Z cyklu recenzja knajpy: U Bazyla, Poznań

Help
Forum : Lokale, kluby
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Dyskusja na temat artykułu: Z cyklu recenzja knajpy: U Bazyla, Poznań
alphar
Bicz
alphar

2007-01-28 14:33:15
Czy ja wiem czy najlepsze?

:roll:
Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę.

krax
Bicz
krax
Poznań

2007-01-28 15:15:10
Pulariw Napisał:
Bazyl...
Klub gdzie ochrona jest [zazwyczaj] głupie

A ja w tym miejscu zaprotestuje. Panowie porządkowi są w porządku :lol:
Bez problemu można się z nimi dogadać w wielu kwestiach i nie są nadgorliwi,co jest częstą przypadłością ochroniarzy (nie wynoszą z knajpy na butach za brak "dzien dobry panu")

uzekamanzi
Primogen
uzekamanzi
Poznań

2007-01-28 15:19:41
alphar Napisał:
No zdążył się już pochwalić Bo oczywiście dorwałam go na telefonie jak wracał "chwiejnym krokiem od kolejnego baru do baru, po schodach, na piechotę"

Hehe, tak dobrze to niestety u Bazyla w piątek nie było, raczej pustki więc długo nie zabawiliśmy i krok ekipie dopisywał.

In plus, to na pewno muszę zaliczyć test nowego Bazylowego trunku - Czarny Smok Fortuny. Bardzo klimatyczny zważywszy moją ksywkę
Fuck you dude!

Pulariw
Primogen
Pulariw
Poznań

2007-01-28 15:31:17
krax Napisał:
Pulariw Napisał:
Bazyl...
Klub gdzie ochrona jest [zazwyczaj] głupie

A ja w tym miejscu zaprotestuje. Panowie porządkowi są w porządku :lol:

No dobra... ale czasem nie powinienem uzywac slowa zazwyczaj :D Nie zmienia to faktu ze czasem mozna usłyszec od bramkarzy kilka głupich niczym nie uzasadnionych słów...

... za to obsługa jest zajebista:D
"Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie."

CyberLacha
Bicz
CyberLacha

2007-01-28 15:46:41
co wy chcecie od ochroniarzy z bazyla???

jesli sie do kogos doczepiaja to najwyrazniej maja powod!!!

nie widzialam zeby mieli zale bezpodstawnie

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2007-01-28 15:53:01
A co ty ich tak bronisz, podejrzane 8)
Make Foch Not War

uzekamanzi
Primogen
uzekamanzi
Poznań

2007-01-28 17:53:01
No Kasiu... Ja też za bardzo nic nie mam do ochrony... Raz co prawda mi zarzucali podrobioną pieczątkę (a zmyła się była po prostu) i raz mi marudził, że się zbytnio z jedną lejdi zbliżałem ale w zasadzie to większych grzechów nie pamiętam. Fakt jest, że im później tym bardziej ich obecność się zaznacza w knajpie ale to też zrozumiałe, w końcu trzeba pilnować czy jest jeszcze dla kogo knajpę trzymać otwartą, bo dla garstki niepijących, śpiących gości to interesu specjalnego nie ma no i trzeba im przypomnieć, że knajpy nie są od spania tylko od pijania

a tak przy okazji... to zapraszam wszystkich o 20:00 na rekreacyjne piwko podsumowujące weekend.
Fuck you dude!

Nightcreature
Anciliae
Nightcreature
Poznań

2007-01-28 18:01:53
No ja już się dzisiaj niestety nie wyrwę. Ale pewnie odwiedzę Bazyla ponownie na Route 66 :twisted:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."

RuczajDJ
Bicz
RuczajDJ
Poznan/ZGora

2007-01-28 19:41:24
CyberLacha Napisał:
co wy chcecie od ochroniarzy z bazyla???

jesli sie do kogos doczepiaja to najwyrazniej maja powod!!!

nie widzialam zeby mieli zale bezpodstawnie

Potwierdzam. Niedawno jakies brudasy robily dym w kiblu i zostali stanowczo przywolani do pionu przez ochroniarza.

CyberLacha
Bicz
CyberLacha

2007-01-28 20:00:47
nie bronie ich jedynie stwierdzam fakty i szczerze im wspolczuje upierdalania sie z zapijaczonym gowniarstwem i durnymi brudasami

dzieki Ruczaj za wsparcie :twisted:

alphar
Bicz
alphar

2007-01-28 20:31:15
Ochroniarze z Bazyla są 1sza klasa- kilka razy już pomogli mi odnaleźć kurtke Poza tym zawsze są mili
Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę.

Pulariw
Primogen
Pulariw
Poznań

2007-01-28 22:31:48
CyberLacha Napisał:
nie bronie ich jedynie stwierdzam fakty i szczerze im wspolczuje upierdalania sie z zapijaczonym gowniarstwem i durnymi brudasami

Tu bezapelacyjnie sie zgodze..

Po prostu lekko wqrza mnie ze czasem cos mi mówia nie tak całkowicie bez powodu [ a zaznaczam ze zadnych burd nigdy nie robiłem :D] ... olać
"Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie."

SoulHunter
Bicz
SoulHunter

2007-01-28 22:39:49
alphar Napisał:
Ochroniarze z Bazyla są 1sza klasa- kilka razy już pomogli mi odnaleźć kurtke Poza tym zawsze są mili

Jak dla kogo... ja kilka razy myślałem ze wyjde z siebie jak patrzyłem na niektórych z nich i jak słuchałem jakie mają problemy. Ale prawda jest taka, że ta wiara sie zmienia i zależy na kogo sietrafi. Czasem to mendy złamane a czasem równi goscie... czyli jak zwykłem mawiać "zależy jak leży"

RuczajDJ
Bicz
RuczajDJ
Poznan/ZGora

2007-01-28 22:53:16
SoulHunter Napisał:
\
Jak dla kogo... ja kilka razy myślałem ze wyjde z siebie jak patrzyłem na niektórych z nich i jak słuchałem jakie mają problemy.

To nie patrz na nich i nie sluchaj Oszczedzisz sobie nerwow i zgorzknienia :D

Ochroniarze sa od chronienia, nie od gejzerow intelektu. Przeszli chrzest bojowy, jak tylko Bazyl sie przeniosl z Ratqajczaka na Sw Wojciecha i banda miejscowych meneli chciala sobie "ustawic" nowa knajpe. Dzien w dzien bylo mordobicie.

Ja Ci powiem, ze tez czasem wychodze z siebie jak slysze jakie ludzie w Bazylu maja problemy... Co nie jest moja sprawa, tylko tych ludzi.

CyberLacha
Bicz
CyberLacha

2007-01-28 23:08:59
no a niektorzy co przychodza do bazyla to maja taaaaakie problemy,ze mnie sie chce wyjsc jak ich slysze :twisted:

ochrona jest good :D lepiej tak niz w fort colomb gdzie na crypty wpadaly dresy z glupimi zaczepkami i nikt nic nie zrobil,bo w forcie ochrony nie ma!!!tak samo w ozzy pub gdzie kiedys byly imprezy ..

no i???

ochrona musi byc

Dyskusja na temat artykułu: Z cyklu recenzja knajpy: U Bazyla, Poznań
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Forum : Lokale, kluby