Battlefield: Bad Company 2

Help
Forum : Gry
Poprzednia 1 | 2
HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-06 23:45:10 Battlefield: Bad Company 2

Youtube

teraz nie mam kasy,ale w przyszłym miesiącu muszę to mieć

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Elvis
Anciliae
Elvis
Poznań

2010-03-07 02:11:54
Grałem w bete. Na moim kompie rusza... ale słabo ;/
Stwierdzam ze dopóki nie bede miał sprzetu na którym ta gra będzie działac ze znosnią ilością FPsów dopóty nie kupie
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-07 09:50:42

no fakt wymagania ma całkiem

Core 2 Quad 2.3 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce GTX 260 lub lepsza), 10 GB HDD

ale mój komp sobie z tą grą poradzi ^_^ tylko kasiorki trza i ataken

Youtube

Optymalne parametry kompa > dla gry > Battlefield Bad Company 2 <

• Procesor: Intel® Core™ i5 750 2.66GHz
• System operacyjny: Windows® 7 Home Premium
• Płyta główna: z chipsetem Intel® H55 Express
• Pamięć operacyjna: 4GB DDR3 1333MHZ
• Karta graficzna: RADEON HD5770 1GB

FreddyKruger
Primogen
FreddyKruger
Poznań

2010-03-07 10:39:44
Wymagania są bardzo na wyrost, choć zależy oczywiście w jakiej rozdzielczości się gra. Jak ktoś ma full HD to niech się lepiej uzbroi w porządny sprzęt, ale np. na 1280x1024 według opinii na necie spokojnie można grać na wcale nie wygórowanym sprzęcie typu 8800gt, jakiś stary Dual Core i 2GB RAM.
Co nas nie zabije to nas sponiewiera.

dzizusu
Bicz
dzizusu

2010-03-07 12:04:58
na moim Amd Phenom II X2 550 black edition 4gb ramu i Geforce 9500GT TOP gra smiga na full detalach w rozdzialece 1280x1024 co do samej gry mam mieszane uczucia najbardziej gryzie mnie polski dubbing jakos nie moge sie przyzwyczaic kampania krotka niezbyt ciekawa do tego panowie Baka i Pazura wydają sie dosc sztywni w swoich wypowiedziach zero emocji drętwo jakos tak gra rozwija skrzydła dopiero na multiplayerze :D po kilkunastu godzinach spedzonych na sieci stwierdzam iz przebił MP CODa Modern Wafelka 2 :D

Elvis
Anciliae
Elvis
Poznań

2010-03-07 16:23:12
Nie da sie ukryć ze gra jest dobra.
Siłą Battlefielda zawsze była skala rozgrywki.
Szkoda tylko ze panująca moda konsolowa ograniczyła max ilość graczy do 32... w BF2 dawało rade do 64 :D IMHO jedyny minus to wolniejsza rozgrywa na bliższy dystans, broń nie ma takiego kopa i jakoś tak mniej dynamicznie to wygląda...

Jednak zbieram kase. Nie muszę mieć super kompa by rozjeżdżać ludzi czołgiem :D
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-07 21:00:39
gra jest po prostu pod każdym względem ,zajebista teraz nie dam rady,ale pod koniec miesiąca na bank ją kupuje ^_^ nie ma to tamto ataken i basta ^_^ tylko te polskie dialogi,Pazura normalnie załamuje ,to jedynie mi się nie podoba w nowym Batelfildku zamiast tych nieszczęsnych polskich dialogów mogli ograniczyć się jedynie do polskich napisów

Youtube

Czyż gra nie prezentuje się o wiele lepiej bez tych koszmarnych polskich dialogów ^_^

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2010-03-07 21:52:43
Nic dziwnego, ze ludzie piraca jak gry sie spolszczone sprzedaje .
Life is complex: it has both real and imaginary components

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-08 19:59:18
> Battlefield: Bad Company 2 zmaga się z problemami <

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=50704

FreddyKruger
Primogen
FreddyKruger
Poznań

2010-03-08 20:15:55
amorphous Napisał:
Nic dziwnego, ze ludzie piraca jak gry sie spolszczone sprzedaje .

EA akurat prowadzi rozsądna politykę Multi language. Nie jesteś skazany na dubbing, który akurat w BC2 jest miodny.

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2010-03-08 22:25:23
To dobrze bo Age Of Conan mnie dobijał. Dostałem polskiego boxa na gwiazdke i nie dalo sie zmienic jezyka. Jeden z powodow z ktorych zrezygnowalem.

Dzis bede rozpracowywal Battlefielda ze Steam. Call of Duty bylo dla mnie troche za nudne, liniowe i bez rewelacyjnej grafiki. Arma II jest dosc rozbudowna ale sie krzaczy. Podobalo mi sie bardzo Operation Flashpoint: Dragon Rising bo dosc trudne i bardzo grywalne ale single player bardzo krotki - jeden wieczor i po sprawie.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Ostatnio zmieniany: 2010-03-08 22:26:15

FreddyKruger
Primogen
FreddyKruger
Poznań

2010-03-09 10:41:26
AOC to zupełnie inny wydawca.

Elvis
Anciliae
Elvis
Poznań

2010-03-11 23:38:31
Jeśli chodzi o polonizacje to sprawdźcie Mass Effect 2... złooo i do tego legalnie nie można wyłączyć polskich głosów, trzeba w plikach grzebać. Co dziwnie takie Dragon Age miało lepsze głosy polskie niż angielskie :D

FreddyKruger
Primogen
FreddyKruger
Poznań

2010-03-11 23:50:10
Elvis Napisał:
Jeśli chodzi o polonizacje to sprawdźcie Mass Effect 2... złooo i do tego legalnie nie można wyłączyć polskich głosów, trzeba w plikach grzebać. Co dziwnie takie Dragon Age miało lepsze głosy polskie niż angielskie :D

Ogólnie, to chyba jednak ME2 jest jednym z wyjątków. Dużo częściej EA daje wybór, niż go odbiera.
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=50626
Swoją drogą, ostatnio EA zaczyna sie rehabilitować po latach ściemniactwa i crapotwórstwa. Coraz więcej ich gier jest na na prawdę spoko poziomie (gry z Bioware nadal pomijam jednak smutnym milczeniem), a tymczasem tytuł najgorszego powoli przyjmuje u mnie Ubi na spółę z Activision.
Ostatnio zmieniany: 2010-03-11 23:57:58

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-04-11 19:22:23

Battlefield: Bad Company 2

VIP Map Pack 2

Youtube

jeszcze nie miałem tej przyjemności zagrać BBC 2 niestety ale jeszcze troszkę i mnie spotka ta przyjemność

New York Times - Bad Company 2 lepsze niż Modern Warfare 2

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=51149

Jeeeeee no w końcu mam kasę na Battlefield: Bad Company 2,jutro z rańca gnam do Emiku joooo ^_^

ŁO Wgrałem wczoraj tą gierkę i co dupa,wgrać się wgrała ale obraz się krzaczył czyżby karta graficzna nie podołała,a mam Gigabayte GeForce 8800 GT,hmm...? no nic to Shit w grudniu kupuję nową kartę wypasik joooo

Poprzednia 1 | 2
Forum : Gry