|
Coyote
Bicz Posty: 67 |
2010-09-06 20:08:12
A to nie wydaje ci sie w zwiakzu z tym że jakby obalasz idee pisania na forum? generalnie polega to na wpieprzaniu sie w opinie bo inaczej zrobiło by sie z tego lista dysksyjna interii.pl. Nie chodzi o to co sadzisz o nergalu. Choc swoją drogą przyznam że ciekae rzeczy mówisz o komercji vs Nergal skoro niedawno jeszcze modna była gówniana popowa pioseneczka Withinów na VIVA TV. osobiscie trawie Withinów aczkolwiek to co mowisz niejako troche im strzela samobója.... mozna go nie lubic ale mowic ze nic nie wniósł ? nie robi dobrej muzyki ? osobowość napewno masz, pytanie już tylko jaką... bo widocznie kiecka Sharon zasłoniła ci gazete z koncertami i osiagnieciami Behemotha. Don't try to show them, how much above them you are |
||||||
|
shagi666
Anciliae Posty: 319 Rzeszów |
2010-09-07 07:49:23
Jeszcze chwilę i Nergal też będzie popowe pioseneczki śpiewać ... "Rób co masz robić brat , świat jest dziki , nie pozwól by ktoś mówił Ci , że jesteś nikim" |
||||||
|
SalomonKain
Anciliae Posty: 269 Kraków |
2010-09-07 08:59:47
Nie byłbym taki pewny co do tego że Nergal przejdzie na pop, przekaz który płynie z jego twórczości jest raczej niemożliwy w wersji pop... ale co ja gadam, przecież to oczywiste. Rozumiem to że ktoś może nie słuchać Bahemotha, ale jeśli otwarcie krytykuje tą kapele, to proszę o konkrety, a nie że jest do bani i że Nergal przejdzie na pop, bo to nonsens. Sam nie przepadam za Behemothem, ale posłuchałem poczytałem teksty i przyznaję że są dobrzy w tym co robią, mimo że niekoniecznie musi mnie to zachwycać, i czy się komuś podoba czy nie Behemoth to jeden największych bandów na światowym rynku muzyki metalowej, szkoda byłoby żeby Nergal odszedł za szybko, myślę że ma jeszcze trochę do powiedzenia, ja trzymam za niego kciuki, powodzenia!!! miej świadomość... |
||||||
|
Yngwie
Matuzalem Posty: 751 Wrocław / Czę... |
2010-09-07 09:42:10
Youtube Chyba znane większości, ale akurat pasuje do dyskusji. Trzeba czasem rozładować napięcie . Co do reszty wypowiedzi Salomona - pełne poparcie. od czasu do czasu warto wrócić do źródła |
||||||
|
Gorg666
Matuzalem Posty: 343 Wakefield (UK) |
2010-09-07 10:25:54
A ja nie chcę żeby umierał, tak po prostu. W hip-hopowym światku jest takie hasło "Ostry na prezydenta"; kiedy okazało się że Nergal na scenie niszczy biblię zauroczony wykrzyknąłem: "Nergal na prezydenta!" Szkoda by było żeby jedyny człowiek zdolny do tego publicznie w naszym kraju tak szybko odchodził, nawet jeśli to był chwyt reklamowy (to z biblią) Aetas dulcissima adulescentia est |
||||||
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2010-09-07 17:26:52
Najlepsze jest to, że Twoja kochana Sharon najlepiej (! pisze ze szczerego serca tym razem i bez ironii!), bo lepiej niż z Withinami, wychodzi śpiewanie z Arminem Van Burrenem:P Ale mi Shaggi666 dostarczasz rozrywki:P Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||||||
|
Sillouh
Anciliae Posty: 64 Warszawa |
2010-09-07 17:31:27
Miało być o chorobie....jest jak zwykle o wszystkim innym. "I'm leaving that place, my home is where my music goes" |
||||||
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2010-09-07 18:25:37
gdyby nie "mądrosci" shagiego666 to by może tego nie było Marine corps want indestructable men - men without fear!!! Ostatnio zmieniany: 2010-09-07 18:26:56 |
||||||
|
ravenheart99
Anciliae Posty: 1359 Kotlina Kłodzka... |
2010-09-07 19:00:59
Standardowe pierdolenie o dupie marynie. Miało być ślicznie i cudownie a wyszło jak zwykle. Chyba nigdy nie będzie tak że w wątku będą wypowiedzi odnoszące się do jego tematyki a nie nic nie wnoszące do rozmowy wypowiedzi Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą |
||||||
|
Rudson
Bicz Posty: 225 Helheim |
2010-09-07 19:23:12
Proszę bardzo oto porównanie... Within temptation Youtube Behemoth Youtube Dla mnie zdecydowanie lepszy jest Behemoth niz jakis tam Within temptation (wokalistka która pokręci pupą i mysli ze jest Cool)... Ogólnie temat jest o chorobie Darka, a nie o krytyce ale mnie tak poniosło ze musiałem porównac...behemotha do tego drugiego gothic-popowego zespołu... Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych Ostatnio zmieniany: 2010-09-07 19:26:04 |
||||||
|
ravenheart99
2010-09-07 21:02:40
Od kiedy wokalistka "kręci pupą"???? Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą |
||||||
|
Gorg666
2010-09-07 21:05:44
hahaha Rudson brawo - początkowo temat odbiegał od choroby ale przynajmniej dotyczył Nergala, teraz będzie trwała polemika na temat "pupy" wokalistki WT Aetas dulcissima adulescentia est |
||||||
|
ravenheart99
2010-09-07 21:25:49
Nie ja zaczęłam, zadałam tylko proste pytanie Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą |
||||||
|
Gorg666
2010-09-07 21:41:54
No wiem, też gratuluję Rudsonowi Aetas dulcissima adulescentia est |
||||||
|
shagi666
Anciliae Posty: 319 Rzeszów |
2010-09-07 22:28:54
Dopóki Ja i Pasek żyjemy , to na pewno nie. "Rób co masz robić brat , świat jest dziki , nie pozwól by ktoś mówił Ci , że jesteś nikim" |
||||||