Z cyklu recenzja knajpy: U Bazyla, Poznań

Help
Forum : Lokale, kluby
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Dyskusja na temat artykułu: Z cyklu recenzja knajpy: U Bazyla, Poznań
BelShanaar
Bicz
BelShanaar

2007-05-10 13:49:46
Byłem tylko raz w "U Bazyla" zupełnie przypadkowo w czasie mojego wypadu do Poznania i akurat trafilem na Bloodlust. Wrazenia po lokalu.... hmmm... co do toalet chyba nie zwrocilem uwagi na to % robia swoje xD napewno nie wszedlem do damskiej bo nikt mnie nie spoliczkowal :P
Jak dla mnie byl klimat i tego brakuje u mnie w miescie wypelnionym klubami w dresach i bluzach z kapturami.

Szatnia luks xD znalezienie mojeje lwasnosci zajelo 15 minut :D

Bar i Bazyl :D pelen wypas xD placilem ciagle ta sama kwote 5 zeta

Troche goraco bylo ale po zarzyciu schlodzonego piwa wszystko wrocilo do normy

Ogolnie pozytywne wrazenia i te biale zaslony zrobily dodatkowy klimat, bo z tego co slyszalem na codzien ich tam nie ma?

I WIELKI PLUS jest gdzie usiasc
Napewno jesli jeszcze odwiedze Poznan albo jak w koncu sie tam przeniose to bede stalym bywalcem

Attack
Anciliae
Attack
Poznań

2007-05-10 14:55:08
zgadza się, dekoracje są nasze bloodlustowe wieszane na spec okazje

BelShanaar
Bicz
BelShanaar

2007-05-15 11:54:51
Mam takie pytanie jak wyglada jesli chodzi o Bazyla mozliwosc zagrania koncertu???

Demo zespolu jak cos moge podrzucic jak bede w Poznaniu.

Inyaloome
Anciliae
Inyaloome
Poznań / moje

2007-05-15 14:04:47
Jak dla mnie coraz większa bieda z nędzą...ech...trzeba zmienić lokal... :twisted:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2007-05-15 14:52:58
BelShanaar Napisał:
Mam takie pytanie jak wyglada jesli chodzi o Bazyla mozliwosc zagrania koncertu???

Demo zespolu jak cos moge podrzucic jak bede w Poznaniu.

Daj mi znać na priva.
Life is complex: it has both real and imaginary components

BelShanaar
Bicz
BelShanaar

2007-05-16 13:49:14
Ok wysłałem już PW.

Dasstin
Anciliae
Dasstin
Poznań ew.Mon...

2007-06-13 14:30:04
Pamietam jeszcze starego Bazyla, jak sie okazuje niektore rzeczy sie nie zmieniaja.
Nie chodze do Bazyla sam z siebie, zawsze powod jest natury wyzszej... Koncert, kobieta, ktora tam chodzi badz ide po znajomych...
Jednak dobrze, ze jest takie miejsce, przynajmniej cos sie dzieje... Zawsze jak wracam do domu wykrecam sobie tyton z koszulki... perpetuum mobile.

I wish I was not a human... [b:38522f19ee][color=red:38522f19ee] ASoG [/b:38522f19ee][/color:38522f19ee]

Violator
Primogen
Violator
Poznań

2007-06-19 10:46:09
e tam ja kiedys bałem się tam wejść a teraz jestem stalym bywalcem

grunt że przychodzi tam mało dyskomułów :twisted:

pozatym uważam że kanjpa ma rangę poznańskiego Titty Twistera :lol:
Man created beer God created woman Who do You trust? enjoy the violence

Kirke_Femme_Fatale
Anciliae
Kirke_Femme_Fatale
Poznań

2007-06-19 11:16:04
Coz... Bazyl to taka miejscowa spelunka xD
bla bla bla

Rajiya
Anciliae
Rajiya
Poznań

2007-06-20 13:37:44
Bo my w Poznaniu mamy Nowe Zoo, Stare Zoo i Bazyla :twisted:

Nikt tam nie chodzi ze względu na warunki sanitarne, a dla towarzystwa. Nie zdarzyło mi się nigdy, by podczas samotnego wypadu w to miejsce nie znalazła kogoś milego do pogadania.
No i wzgledne poczucie anonimowości. Tam można sobie pozwolić na wiele rzeczy, których zazwyczaj się nie robi. Bo nikt i tak nie zwróci na to większej uwagi

Inną kwestią jest to, że o pewnej porze, przy pewnym stanie upojenia alkoholowego- wszystkie drogi prowadzą do Bazyla. Czy się tego chce, czy też nie :twisted:
Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

analpredator
Bicz
analpredator

2007-07-18 10:19:05
Zacytuj:
Nikt tam nie chodzi ze względu na warunki sanitarne, a dla towarzystwa. Nie zdarzyło mi się nigdy, by podczas samotnego wypadu w to miejsce nie znalazła kogoś milego do pogadania.
No i wzgledne poczucie anonimowości. Tam można sobie pozwolić na wiele rzeczy, których zazwyczaj się nie robi. Bo nikt i tak nie zwróci na to większej uwagi

Inną kwestią jest to, że o pewnej porze, przy pewnym stanie upojenia alkoholowego- wszystkie drogi prowadzą do Bazyla. Czy się tego chce, czy też nie :twisted/quote:7626047ec6]

Faktycznie wszystkie drogi tam prowadzą o penych porach nocy Ale knajpa schodzi na psy.Pełno żulo-punków tam ostatnio no i ten kibel..

shamankha
Anciliae
shamankha
Zasiedmiogórog...

2007-08-25 11:28:11
Fakt, wszystkie drogi prowadzą do Bazyla...za każdym razem jak wychodzę na miasto to jakoś dziwnym trafem zawsze ląduję w ów miejscu...hehe, w każdym razie nie jest źle, chociaż pamiętam jescze kilka lat temu,że było inaczej, same znajome twarze, nawet jeśli przychodziłam tam sama to zawsze było z kim wypić piwo, bo zawsze ktoś znajomy tam siedział, a teraz? Masz rację, Kamilko, pełna anonimowość która chyba nawet czasem też ma swoje zalety

jednym zdaniem-Bazyl to Bazyl :D
"somewhere between sacred silence and sleep, disorder, disorder..." "voices in the darkness scream away my mental health...can i ask a question?help me save me from myself..."

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2007-08-25 14:19:01
shamankha Napisał:

jednym zdaniem-Bazyl to Bazyl :D

no właśnie, tak jak syf to syf, ale za to swojski :twisted:

no i dzis znów impreza 8)

mam nadzieję, że Bazyl pomyślał tym razem i włożył do lodówki tę miodowa Fortunę Czarną :D
Make Foch Not War

uzekamanzi
Primogen
uzekamanzi
Poznań

2007-08-25 14:46:33
minawi Napisał:
[...]
mam nadzieję, że Bazyl pomyślał tym razem i włożył do lodówki tę miodowa Fortunę Czarną :D

Wyślij mu smsa
Fuck you dude!

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2007-08-25 15:03:51
I pilsnera
Life is complex: it has both real and imaginary components

Dyskusja na temat artykułu: Z cyklu recenzja knajpy: U Bazyla, Poznań
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11