Nine Inch Nails w Poznaniu

Help
Forum : Muzyka - rożne
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Nine Inch Nails w Poznaniu
Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2009-04-05 16:52:56
tak 8) 9ciocalowe 8)
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-04-05 21:26:42
mam Pistolet pneumatyczny do wbijana gwoździ...nie żle wymiata na odległość.... :P 8) XD prawie jak Kałasznikov...

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Ostatnio zmieniany: 2009-04-06 14:05:35

40i4
Anciliae
40i4
Poznań

2009-04-06 06:46:16
HardKill Napisał:
mam pistolet Pistolet pneumatyczny do wbijana gwoździ...nie żle wymiata na odległość.... :P 8) XD prawie jak Kałasznikov...

W grze Quake była taka broń Na pudłach z ammo był napis NIN Koniec OT.

Osobiście ich nie słucham, ale może się skusze...
Mhrucznie i khothycko =^.^=

Run_riot
Primogen
Run_riot
Elbląg / Gdańs...

2009-04-06 17:53:53
o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NIN w polsce.......... o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... chcę tam być :D koniecznie :lol:
"Uważam, że powinieneś zabić, za to, w co wierzysz" http://www.youtube.com/watch?v=K9tMUNhExKo&feature=related

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2009-04-08 20:57:53
teraz na wyborczej czytam, że na Malcie pojawić się ma też Radiohead, lol - mam nadzieję tylko, że nie zamiast NIN :wink:
Make Foch Not War

krax
Bicz
krax
Poznań

2009-04-09 07:17:44
Radiohead ma być owszem, ale 28 sierpnia w ramach wydarzenia pt. "Poznań dla ziemi" czy coś takiego. Koncert gdzieś na cytadeli, najtańsze bilety 95zł.
To takie wstępne informacje, nie wiem czy pewne.

krax
Bicz
krax
Poznań

2009-06-15 19:28:03
Mam do odsprzedania bilet na koncert NIN II sektor. Konatkt na gg 7419287 lub pw

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2009-06-21 15:37:11
na stronie Malty pojawił się REGULAMIN KONCERTU z ważniejszych punktów warto odnotować bo pewnie niektórzy będą uzbrojeni w aparaty - ZATEM lepiej zostawcie je w domach:

4. Organizator zastrzega sobie prawo, w połączeniu z wszystkimi innymi postanowieniami i dyrektywami, które będą uwidocznione na bilecie lub umieszczone na tablicy na terenie obiektu, do tego, co następuje:

b. Odmówić wniesienia na teren imprezy oraz użycia w trakcie imprezy aparatu fotograficznego, kamery lub innego sprzętu nagrywającego audio-video. Osoby, które będą starały się wnieść na teren koncertu aparat fotograficzny, kamerę lub innego rodzaju sprzęt nagrywający audio video, będą musiały liczyć się z koniecznością przekazania go w depozyt, którego koszt wynosi 50 PLN.

i. Wnoszenie aparatów fotograficznych, sprzętu nagrywającego, wskaźników laserowych oraz alkoholu na teren imprezy jest niedozwolone.

Całość tutaj: http://www.malta-festival.pl/pl/home/640/index.html
pozamieniałam się z amebą na rozum.

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2009-06-25 13:55:41
Zdjęcia w galerii: http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&p=browse_gallery&gal_id=7691 zapraszamy do komentowania!

janciovodnik
Primogen
janciovodnik
Gniezno

2009-06-25 21:00:13
Dewpozyt 50 zyla... Porypało kogoś... Poza tym ochrona doczepiła mi sie o łańcuszek przy portfelu... O "ogródku" piwno-jedzeniowym lepiej nie mówic bo takowego nie przypominał... Mam nadzieję, że poprawki zrobią do czasu Jane's Addiction... Acha.. Miały byc telebimy... No miały.. Hihi :/
Jam cłek wolny, lec ślebodny :)

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2009-06-26 08:04:34
janciovodnik Napisał:
Dewpozyt 50 zyla... Porypało kogoś... Poza tym ochrona doczepiła mi sie o łańcuszek przy portfelu... O "ogródku" piwno-jedzeniowym lepiej nie mówic bo takowego nie przypominał... Mam nadzieję, że poprawki zrobią do czasu Jane's Addiction... Acha.. Miały byc telebimy... No miały.. Hihi :/

o tym, że depozyt będzie płatny organizator koncertu informował więc nie widzę problemu i pretensji być nie powinno! - można było nie brać aparatu i nie płacić! ogródek miał spełnić miejsce wydzielone do spożywania alkoholu - takie prawo mamy w tym kraju.

telebimy - wersje są różne - najbardziej prawdopodobna ta, że zespół się nie zgodził na filmowanie przez 120 minut koncertu - bo to mniej więcej z tym się wiązało.

ja ze swojej strony powiem tyle - TRENT TO ZWIERZE :D

rozbit
Primogen
rozbit
Poznań

2009-06-26 16:23:21
cross-bow Napisał:
ja ze swojej strony powiem tyle - TRENT TO ZWIERZE

chomik?

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2009-06-26 17:29:51
rozbit Napisał:
cross-bow Napisał:

chomik?

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2009-06-26 17:41:18
cross-bow Napisał:
rozbit Napisał:
cross-bow Napisał:

chomik?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Make Foch Not War

Dyskusja na temat artykułu: Nine Inch Nails w Poznaniu
1 | 2 Następna
Forum : Muzyka - rożne