Zima przyszla:D Dodano: 2007-01-24 12:17
Nie wiem jak wy ale ja nie moglam sie doczekac wiec wszem i wobec oznajmiam wam SNIEG PADA!!:D
Dobra swir ze mnie ale kocham zime Aww
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Dodano: 2007-01-24 12:26
Do mnie zima przyszła wczoraj, z rana, z nienacka. Otwierm oczy, wyglądam przez okno, a tu biało. Pomyślałam, że okna mi zaparowały
Ale nie. ZIMA kurde :twisted:
Dodano: 2007-01-24 12:26
U mnie pada od wczoraj rana. I wcale mnie to nie cieszy :evil: Bo na tym zapomnianym przez Boga i ludzi podkarpaciu śniegu juz do połowy łydki, w mojej okolicy przynajmniej... I pada dalej. Ledwo wyszłam dziś z domu to już wywaliłam "orła" na tym cudzie matki natury... :evil: :evil: :evil: A jak sobie pomyślę że niedługo będę musiała z łopatą do śniegu po podwórku biegać, żeby sie w ogóle dało samochodem przejechać, to euforia jest ostatnim uczuciem jakie mi do głowy przychodzi :evil: Lubię padający śnieg ale w umiarkowanych ilościach i jak widze go zza okna, otulona kocem, z kubkiem gorącej herbatki waniliowej...