ochota na imprezy. Zawsze i wszedzie chetny. Co do moich preferowanych to ostatnio piwko (Jakos tak mi Fortuna podchodzi najbardziej... Moze dlatego ze u mnie raczej sie specjalami raczylo :D ) z tego powodu ze mialem niedawno okazje non stop raczyc sie whiskey czy brandy...
Co do wina to po okresie wakacyjnym powrot do tylko dobrego i w dobrym towarzystwie.
Zyje...
Dodano: 2006-12-05 22:11
Hihi to moze sobie zrobimy jakiś wypad do winiarni??(grzańce też tam mają)....Zerid chyba najlepiej wie co mam na myśli =P.....
Dodano: 2006-12-05 23:39
Nie jestem w temacie ale widzę że pisze się obecnie o winach... hehe polecam Grzańca Galicyjskiego :twisted: Wprowadza klimat świat... dzyn dzyn dzyn... bo smakuje jak pierniki :D
No i wino Cavalier mimo ze tanie (4,95 zł) smakuje genialnie i jest słodziuuuutki
:D
Dodano: 2006-12-05 23:52
miód pitny króluje, ale w dobrym towarzystwie wiele trunków smakuje.
tez mi się zrymowało :?
Dodano: 2006-12-06 00:10
| czarny napisał(a): |
| miód pitny króluje, ale w dobrym towarzystwie wiele trunków smakuje.
tez mi się zrymowało :? |
Rym może niezbyt wyszukany, ale i tak się pod tym podpiszę. :D
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"