|
Xardas
Anciliae Posty: 21 Poznań |
2009-08-05 08:05:31
zdjęcia pojawią się wkrótce, ale mało bo mi się nie chciało robić, wole indywidualne sesje
minawi: na moim jednym jesteś, nie wyszłaś źle chyba, więc się nie martw |
||
|
Luthien_Carnesir
Primogen Posty: 17 Toruń/Gdynia/W... |
2009-08-05 11:44:50
Co do Castla, jak zwykle niesamowicie Wspaniali ludzie, niepowtarzalny klimat. Z wytęsknieniem czekam przyszłorocznej edycji... Quid quid latinum dictum sid, altum videtur |
||
|
Zahemiel
Anciliae Posty: 159 Tartar |
2009-08-06 10:54:56
Nie byłem .Ale niebawem posilę się The Cult :D Wasza krew jest moim winem... |
||
|
Malenstwo676
Anciliae Posty: 27 Częstochowa (... |
2009-08-07 15:49:19 Aesthetic Meat front
Jak wiadomo za gapowe sie płaci... Nie wiedziałam i przegapiłam... A to taaaki interesuuująaacy peeerfooormanceee ;D Mogłam obejrzeć tylko filmiki na necie, już po CP... Kto to ogladał i jakie wrażenia??? Każdego dnia wstawać,by walczyć,by upadać... |
||
|
Mamutek
Anciliae Posty: 3 Kołobrzeg |
2009-08-15 11:31:07
No wiec tak moje wrazenia z CP 2009: Piątek Nuclear Storm - dla mnie najwieksza porazka tej edycji co to miało byc ten koles był na haju ze ciagle "jeszcze Polska " przeciez na jego miejsce mogłby byc ktos o wiele lepszy hi hi Moon Far Away poprostu mnie zabiło super klimaty no i oczywiscie Psyche rewelacja Sobota Sane - fajne granie szkoda ze tak mało było ludzi - ale tak to jest jak sie otwiera koncert Vic Anselmo - dobre granie myslałem ze bedzie wiało nuda a tu prosze Indukti - wiedziałem czego sie spodziewac wiec nie miałem nic przeciwko temu graniu
Dreadful Shadows i Crematory - Krzysiu oby wiecej takich koncertów - dla mnie najlepsze koncerty tej edycji Covenant - fajne przyjecie fanów i dobry koncert widac było ze zespół był zachwycony
Niedziela Head-less - moze byc ale tak jak powiedział mój znajomy takich zespołów jest masa no i sie z nim zgodze: ) ale muzycznie dobre Solar Fake - tu nie musze mówic jak było dla mnie pozostał niedosyt super koncert Deathcamp project - i tu chyba jak wszystkim pusciły nerwy koncert mógłby byc rewelacja gdyby nie ta pier.. gitara Spectra Paris - no podobały mi sie ale Panie hi hi muzycznie tak sobie Artrosis - dla mnie nic wyjatkowego moze dlatego ze widziałem ich juz tyle razy i mi sie przejadło
KMFDM - spodziewałem sie czegos lepszego Diary of dreams - widziałem ich po raz 3 i wydaje mi sie ze z koncertu na koncert sa coraz lepsi
Front 242 - nie widziałem bo ile k.... mozna czekac
_________________ gg.10836250 |
||
|
Death_Dealer
Bicz Posty: 243 Leslau |
2009-08-15 20:28:13
Zgadzam się Schuld und Sühne |
||
|
Lili_Hates
Anciliae Posty: 36 Warszawa |
2009-09-14 18:32:26
Sporo czasu już minęło ale jeszcze się wypowiem a co mi tam
Było fajnie - nawet bardzo. Jechałam tylko z myślą o DoD i nie zawiodłam się. Trochę nas chłopaki przetrzymali ale koncert udany, Adrian jak zwykle pięknie śpiewający No co ja poradzę, że mam do chłopaka słabość
Pozytywnie zaskoczyło mnie Crematory - na prawdę dobrze się bawiłam i po tym koncercie wpisałam ich sobie na listę ulubieńców
Covenant lubię - nie pasował mi do tej imprezy- ale koncert mi się podobał i duży plus za kontakt z publicznością. Rozczarowanie - Fading Colours - jak bardzo można przynudzić kompletnie bezjajecznie. No i na koniec powód wielkiego bólu głowy i niezadowolenia - KMFDM - z całym szacunkiem dla ich twórczości - występ fatalny, może z winy techniki ale mocno słabo było. jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc wiecznie czyni dobro |
||
|
Razorblade-Kiss
Primogen Posty: 204 Kraków |
2009-10-04 23:59:11
Mój dziewiczy wypad na CP, pojechałam bez żadnych znajomych, ale na miejscu i w trakcie podróży poznałam masę ludzi, z czego pozostało mi parę znajomych i już wyczekuję następnego roku, zwłaszcza, że będzie Theatre des Vampires. Z koncertów chyba najbardziej zapamiętam Spectra Paris. Kobitki zrobiły na mnie duże wrażenie. Fading Colours również nieźle, usłyszałam ich po raz pierwszy od czasów Bruna Wątpliwego i byłam nieco zaskoczona. jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna. |
||