|
BelShanaar
Bicz Posty: 42 |
2007-05-10 13:49:46
Byłem tylko raz w "U Bazyla" zupełnie przypadkowo w czasie mojego wypadu do Poznania i akurat trafilem na Bloodlust. Wrazenia po lokalu.... hmmm... co do toalet chyba nie zwrocilem uwagi na to % robia swoje xD napewno nie wszedlem do damskiej bo nikt mnie nie spoliczkowal :P Jak dla mnie byl klimat i tego brakuje u mnie w miescie wypelnionym klubami w dresach i bluzach z kapturami. Szatnia luks xD znalezienie mojeje lwasnosci zajelo 15 minut :D Bar i Bazyl :D pelen wypas xD placilem ciagle ta sama kwote 5 zeta
Troche goraco bylo ale po zarzyciu schlodzonego piwa wszystko wrocilo do normy
Ogolnie pozytywne wrazenia i te biale zaslony zrobily dodatkowy klimat, bo z tego co slyszalem na codzien ich tam nie ma? I WIELKI PLUS jest gdzie usiasc
Napewno jesli jeszcze odwiedze Poznan albo jak w koncu sie tam przeniose to bede stalym bywalcem |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Attack
Anciliae Posty: 734 Poznań |
2007-05-10 14:55:08
zgadza się, dekoracje są nasze bloodlustowe wieszane na spec okazje |
|
BelShanaar
2007-05-15 11:54:51
Mam takie pytanie jak wyglada jesli chodzi o Bazyla mozliwosc zagrania koncertu??? Demo zespolu jak cos moge podrzucic jak bede w Poznaniu. |
|
Inyaloome
Anciliae Posty: 358 Poznań / moje |
2007-05-15 14:04:47
Jak dla mnie coraz większa bieda z nędzą...ech...trzeba zmienić lokal... :twisted: Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^ |
|
amorphous
Redaktor Posty: 4527 Poznań |
2007-05-15 14:52:58
Daj mi znać na priva. Life is complex: it has both real and imaginary components |
|
BelShanaar
2007-05-16 13:49:14
Ok wysłałem już PW. |
|
Dasstin
Anciliae Posty: 464 Poznań ew.Mon... |
2007-06-13 14:30:04
Pamietam jeszcze starego Bazyla, jak sie okazuje niektore rzeczy sie nie zmieniaja. Nie chodze do Bazyla sam z siebie, zawsze powod jest natury wyzszej... Koncert, kobieta, ktora tam chodzi badz ide po znajomych... Jednak dobrze, ze jest takie miejsce, przynajmniej cos sie dzieje... Zawsze jak wracam do domu wykrecam sobie tyton z koszulki... perpetuum mobile. I wish I was not a human... [b:38522f19ee][color=red:38522f19ee] ASoG [/b:38522f19ee][/color:38522f19ee] |
|
Violator
Primogen Posty: 294 Poznań |
2007-06-19 10:46:09
e tam ja kiedys bałem się tam wejść a teraz jestem stalym bywalcem
grunt że przychodzi tam mało dyskomułów :twisted: pozatym uważam że kanjpa ma rangę poznańskiego Titty Twistera :lol: Man created beer God created woman Who do You trust? enjoy the violence |
|
Kirke_Femme_Fatale
Anciliae Posty: 383 Poznań |
2007-06-19 11:16:04
Coz... Bazyl to taka miejscowa spelunka xD bla bla bla |
|
Rajiya
Anciliae Posty: 331 Poznań |
2007-06-20 13:37:44
Bo my w Poznaniu mamy Nowe Zoo, Stare Zoo i Bazyla :twisted: Nikt tam nie chodzi ze względu na warunki sanitarne, a dla towarzystwa. Nie zdarzyło mi się nigdy, by podczas samotnego wypadu w to miejsce nie znalazła kogoś milego do pogadania. No i wzgledne poczucie anonimowości. Tam można sobie pozwolić na wiele rzeczy, których zazwyczaj się nie robi. Bo nikt i tak nie zwróci na to większej uwagi
Inną kwestią jest to, że o pewnej porze, przy pewnym stanie upojenia alkoholowego- wszystkie drogi prowadzą do Bazyla. Czy się tego chce, czy też nie :twisted: Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą. |
|
analpredator
Bicz Posty: 19 |
2007-07-18 10:19:05
Dyskusja na temat artykułu: Z cyklu recenzja knajpy: U Bazyla, Poznań
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||