|
alphar
Bicz Posty: 2108 |
2007-01-28 14:33:15
Czy ja wiem czy najlepsze? :roll: Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę. |
||||
|
krax
Bicz Posty: 285 Poznań |
2007-01-28 15:15:10
A ja w tym miejscu zaprotestuje. Panowie porządkowi są w porządku :lol: Bez problemu można się z nimi dogadać w wielu kwestiach i nie są nadgorliwi,co jest częstą przypadłością ochroniarzy (nie wynoszą z knajpy na butach za brak "dzien dobry panu") |
||||
|
uzekamanzi
Primogen Posty: 501 Poznań |
2007-01-28 15:19:41
Hehe, tak dobrze to niestety u Bazyla w piątek nie było, raczej pustki więc długo nie zabawiliśmy i krok ekipie dopisywał. In plus, to na pewno muszę zaliczyć test nowego Bazylowego trunku - Czarny Smok Fortuny. Bardzo klimatyczny zważywszy moją ksywkę Fuck you dude! |
||||
|
Pulariw
Primogen Posty: 5 Poznań |
2007-01-28 15:31:17
No dobra... ale czasem nie powinienem uzywac slowa zazwyczaj :D Nie zmienia to faktu ze czasem mozna usłyszec od bramkarzy kilka głupich niczym nie uzasadnionych słów... ... za to obsługa jest zajebista:D "Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie." |
||||
|
CyberLacha
Bicz Posty: 408 |
2007-01-28 15:46:41
co wy chcecie od ochroniarzy z bazyla??? jesli sie do kogos doczepiaja to najwyrazniej maja powod!!! nie widzialam zeby mieli zale bezpodstawnie |
||||
|
minawi
Redaktor Posty: 6030 Poznań / Iław... |
2007-01-28 15:53:01
A co ty ich tak bronisz, podejrzane 8) Make Foch Not War |
||||
|
uzekamanzi
Primogen Posty: 501 Poznań |
2007-01-28 17:53:01
No Kasiu... Ja też za bardzo nic nie mam do ochrony... Raz co prawda mi zarzucali podrobioną pieczątkę (a zmyła się była po prostu) i raz mi marudził, że się zbytnio z jedną lejdi zbliżałem ale w zasadzie to większych grzechów nie pamiętam. Fakt jest, że im później tym bardziej ich obecność się zaznacza w knajpie ale to też zrozumiałe, w końcu trzeba pilnować czy jest jeszcze dla kogo knajpę trzymać otwartą, bo dla garstki niepijących, śpiących gości to interesu specjalnego nie ma no i trzeba im przypomnieć, że knajpy nie są od spania tylko od pijania
a tak przy okazji... to zapraszam wszystkich o 20:00 na rekreacyjne piwko podsumowujące weekend. Fuck you dude! |
||||
|
Nightcreature
Anciliae Posty: 808 Poznań |
2007-01-28 18:01:53
No ja już się dzisiaj niestety nie wyrwę. Ale pewnie odwiedzę Bazyla ponownie na Route 66 :twisted: "You gotta put your faith in a loud guitar..." |
||||
|
RuczajDJ
Bicz Posty: 517 Poznan/ZGora |
2007-01-28 19:41:24
Potwierdzam. Niedawno jakies brudasy robily dym w kiblu i zostali stanowczo przywolani do pionu przez ochroniarza. |
||||
|
CyberLacha
2007-01-28 20:00:47
nie bronie ich jedynie stwierdzam fakty i szczerze im wspolczuje upierdalania sie z zapijaczonym gowniarstwem i durnymi brudasami dzieki Ruczaj za wsparcie :twisted: |
||||
|
alphar
Bicz Posty: 2108 |
2007-01-28 20:31:15
Ochroniarze z Bazyla są 1sza klasa- kilka razy już pomogli mi odnaleźć kurtke Poza tym zawsze są mili Oszczędzaj ruchy: pamiętaj jak ktoś Cię irytuje to musisz użyć ponad 20 mięśni, żeby wykrzywić twarz, ale tylko czterech, żeby wziąć zamach i jebnąć go w mordę. |
||||
|
Pulariw
Primogen Posty: 5 Poznań |
2007-01-28 22:31:48
Tu bezapelacyjnie sie zgodze.. Po prostu lekko wqrza mnie ze czasem cos mi mówia nie tak całkowicie bez powodu [ a zaznaczam ze zadnych burd nigdy nie robiłem :D] ... olać "Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie." |
||||
|
SoulHunter
Bicz Posty: 362 |
2007-01-28 22:39:49
Jak dla kogo... ja kilka razy myślałem ze wyjde z siebie jak patrzyłem na niektórych z nich i jak słuchałem jakie mają problemy. Ale prawda jest taka, że ta wiara sie zmienia i zależy na kogo sietrafi. Czasem to mendy złamane a czasem równi goscie... czyli jak zwykłem mawiać "zależy jak leży" |
||||
|
RuczajDJ
Bicz Posty: 517 Poznan/ZGora |
2007-01-28 22:53:16
To nie patrz na nich i nie sluchaj Oszczedzisz sobie nerwow i zgorzknienia :D
Ochroniarze sa od chronienia, nie od gejzerow intelektu. Przeszli chrzest bojowy, jak tylko Bazyl sie przeniosl z Ratqajczaka na Sw Wojciecha i banda miejscowych meneli chciala sobie "ustawic" nowa knajpe. Dzien w dzien bylo mordobicie. Ja Ci powiem, ze tez czasem wychodze z siebie jak slysze jakie ludzie w Bazylu maja problemy... Co nie jest moja sprawa, tylko tych ludzi. |
||||
|
CyberLacha
2007-01-28 23:08:59
no a niektorzy co przychodza do bazyla to maja taaaaakie problemy,ze mnie sie chce wyjsc jak ich slysze :twisted: ochrona jest good :D lepiej tak niz w fort colomb gdzie na crypty wpadaly dresy z glupimi zaczepkami i nikt nic nie zrobil,bo w forcie ochrony nie ma!!!tak samo w ozzy pub gdzie kiedys byly imprezy .. no i??? ochrona musi byc |
||||