Dobre miejsce do spotkań w Trójmieście Dodano: 2008-03-01 17:09
Szukałem miejsca ,gdzie wrzucić ten temat. Padło na "Trójmiasto" ,bo tu mieszkam, jednak patrząc na zainteresowanie jakim się ten dział cieszy jestem ciekaw czy ktoś dołączy się do rozmowy, heh. Ale do rzeczy.
Pytanie moje tak jak w temacie - znacie może jakieś ciekawe miejsca/lokale/bary gdzie można spotkać i poznać przedstawicieli czarnej braci? Często jestem poza granicami kraju i gdy wracam to tak jak z dżungli, nigdy nie wiem co i gdzie się dzieje. Albo może inaczej, gdzie wy lubicie sobie np. w piątek wyskoczyć na piwko? Nie muszą to być od razu imprezy typowo metalowo-gotyckie, bo z tym to u nas zawsze nędza była, ale może miejsca gdzie warto pójść ,gdzie mam świadomość ,że ciekawe towarzystwo przesiaduje i po mordzie raczej nie dostane. Swego czasu było fajnie w Clubo-Kawiarni (czy jakoś tak), ale to miejsce zawsze cholernie zatłoczone jest (bo małe), bez wentylacji ,przez co dym z petów nożem można kroić.
Albo w ogóle ludzie gdzie WAS mogę poznać?? :D
"Now I see, life is an opened book.. written in a foreign language." Krasimir Krumov