|
corpsex
Anciliae Posty: 135 Słubice |
2010-09-04 17:51:16
No i tak dla rozluznienia atmosfery http://www.youtube.com/watch?v=sgTafCVlhA4 Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P |
||
|
Nuta
Primogen Posty: 643 Brzeg |
2010-09-04 18:20:11
Ja ponoć jestem dzieckiem 'mieszkaniowym'[nie wiem jak właściwiej nazwać]-tyle,że moi starsi byli trochę czasu po ślubie i dostali nowe mieszkanie,więc ojciec postanowił je 'ochrzcić' berbeciem[czyli wtedy mną]. A co do bezmyślnych 'wpadkowiczów',to nie wiem...najlepiej każdych narzeczonych[a tym bardziej pary młode] wysłać na badanie psychologiczne,czy się nadają na rodziców,i to nie taki test na odwal się,tylko cholernie szczegółowe i powtarzane co 2 miesiące-pół roku.Jeśli na np.100 pytań zdadzą na mniej niż 50%,to powinni być wykluczeni z roli rodziców. Może mój pomysł jest chory,ale jestem jebitnie przeczulona na różne objawiające się patologie społeczne. A facetowi,który dzieciaka zrobił i nie poczuwa się do roli ojca to bym mu jaja urwała,w warunkach sterylnych. Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces. |
||
|
corpsex
2010-09-04 18:45:45
Kurcze z tymi testami to przesadzasz troche. Wychowanie przez rodzicow ma wplyw na uksztaltowanie charakteru dziecka napewno ale otoczenie, znajomi, mentalnosc spoleczna... Sorry ale jest tyle czynnikow i nie ma idealnego sposobu na wychowanie dziecka. Nie ma!! Sa gorsze i lepsze metody. Ja tu nie mowie o jakichs ekstremalnych patologiach gdzie dziecko na codzien widzi tylko zlo i nie ma na kim innym sie wzorowac bo takim rodzinom dzieci sa odbierane (czasem). Dzieci beda sie rodzic, plakac ,psocic, palic papierosy, pic alkohol niezaleznie od rodzicow. Zyjemy w takich czasach ze nie da sie uchronic nikogo przed tym syfem i demoralizacja... To dotyka kazdego. Mozna zyc od tego dalej lub blizej. Nie robcie jakiejs kurcze komuny :P Na rodzicow nie kwalifikuja sie napewno dwaj tatusiowie ale uwazam tak nie dlatego ze nienawidze gejow tylko zdaje sobie sprawe ze taki dzieciak mialby w zyciu przejebane dlatego ze jest synem dwoch pedalow. Chocby nie wiem jakimi dobrymi ludzmi byli i jakie piekne wartosci przekazywali dziecku to spoleczenstwo wytykalo by je palcami... Na koniec dodam kto chce miec dzieci i potrafi zapewnic im jakis start niech robi a kto nie-migiem po gumki, tabletki :P Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P |
||
|
Envy
Bicz Posty: 1182 Złotoryja / Wro... |
2010-09-04 19:52:44
No to możemy sobie podac łapciaki :D. Żywi przyjaciele różnią się od zmyślonych tym, że naprawde krwawią. |
||
|
corpsex
2010-09-04 20:05:45
W takim razie co mialby oceniac taki test? Zdolnosc bycia dobrym rodzicem no tak ale jakimi kryteriami mieliby kierowac sie oceniajacy?? Zabronic komus byc rodzicem?? Obled!!! A kto jest gotowy byc dobrym ojcem, matka?? Sa jakies szkoly?? Nie rozbrajajcie mnie laski :P Zycie jest zbyt skomplikowane zeby moc cos takiego ustalac... Testy ahaha Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P |
||
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2010-09-04 20:14:46
Co byście na ten temat nie myśleli, to większość dzieci w Polsce jest nieplanowych, czy to na początku związku, czy też starszych rodziców. I większość panien młodych jest w ciąży. Nie ma testów, które miarodajnie sprawdzałyby takie rzeczy, czy ktoś się nadaje czy nie. Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
Envy
Bicz Posty: 1182 Złotoryja / Wro... |
2010-09-05 19:55:51
Wiadomo przecież, że to nie przejdzie w żadnym państwie, mi sie takie coś po prostu marzy - żeby jakimś cudem było możliwe. Przynajmniej psychole nie biegaliby u mnie z tasakami po podstawówce bo tatuś je*nięty i mamusia podobnie i zrobili chorego bachora. Żywi przyjaciele różnią się od zmyślonych tym, że naprawde krwawią. |
||
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2010-09-11 14:05:52
E, tam. Takimi rzeczami to ja bym się nie przejmowała. Kiedy na mnie ktoś wrzeszczy, to ja na niego też, niech se nie pozwala. Zresztą wcześniej wspomniałam, że to tylko przemyślenia, ale to szczegół. Nawet nie chce mi się tłumaczyć. I proszę się odczepić od mojego życia seksualnego, nie obrażać mojego męża, wypraszam sobie
A, Vika - tak, pamiętam Ciebie i biorąc pod uwagę fakt, że było to jakiś rok temu, nawet aż za dobrze pamiętam. W pewnym sensie, więc jest to dla mnie trochę traumą, ponieważ w ogóle nie jesteś w moim typie
Heh, a co do testu, to pomysł nie głupi. Wystarczyłby prosty test psychologiczny, a nie jakieś skomplikowane pytania. Może coś podobnego, jak się wypełnia ubiegając o pozwolenie na psa rasy groźnej? "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||
|
Vika
2010-09-11 20:09:41
Nic nie było bezpośrednio o Twoim życiu sexualnym ani mężu, a już tym bardziej w zacytowanym poście Gabrieli...Jesteś bardzo wrażliwa na swoim punkcie. Zastanawiam się tylko co odwaliłam, że teraz masz traumę, no chyba, że nabawiłas sie jej teraz, bo Ciebie nie poparłam. Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
sphinxia
2010-09-11 22:59:19
Ech, nie, żartowałam przecież sobie
Chodzi o to, że po prostu nie spodziewałam się pewnych rzeczy, bo jesteś taka eee, no tego, ale jasne, nic mi nie zrobiłaś, bez urazu, no
Ja wrażliwa? Po prostu zaprzeczam jakoby byłoby mi brak bzykania. Nie narzekam w tym temacie "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||
|
Vika
2010-09-12 12:40:10
jak widzisz ludzie "no tego" mogą też chcieć mieć dzieci, założyć rodzinę itp. Kwestia czasu i odpowiedniego partnera mam nadzieje w moim przypadku Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||
|
sphinxia
2010-09-12 20:26:50
No to powodzenia "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||
|
HardKill
Moderator Posty: 7823 Szczecin |
2010-09-12 21:44:41
trzymamy kciuki Vika
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||