Sąd Ostateczny: Sierpień 2009

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia 1 | 2 | 3
Dyskusja na temat artykułu: Sąd Ostateczny: Sierpień 2009
elkurczako
Anciliae
elkurczako
Miasto: Warszawa
2009-09-11 17:24:55
No i proszę. Jednak trochę podyskutowaliście. Chciałbym się wypowiedzieć w imieniu tej części portalowiczów którzy to nie czytają, nie słuchają i nie dyskutują (czyli w moim własnym imieniu).
Trójco! Naprawdę doceniam wasz wysiłek, wiedzę i zaangażowanie. Czytam Sądy Ostateczne odkąd dołączyłem do portalu (raptem kilka miesięcy) i SERIO SERIO SERIO prawie zawsze jakąś płytkę z tego posłucham i coś fajnego podłapię. Bardzo potrzebne jest takie zestawienie bo choćby płyta opisana była w jakiejś recenzji to skąd ja biedny żuczek gnojowniczek mam wiedzieć, że takiej czy innej recki mam szukać?! A tu przynajmniej mam (co prawda waszą subiektywną) ocenę i choć trochę wiem CO WARTO SPRAWDZIĆ.
W związku z tym rozpoczynam bicie pokłonów i skomlenie z prośbą o kontynuację waszej działalności. Sądzę, że takich jak ja co tylko trochę słuchają ale waszych Sądów potrzebują jest więcej.
Pozdrawlaju!
Ten tekst staje się mrocznym łacińskim motto kiedy nie patrzysz.

All
Bicz
All
Miasto:
2009-09-14 16:59:41
No i przesłuchałem Behemotha z paręnaście razy(sam jestem zdziwiony), choć fanem ich nigdy nie byłem. I muszę szczerze powiedzieć - dobra płyta, ma klimat. Podoba mi się rytmika utworów i brzmienie, podchodzące nieraz pod klimaty symfoniczne. I normalnie wreszcie usłyszałem co śpiewa Darski hehe, więc growl/wokal/recytowanie można powiedzieć (jak dla mnie) jest czysty i poprawny. Tykałem się już kiedyś tworów Behemotha i nawet przez wielu wybitnie oceniany The Apostasy nie zostałem przekonany do tegoż bandu. Evengalion sprawił, że siedziałem przy ich płycie najdłużej. Teraz mam na prawdę ochotę zapoznać wcześniejsze twory. Ciekawi mnie z tą zrzyną Nile... niedługo się dowiem o co chodzi

pozdrawiam.

Ignor
Primogen
Ignor
Miasto: Pabianice/Łódz
2009-09-14 17:33:59
Demigod i Satanica koniecznie :P
...and music? Well, it's just entertainment folks.

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Miasto: Pzn/Czaplinek
2009-09-14 17:37:14
Moje typy to "Demigod" i "Thelema 6"
!!! Cycki, Flaki i Szatan !!!

Dyskusja na temat artykułu: Sąd Ostateczny: Sierpień 2009
Poprzednia 1 | 2 | 3
Forum : Recenzje