Ludzie po 40-stce

Help
Forum : Klimaty
Poprzednia 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
HBVILK
Anciliae
HBVILK
Skoghall Szwecja

2010-02-19 22:00:36 Ludzie po 40-stce
Są tu tacy ?
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Gothic_sun
Primogen
Gothic_sun
dusza - SOMEWH...

2010-02-19 22:04:21
alez oczywiscie
All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”

black_gothic
Anciliae
black_gothic
Lublin w pobliżu...

2010-02-20 07:37:15
i to z dużym hakiem
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

HBVILK
Anciliae
HBVILK
Skoghall Szwecja

2010-02-20 08:52:02 ];>
No tak czlowiek juz zaawansowany geriatrycznie ...trzeba to sobie wreszcie powiedziec jasno!
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

thistle89
Primogen
thistle89
Kościerzyna/By...

2010-02-20 09:08:42 ];>
HBVILK Napisał:
No tak czlowiek juz zaawansowany geriatrycznie ...trzeba to sobie wreszcie powiedziec jasno!

Grunt to mieć dystans :D

A w jakim celu ludzi takich szukasz?
Tutaj są ludzie w różnym wieku - choć mało to istotne chyba :)
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/

Gabriela
Bicz
Gabriela

2010-02-20 10:19:57 ];>
thistle89 Napisał:

Mało istotne? AKURAT! Dobrze, że napisałaś "chyba". Wypominanie wieku, lub posądzanie o wiek nastoletni to tutaj norma.

thistle89
Primogen
thistle89
Kościerzyna/By...

2010-02-20 10:24:15 ];>
Gabriela Napisał:
Wypominanie wieku, lub posądzanie o wiek nastoletni to tutaj norma.

Wypominanie lub posądzanie - najczęściej tak to tylko wygląda, bo rzeczywistość bywa zupelnie odwrotna :)
Wątek nie dla mnie - choć na co dzień mam do czynienia z osobami po 40stce.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/

Gabriela
Bicz
Gabriela

2010-02-20 10:45:16 ];>
thistle89 Napisał:

Wypominanie lub posądzanie - najczęściej tak to tylko wygląda, bo rzeczywistość bywa zupelnie odwrotna :)
Wątek nie dla mnie - choć na co dzień mam do czynienia z osobami po 40stce.

Tak ,tylko wygląda ha ha ha ha. Zazwyczaj w wykonaniu osób, których wiek mieści się w przedziale 20-25 lat (generalizuję).
No właśnie-odwrotna. To po c@$#^^ę mając wrażęnie iż mam 16 pytałaś mnie o wiek, kiedy rzeczywistość jest odwrotna?
Oj, Thlistle czasem to się potrafisz zamotać.

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2010-02-20 14:05:18 Ludzie po 40-stce
HBVILK Napisał:
Są tu tacy ?

No troszke jeszcze brakuje he he
0((((

black_gothic
Anciliae
black_gothic
Lublin w pobliżu...

2010-02-20 14:30:11
Nie można ze wszystkimi pogadać o problemach z dzieckiem, był Got a teraz od 2 lat ubiera się w brąz, co robić ?/ syn 25 lat dodam/

HBVILK
Anciliae
HBVILK
Skoghall Szwecja

2010-02-20 14:59:46 ];>
thistle89 Napisał:
HBVILK Napisał:

Grunt to mieć dystans :D

A w jakim celu ludzi takich szukasz?

jasne ,wsrod ludzi zwiazanych jedna ,badz podobna pasja wiek nie ma znaczenia...schodzi na dalszy plan...ale jesli ma sie bagaz doswiadczen dosc spory ( w sensie zaawansowanioa geriatrycznego) to szuka sie raczej ludzi w podobnym stopniu zaawansowania wtedy nie trzeba zbyt duzo mowic i jest taka przynajmniej szansa ,ze sie zostanie zrozumianynm....

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2010-02-20 18:26:08
Geriatria? No bo ebnę...
Ludzie, bez przesady, czterdziestka to jeszcze nie starość, he, he, nie dołujcie.
Co niektórzy dopiero w tym wieku zaczynają naprawdę dojrzewać
A na poważnie, to z kimś w tym wieku przynajmniej można porozmawiać bez pierdolenia głupot, bo nie ma już sieczki w mózgu i ogólnie jest stabilny emocjonalnie, ma poukładane klepki.

Ciekawą rzeczą natomiast jest, że niektórych, jeśli się zna tylko z internetu, trudno ocenić ile mogą mieć lat. Mam na myśli użytkowników tego portalu, bo właśnie tu znalazło się zbiorowisko dość "specyficznych osobistości", których nie spotyka się codziennie na ulicy (no może nie wszyscy, nie wlewajcie sobie ).
Osobiście nie raz już się pomyliłam w tym względzie i jednym zawyżyłam wiek, a niektórym zaniżyłam. Myślę jednak, że to przez to, co wypisują, bo czasem naprawdę można się dać zwieść pozorom

"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

black_gothic
Anciliae
black_gothic
Lublin w pobliżu...

2010-02-20 18:50:56
Co racja, to racja .Większy dystans do siebie i do świata.
Śmianie się z siebie ale i większa swoboda, bo ja nie muszę się już nikomu podobać oprócz siebie.Chodzi mi o nacisk grupy rówieśniczej.Mogę wymagać niemodnego szacunku od otoczenie i okazywać szacunek bez podtekstów i śmiechów.No i teraz będę zwracać uwagę gówiarzom, że się zle zachowują wyciągając straszak z torebki.

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-02-20 18:56:03
black_gothic Napisał:
Nie można ze wszystkimi pogadać o problemach z dzieckiem, był Got a teraz od 2 lat ubiera się w brąz, co robić ?/ syn 25 lat dodam/

prawdziwa tragedia !!!!!
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

black_gothic
Anciliae
black_gothic
Lublin w pobliżu...

2010-02-20 20:04:18
Paskiewicz myślałam, ze Ty obszczywęgiel a tu okazuje się , ze Ty swoje lata masz.No witamy, witamy.

Poprzednia 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Forum : Klimaty