Dobre gry

Help
Forum : Gry
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
jedras666
Redaktor
jedras666
Tychy

2010-03-22 20:20:50
Ja ostatnio grywam w Street Fighter IV. Grałoby się o wiele lepiej, gdyby nie całkiem z dupy sterowanie na klawiaturze. Zanim zdecydujecie się na zakup tejże gry zainwestujcie w dobrego pada, bo inaczej ciężko wam będzie wykonać jakiegokolwiek kombosa.
Wszystko się kiedyś kończy

FreddyKruger
Primogen
FreddyKruger
Poznań

2010-03-22 21:22:46
Pad/joy do takich gier to podstawa od kilku dekad- hameryki nie odkryłeś :P
Co nas nie zabije to nas sponiewiera.

Aerandir
Anciliae
Aerandir
Wrocław

2010-03-22 21:54:15
Apropos gier ^^
Czy ma ktoś sposób na przejście pewnego ostatniego BoSSa w Devil May Cry 3? xD

Elvis
Anciliae
Elvis
Poznań

2010-03-22 23:54:13
Hit him hard! :D
O ile sie nie mylę walczysz wtedy wraz z Vergilem. Gdy główny boss rozpada się na pijawki używaj bazooki :P
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

josefine
Anciliae
josefine
Poznań [SlutGar...

2010-03-23 03:47:36
a ja znow mam ochote na the sims 2 :D
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

dzizusu
Bicz
dzizusu

2010-03-28 12:31:00
jedras666 Napisał:
Ja ostatnio grywam w Street Fighter IV. Grałoby się o wiele lepiej, gdyby nie całkiem z dupy sterowanie na klawiaturze. Zanim zdecydujecie się na zakup tejże gry zainwestujcie w dobrego pada, bo inaczej ciężko wam będzie wykonać jakiegokolwiek kombosa.

a ja sie nie zgodzę można smialo grać na klawiaturze co prawda trudniej ale da rade mi zajelo 2 tygodnie nauka wszystkich ciosow atakow specjalnych najtrudniej jest wykrecic 360 stopni chodzi mi tu o specjale Zangiefa ale dalo rade :D a jaka radocha :D

Elvis
Anciliae
Elvis
Poznań

2010-03-28 15:20:41
W bijatyki da sie grac na klawie :D
Ktoś pamięta stare MUGEN DBZ?
Grałem w to tyle czasy ze zrobienie ruchu 360 stopni jest łatwe.
Z Street fighterem czekam na nową edycje rozszerzoną (kilku nowych wojów) offcors na xboxa.

A w międzyczasie polecam Dragon Age: Przebudzenie. Dodatek do Początku, naprawdę fajny.
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Palmus
Anciliae
Palmus
Black Water

2010-03-28 19:32:12
Grizzdow Napisał:
Hehe widzę że temat baaardzo ogólny jest mnie starwarsy nie interesują jakoś ... nie wiem ale ten klimat mnie odrzuca ja ostatnio pykam w:
World in Conflict (baaaardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ta gra)
NHL 09
Settlers VI
i chyba się zaopatrzę w Mount&Blade Ogniem i Mieczem :D ściągnąłem demo pierwszej części (bo z tego co czytałem to jest niemalże to samo tylko że w OiM jest faktyczny świat) i bardzo pomysłowa ta gra się okazała aż na próbę się spóźniłem wczoraj, tak mnie wciągnęło hehe
Też chyba zaczne grać,mam tam jakies gówniane gry na PS 2 jak tam gra NHL 09 ,może kupie sobie od pirata, jak jest dobra też bede naginał.
They let*s distrust nobody

Nozdormu
Matuzalem
Nozdormu
Gorzanów/Opo...

2010-05-01 11:33:40
Warcraft III i mod do niej stworzony przez fanów: DoTA szkoda że jest tylko jedna mapa... a poza tym Left 4 Dead wszystkie części CODa i jeszcze dużo innych
"Zesraj się, a nie daj się"

jedras666
Redaktor
jedras666
Tychy

2010-05-01 12:06:41
Ja ostatnio mam całkiem sporo do popykania . Call of Juarez : Więzy krwi(niedość, że bije jedynkę na głowe we wszystkim to jeszcze jest to najlepsza western'ówka w jaką kiedykolwiek grałem:D), X-men Origins : Wolverine(siecz, rąb, tnij na kawałki za pomocą pazurów Rosomaka) i Splinter Cell : Chaos Theory(najlepszy Sam Fisher jaki kiedykolwiek wyszedł). I to by było na tyle póki co w tym temacie
Wszystko się kiedyś kończy

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2010-07-30 19:22:39
Polecam Bloodrayne2. Gra się wygłodniałą wampirzycą. Przyjemna gra akcji. A z internetowych prymitywów - shakes&fidget.
http://s3.sfgame.pl/index.php?rec=17356
link, gdyby komuś się nudziło.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-07-30 20:07:24
Eeee nenenene odradzam wam Bloodrayne2,druga część została zupełnie skopana totalna beznadzieja,no chyba że ktoś lubi napierdalanke kijem Beyzbolowym tak jak w grze > Manhunt < totalny Shit.Za to z czystym sumieniem polecam część pierwszą Bloodrayne

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Naqara
Anciliae
Naqara
Katowice

2010-07-30 20:30:46
Nom pod względem fabuły, to totalnie skopana. Lepsze było zabijanie nazistów w BloodRayan. Ale za to sterowanie lepsze było w 2.

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-07-30 21:42:33
Co do sterowania nie narzekałem w pierwszej części Bloodrayne,mi tam pasowało,a jak zobaczyłem tych kolesi z kijami beyzbolowymi w Bloodrayne 2 ,to się załamałem total SHIT

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

khaash
Anciliae
khaash
Posen/Ludbrancz

2010-08-01 12:22:49
wszystkie STALKERY (chociaż najlepszy to Clear Sky IMHO). Cholernie wciągająca fabuła i grywalność. Do tego wszystko jest dość mroczne i ten zew mutantów gdy samotnie chodzisz po zonie w nocy... Często spotykaną opinią jest że jest bardziej systemshockowy niż Bioshock a chyba lepszej recenzji nie trzeba.
My hatred burns through the cavernous deeps

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Forum : Gry