Lathea
Anciliae

Poznań
|
2006-09-02 13:48:34
| Hexe Napisał: |
| Lathea Napisał: |
| rozne opinie slyszalam o tym miejscu, no ale musze w koncu zebrac ludzi i sie wybrac.. |
nie byłaś tam jeszcze?? to pewnie będziesz miała okazję bo sa plany że po Zlocie wszyscy udajemy się właśnie tam :twisted /quote:c4c6a0d4b5]
no po winhesterze znaczy sie:D? Ja tam bylam troszke. chwile.... wiec ni wiem jak sie imprezuje. ani nie widzialam toalet;P
|
|
|
|
Hexe
Bicz

Poznań
|
2006-09-02 14:17:19
Lathea dokładnie tak :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;) |
|
|
|
KostucH
Moderator

Wrocław...
|
2006-09-03 23:28:47
A ja się nie moge doczekać kiedy znowu wpadne do tego waszego Bazyla, wypije w nim browara i mam nadzieje, że się dobrze zabawie :twisted:
"God makes me a cannibal to fix problems like you." |
|
|
|
Inyaloome
Anciliae

Poznań / moje
|
2006-09-04 10:25:29
| KostucH Napisał: |
A ja się nie moge doczekać kiedy znowu wpadne do tego waszego Bazyla, wypije w nim browara i mam nadzieje, że się dobrze zabawie :twisted /quote:cce661bca9]
Zapraszamy-przystojni panowie są zawsze mile widziani :wink:
Mon Mari...666
[img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^ |
|
|
|
Kirke_Femme_Fatale
Anciliae

Poznań
|
2007-01-23 11:53:16
To ja dodam pare slow od siebie a propo Bazyla :D
Gdyz juz tam bywam od dosc powiedzmy dlugiego czasu :P
Z tego co wiem to bazyl kiedys byl gdzie indziej, ale akurat tam gdzies nie bylam :D
Wystroj tez byl chyba inny i teraz im sie pozmienialo, srednio mi sie podoba :P
Co do obslugi fakt - fajna :D Bazyl i jego "ziomki" :lol: smieszni ludzie i zawsze idzie sie dogadac :lol: Wiem bo wyprawialam urodziny tam...na terenie calego pubu (caly wynajety- impreza zamknieta) za hmm 500zl? Dodajac ze moglam wniesc swoj alkohol, jedzenie czy inne :lol: Aha i bywa tak ze Bazyl lubi sobie zmieniac cenny tak po prostu :D Nie mowie o piwie....ale spostrzeglam ostatnio ze rozne ceny podaje przy nie co wiekszym zakupie np. czysta+sok czy tp. Jednego razu jest taka innego wyzsza :D :twisted:
Jednak i tak sadze ze to wlasnie jedna wielka speluna, ale jak to ktos nazwal "paradoksalnie tam chodze" tak sie tez przychylam :P
muzycznie oj roznie bywa :P nie koniecznie metal i ciezsze :D Bywalam gdy puszczali cos czego opisac nie moge :P
Ale ogolem oceniam powiedzmy podobnie ten lokal co autorka recenzji:P
:twisted:
bla bla bla |
|
|
|
minawi
Redaktor

Poznań / Iław...
|
2007-01-23 12:00:24
Z tymi cenami to już tak jest w Bazylu, ze nigdy nie można być pewnym, ile co w danym momencie kosztuje :lol: Ostatnio podniosły się ceny szatni (2 zyla :evil: ), kurde, tylko czemu tylko dla niektórych :wink: I dobrze, że teraz w Bazylu jest ciemna Fortuna. 8)
Make Foch Not War
|
|
|
|
Lathea
Anciliae

Poznań
|
2007-01-23 12:08:53
2zł... a nie 2 zł za płaszcz? czy jakos tak?
|
|
|
|
CyberLacha
Bicz

|
2007-01-23 12:25:04
Bazyl jest specyficznym miejscem..
Kojarzy mi sie z amerykanska speluna dla rockersow..
Na samego bazyla nie narzekam,bo jest ok
Co do szati tez nie narzekam,a ochrona jest dobra,bo jak ktos dymi to zostaje wyniesiony..
tani haineken DUZY PLUS!!!
jedynie warunki sanitarne sa tragiczne (zwlaszcze w damskim)
no i rozwalone kanapy dra rajstopy
Pozbylabym sie jeszcze z tego miejsca paru debilnych osob..
nie jest to zaden exluzywny pub,ale bez takiego miejsca wszyscy bysmy uschli z nudy.. bo jak nie ma imprez to wiadomo gdzie mozna isc.. do bazyla.. :twisted:
|
|
|
|
Hexe
Bicz

Poznań
|
2007-01-23 13:01:55
| CyberLacha Napisał: |
nie jest to zaden exluzywny pub,ale bez takiego miejsca wszyscy bysmy uschli z nudy.. bo jak nie ma imprez to wiadomo gdzie mozna isc.. do bazyla.. :twisted /quote:8fc93af7d1]
tu sie zgodze... z niewiadomych przyczyn gdziekolwiek bym szła do pubu i tak ostatecznie ląduje w Bazylu... :wink:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;) |
|
|
|
krax
Bicz

Poznań
|
2007-01-23 13:25:44
Zgadzam się całkowicie z porównaniem do amerykańskej speluny dla rockersów :D Jakbym miała kręcić w Poznaniu "Od zmierzchu do świtu" to właśnie tam.
Fakt kibelki delikatnie mówiąc nie są luksusowe,ale chciałabym zauważyć,że zawsze na początku imprezy są czyste i jest wszystko czego potrzeba. W trakcie imprez faktycznie-jest różnie,ale jakoś zawsze syf kumuluje się w damskim kibelku,co jest dziwną prawidłowością na wszelkich imprezach i we wszystkich knajpach, biorąc pod uwagę to,że to przeważnie dziewczyny narzekają na stan sanitarny (świetnie widoczna jest ta prawidłowość np w kibelkach na CastleParty - już drugiego dnia nie da się wejść do babskiej toalety bez brodzenia po kostki we wszelkim syfie).
Co do zachodnich knajp,to kibelki u Bazyla są super w porównaniu np. do toalet w berlińskim klubie K17, gdzie na koncerty zjeżdżają zespoły i ludzie z całej europy i muszą kożystać z mikrokabinek z dykty.
Myślę,że trzeba wspomnieć tu o bardzo ważnym fakcie - U Bazyla mogą się bez problemu bawić osoby na wózkach,co nie jest takie łatwe w większości poznańskich knajp.
Nie jest to ekskluzywna knajpa, ale wcale do takiej nie aspiruje. Na pewno są lepsze miejsca na romantyczny kieliszek wina i kolacje :wink: Jest poprostu sympatyczną speluną na większe popijawy i imprezy i tyle.
Mam do tego miejsca duży sentyment - odbywa się tam dużo fajnych imprez i na pewno zawsze będę wypowiadać się pozytywnie o tej knajpie, pewnie dlatego,że spedzam tam sporo czasu :lol:
[/b]
|
|
|
|
Lathea
Anciliae

Poznań
|
2007-01-23 13:27:47
| krax Napisał: |
| akbym miała kręcić w Poznaniu "Od zmierzchu do świtu" to właśnie tam. |