|
jedras666
Redaktor Posty: 374 Tychy |
2010-03-22 20:20:50
Ja ostatnio grywam w Street Fighter IV. Grałoby się o wiele lepiej, gdyby nie całkiem z dupy sterowanie na klawiaturze. Zanim zdecydujecie się na zakup tejże gry zainwestujcie w dobrego pada, bo inaczej ciężko wam będzie wykonać jakiegokolwiek kombosa. Wszystko się kiedyś kończy |
||
|
FreddyKruger
Primogen Posty: 235 Poznań |
2010-03-22 21:22:46
Pad/joy do takich gier to podstawa od kilku dekad- hameryki nie odkryłeś :P Co nas nie zabije to nas sponiewiera. |
||
|
Aerandir
Anciliae Posty: 72 Wrocław |
2010-03-22 21:54:15
Apropos gier ^^ Czy ma ktoś sposób na przejście pewnego ostatniego BoSSa w Devil May Cry 3? xD |
||
|
Elvis
Anciliae Posty: 393 Poznań |
2010-03-22 23:54:13
Hit him hard! :D O ile sie nie mylę walczysz wtedy wraz z Vergilem. Gdy główny boss rozpada się na pijawki używaj bazooki :P "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." |
||
|
josefine
Anciliae Posty: 230 Poznań [SlutGar... |
2010-03-23 03:47:36
a ja znow mam ochote na the sims 2 :D Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche |
||
|
dzizusu
Bicz Posty: 1324 |
2010-03-28 12:31:00
a ja sie nie zgodzę można smialo grać na klawiaturze co prawda trudniej ale da rade mi zajelo 2 tygodnie nauka wszystkich ciosow atakow specjalnych najtrudniej jest wykrecic 360 stopni chodzi mi tu o specjale Zangiefa ale dalo rade :D a jaka radocha :D |
||
|
Elvis
Anciliae Posty: 393 Poznań |
2010-03-28 15:20:41
W bijatyki da sie grac na klawie :D Ktoś pamięta stare MUGEN DBZ?
Grałem w to tyle czasy ze zrobienie ruchu 360 stopni jest łatwe. Z Street fighterem czekam na nową edycje rozszerzoną (kilku nowych wojów) offcors na xboxa. A w międzyczasie polecam Dragon Age: Przebudzenie. Dodatek do Początku, naprawdę fajny. "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." |
||
|
Palmus
Anciliae Posty: 243 Black Water |
2010-03-28 19:32:12
They let*s distrust nobody |
||
|
Nozdormu
Matuzalem Posty: 393 Gorzanów/Opo... |
2010-05-01 11:33:40
Warcraft III i mod do niej stworzony przez fanów: DoTA szkoda że jest tylko jedna mapa... a poza tym Left 4 Dead wszystkie części CODa i jeszcze dużo innych "Zesraj się, a nie daj się" |
||
|
jedras666
Redaktor Posty: 374 Tychy |
2010-05-01 12:06:41
Ja ostatnio mam całkiem sporo do popykania . Call of Juarez : Więzy krwi(niedość, że bije jedynkę na głowe we wszystkim to jeszcze jest to najlepsza western'ówka w jaką kiedykolwiek grałem:D), X-men Origins : Wolverine(siecz, rąb, tnij na kawałki za pomocą pazurów Rosomaka) i Splinter Cell : Chaos Theory(najlepszy Sam Fisher jaki kiedykolwiek wyszedł). I to by było na tyle póki co w tym temacie Wszystko się kiedyś kończy |
||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2010-07-30 19:22:39
Polecam Bloodrayne2. Gra się wygłodniałą wampirzycą. Przyjemna gra akcji. A z internetowych prymitywów - shakes&fidget. http://s3.sfgame.pl/index.php?rec=17356 link, gdyby komuś się nudziło. "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||
|
HardKill
Moderator Posty: 7818 Szczecin |
2010-07-30 20:07:24
Eeee nenenene odradzam wam Bloodrayne2,druga część została zupełnie skopana totalna beznadzieja,no chyba że ktoś lubi napierdalanke kijem Beyzbolowym tak jak w grze > Manhunt < totalny Shit.Za to z czystym sumieniem polecam część pierwszą Bloodrayne
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
Naqara
Anciliae Posty: 204 Katowice |
2010-07-30 20:30:46
Nom pod względem fabuły, to totalnie skopana. Lepsze było zabijanie nazistów w BloodRayan. Ale za to sterowanie lepsze było w 2. |
||
|
HardKill
Moderator Posty: 7818 Szczecin |
2010-07-30 21:42:33
Co do sterowania nie narzekałem w pierwszej części Bloodrayne,mi tam pasowało,a jak zobaczyłem tych kolesi z kijami beyzbolowymi w Bloodrayne 2 ,to się załamałem total SHIT
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
khaash
Anciliae Posty: 89 Posen/Ludbrancz |
2010-08-01 12:22:49
wszystkie STALKERY (chociaż najlepszy to Clear Sky IMHO). Cholernie wciągająca fabuła i grywalność. Do tego wszystko jest dość mroczne i ten zew mutantów gdy samotnie chodzisz po zonie w nocy... Często spotykaną opinią jest że jest bardziej systemshockowy niż Bioshock a chyba lepszej recenzji nie trzeba. My hatred burns through the cavernous deeps |
||