Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-08-27 08:46
poszukuję ludzi do grania muzyki w klimacie folk/pagan metalu. ja jestem z Częstochowy i gram na basie, mam perkusistę. poszukujemy gitarzystów, wokalisty oraz klawiszowca :) jak ktoś mam czas i ochotę, to zapraszam do grania :twisted: :twisted: :twisted:
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Dodano: 2007-08-27 08:59
z chęcią ale mieszkam jakieś 200 km od mównicy ojca rydzyka 8)
Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-08-27 09:09
szkoda... Sądzę, że będę mieć spory problem ze znalezieniem ludzi do grania tego typu muzyki w moim mieście :? wszyscy chcą grać heavy, trash albo hardcore...... :roll:
Dodano: 2007-08-27 14:35
Dodano: 2007-08-27 16:51
mnie dopiero co posypała się kapela pagan, bo według reszty członków była .... za mało pogańska haha cyrk ale tak to już jest jak ktoś się nasłucha Arkony albo Trollecha 8)
Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-08-27 22:42
w ogóle stworzyć coś ambitnego i oryginalnego jest ciężko... :? ja pomysł mam, gorzej z wykonaniem :cry: ech... może kogoś znajdę :?:
Dodano: 2007-08-27 22:51
Ja to przy samej kotlinie kłodzkiej mieszkam, na granicy czesko polskiej. Osobiscie raczej do pagan bym sie nie nadawał ale zawsze warto byłoby spróbować bo, a nóż mogłoby sie okazać calkiem trafnym wyborem :wink: Gdybyś koleżanko była z wrocka to jeszcze inna bajka, a tak to...
Tak na codzień to jestem "samograjem" balladzistą :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-08-27 23:00
no właśnie :cry: mieszkam na takim muzycznym (i nie tylko
zadupiu, że aż żal dupę ściska... :? ale próbować trzeba
Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-08-29 08:26
naprawdę niezły shit w tej Częstochowie :cry: :cry: :cry: nikt się nie odzywa :? :? :? echhh - life is brutal
Dodano: 2007-09-01 22:53
Zapraszam do wrocku, tu jest z kim i gdzie próbować :twisted:
Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-02 10:24
| KostucH napisał(a): |
| Zapraszam do wrocku, tu jest z kim i gdzie próbować :twisted: |
żeby to było takie proste, to już bym dawno przyjechała do Wrocka :? wiem, że u Was jest zajebiście jeśli chodzi o muzyków, bo jeżdzę czasem do kumpeli, do Wrocka... szkoda tylko, że bilety PKP takie drogie :cry: :evil:
Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-02 13:41
| Decadence napisał(a): |
| żeby to było takie proste, to już bym dawno przyjechała do Wrocka :? wiem, że u Was jest zajebiście jeśli chodzi o muzyków, bo jeżdzę czasem do kumpeli, do Wrocka... szkoda tylko, że bilety PKP takie drogie :cry: :evil: |
Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-03 07:51
| Więc przybądź tu, osiądź tu, graj tu i w ogóle enjoy tu we wrcoku :twisted: |
nawet nie masz pojęcia jak bym chciała... :? :evil: może kiedyś się uda
Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-03 21:46
| nawet nie masz pojęcia jak bym chciała... :? :evil: może kiedyś się uda |
Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-04 08:15
| [quote:71b0bec82f="Decadence"] nawet nie masz pojęcia jak bym chciała... :? :evil: może kiedyś się uda |
trzymają mnie tam dwa kierunki studiów, praca (w Pubie SKANDAL) oraz miłośc :D tak, tak, tak - i ja mam jeszcze czas i ochotę na granie w kapeli :twisted: :wink: :D
Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-04 22:30
| trzymają mnie tam dwa kierunki studiów, praca (w Pubie SKANDAL) oraz miłośc :D tak, tak, tak - i ja mam jeszcze czas i ochotę na granie w kapeli :twisted: :wink: :D |
Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-05 08:16
| nie nudzisz sie czasem skoro miałabyś jeszcze czas na pilowanie tru pagan metalu :wink: :?: :twisted: |
nudzic, to się nie nudzę... nawet nie mam takiej możliwości :wink: ale kocham grac i chce grac :!: :!: :!: a to wystarczająca motywacja aby jeszcze chwilę czasu na to wygrzebac :twisted: :twisted: :twisted:
Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-06 22:08
| kocham grac i chce grac :!: :!: :!: a to wystarczająca motywacja aby jeszcze chwilę czasu na to wygrzebac :twisted: :twisted: :twisted: |
Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-07 08:48
no to ja gram od 4 lat. ale mimo iż mieszkam w całkiem dużym mieście, nie mam z kim naprawdę pograc czegoś konkretnego :? każdy albo trash, albo heavy, albo punk albo (o zgrozo!) hardcore :roll: tak wyszło, że jestem raczej stworzona do grania ciężkiej muzyki typu black metal, a przy okazji moich zainteresowań, z domieszką pagan'u :twisted: jednak mogę sobie o tym chyba jedynie pomarzyc.... :cry:
Re: Poszukuje ludzi do grania:)! Dodano: 2007-09-07 22:11
| jestem raczej stworzona do grania ciężkiej muzyki typu black metal, a przy okazji moich zainteresowań, z domieszką pagan'u :twisted: |