Maschinen Beat 11

Help
Forum : Imprezy
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: Maschinen Beat 11
Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2010-02-07 22:33:42 Maschinen Beat 11
Cieszę się, że będę mógł odwiedzić Zieloną Górę. Przepiękne miasto choć krążą słuchy, że latem jest jeszcze lepiej

Muzycznie będzie to debiut IEM przed zielonogórską publiką, której nie zawiedziemy!

Do zobaczenia Wam w klubie kotłownia!
"Tonight's the night..."

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-02-08 07:48:40
ja bym z chęcią wpadł ale data nie sprzyja :/
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

LadyVengeance
Anciliae
LadyVengeance
Warszawa / Zielo...

2010-02-08 10:55:44
Paskievicz Napisał:
ja bym z chęcią wpadł ale data nie sprzyja :/

Ot co! Jak nic nie ma to nie ma a później kumulacja Z tego co wiem część osób z Zielonej odpadnie bo jedzie na Fallen Angels i Gorthaura, a ci którzy chętnie z Poznania by się wybrali to się tez nie wybiorą bo jest Bloodlust.

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-02-08 15:17:30
U mnie akurat nie ma to nic wspólnego ni z FAP'em ni to z Bloodlust.
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Mandy
Bicz
Mandy
Grudziądz/Poznań

2010-02-09 10:51:59
LadyVengeance Napisał:

Ot co! Jak nic nie ma to nie ma a później kumulacja Z tego co wiem część osób z Zielonej odpadnie bo jedzie na Fallen Angels i Gorthaura, a ci którzy chętnie z Poznania by się wybrali to się tez nie wybiorą bo jest Bloodlust.

=STĘKU-STĘKU
...byle pomarudzić
..eh

Nuttin' Wrong with Candy

LadyVengeance
Anciliae
LadyVengeance
Warszawa / Zielo...

2010-02-09 12:43:35
Mandy Napisał:
LadyVengeance Napisał:

=STĘKU-STĘKU
...byle pomarudzić
..eh

Doceniam na maxa że Wam się chce,ale mieszkałam 25 lat w Zielonej i naprawde śmiało mogę stwierdzić że miedzy Zielona a Poznaniem jest przepaść - w ZG jak się chce mieć frekwencję to trzeba wziąć pod uwagę okoliczności (wystarczy ze 10 osób odpadnie i frekwencja spada o 50 procent hehe) i sam optymizm i dobre chęci tu nie wystarcza Pozdrawiam

Mandy
Bicz
Mandy
Grudziądz/Poznań

2010-02-09 12:57:51
Kwestia na czym Ci zależy... czy idziesz na imprezę ze względu na frekwencję, jaka ma być, czy na muzę.
Your choice

Nuttin' Wrong with Candy

LadyVengeance
Anciliae
LadyVengeance
Warszawa / Zielo...

2010-02-09 13:09:25
Mandy Napisał:
Kwestia na czym Ci zależy... czy idziesz na imprezę ze względu na frekwencję, jaka ma być, czy na muzę.
Your choice

No oczywiste ze idzie sie posluchac muzy, mi osobiscie nie przeszkadza niska frekwencja w tym by sie dobrze bawic (co zreszta widac bylo na ostatnim MB hehe) ale ze strony organizatorów frekwencja jest chyba ważna , w końcu impreze robia dla ludzi a nie dla grania muzy samego w sobie , czyż nie?

Mandy
Bicz
Mandy
Grudziądz/Poznań

2010-02-09 13:20:02
Dla organizatorów to inna sprawa.
Nie organizuję ani BL ani MB, więc wypowiadam się z punktu widzenia uczestnika.

Sądzę jednak, że mniejsza publika, która będzie się dobrze bawiła i wybierze imprezę ze świadomością tego co będzie grane, może być cenniejsza niż większa gromadka, która później obstęka imprezę, bo np. niby techno-napie.dalanka (ostatnio modne określenie) choć wczesniej było wiadomo kto co gra.
Nuttin' Wrong with Candy

LadyVengeance
Anciliae
LadyVengeance
Warszawa / Zielo...

2010-02-09 13:47:49
Mandy Napisał:
Dla organizatorów to inna sprawa.
Nie organizuję ani BL ani MB, więc wypowiadam się z punktu widzenia uczestnika.

Sądzę jednak, że mniejsza publika, która będzie się dobrze bawiła i wybierze imprezę ze świadomością tego co będzie grane, może być cenniejsza niż większa gromadka, która później obstęka imprezę, bo np. niby techno-napie.dalanka (ostatnio modne określenie) choć wczesniej było wiadomo kto co gra.

Z punktu widzenia uczestnika zgadzam się z Tobą
Idealnie byloby gdyby byla wieksza gromadka świadomie przybyłych hehe.
Musze przyznac ze na ostatnim MB bylo już calkiem niezle jesli chodzi o proporcje ludzi zainteresowanych tematem i przypadkowych.I mam nadzieje ze bedzie w tym wzgledzie coraz lepiej.

A ja że klona niestety nie posiadam muszę sobie pokwękać bo tak czy siak muszę zrezygnowac z jednej z imprez na których chcialabym byc

Ostatnio zmieniany: 2010-02-09 13:50:13

Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2010-02-09 16:09:18
@LadyVengeance

Zapraszamy więc do klubu Kotłownia
"Tonight's the night..."

Mandy
Bicz
Mandy
Grudziądz/Poznań

2010-02-09 19:36:52
Phantom Napisał:
@LadyVengeance

Zapraszamy więc do klubu Kotłownia

o właśnie
Nuttin' Wrong with Candy

Alchem
Primogen
Alchem
Zielona Góra

2010-02-09 20:26:44
Jeśli chodzi o frekwencję to chyba nie mamy na co aż tak narzekać. Na ostatniej imprezie poszło 70 biletów i większość osób, która przyszła nie trafiła przypadkiem. Przypomnę tylko, że warunki na dworze były fatalne i niektórym w ogóle nie chciało się ruszyć. Dodatkowo mieliśmy tego samego dnia konkurencje w centrum w postaci Prodigy Party. Na dwóch poprzednich edycjach poszło średnio po 90 biletów. Przypominam tylko, że mówimy o Zielonej Górze, która raczej z zagłębiem electro-industrial nie jest kojarzona
Wydaje mi się, że ilość osób i atmosfera z tym związana są ściśle powiązane również z wielkością lokalu. Mi również nie przeszkadza jeśli przyjdzie na tego typu imprezy mniej osób, ale jak klub będzie "ciaśniejszy" to ma się wrażenie, że jest ich więcej

Phantom
Anciliae
Phantom
Poznań

2010-02-19 20:24:45
Ha! To już jutro :D Make some nioze....!
"Tonight's the night..."

Mandy
Bicz
Mandy
Grudziądz/Poznań

2010-02-20 11:00:45

"Play your music. Play it so loud no one can sleep. NOISE MAKER!"

Nuttin' Wrong with Candy

Dyskusja na temat artykułu: Maschinen Beat 11
Poprzednia 1 | 2
Forum : Imprezy