Castle Party 2009

Help
Forum : Imprezy
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Castle Party 2009
Xardas
Anciliae
Xardas
Poznań

2009-08-05 08:05:31
zdjęcia pojawią się wkrótce, ale mało bo mi się nie chciało robić, wole indywidualne sesje

minawi: na moim jednym jesteś, nie wyszłaś źle chyba, więc się nie martw

Luthien_Carnesir
Primogen
Luthien_Carnesir
Toruń/Gdynia/W...

2009-08-05 11:44:50
Co do Castla, jak zwykle niesamowicie Wspaniali ludzie, niepowtarzalny klimat. Z wytęsknieniem czekam przyszłorocznej edycji...
Quid quid latinum dictum sid, altum videtur

Zahemiel
Anciliae
Zahemiel
Tartar

2009-08-06 10:54:56
Nie byłem.Ale niebawem posilę się The Cult :D
Wasza krew jest moim winem...

Malenstwo676
Anciliae
Malenstwo676
Częstochowa (...

2009-08-07 15:49:19 Aesthetic Meat front
Jak wiadomo za gapowe sie płaci... Nie wiedziałam i przegapiłam... A to taaaki interesuuująaacy peeerfooormanceee ;D Mogłam obejrzeć tylko filmiki na necie, już po CP...
Kto to ogladał i jakie wrażenia???
Każdego dnia wstawać,by walczyć,by upadać...

Mamutek
Anciliae
Mamutek
Kołobrzeg

2009-08-15 11:31:07
No wiec tak moje wrazenia z CP 2009:

Piątek

Nuclear Storm - dla mnie najwieksza porazka tej edycji co to miało byc ten koles był na haju ze ciagle "jeszcze Polska " przeciez na jego miejsce mogłby byc ktos o wiele lepszy hi hi

Moon Far Away poprostu mnie zabiło super klimaty no i oczywiscie Psyche rewelacja

Sobota

Sane - fajne granie szkoda ze tak mało było ludzi - ale tak to jest jak sie otwiera koncert

Vic Anselmo - dobre granie myslałem ze bedzie wiało nuda a tu prosze

Indukti - wiedziałem czego sie spodziewac wiec nie miałem nic przeciwko temu graniu

Dreadful Shadows i Crematory - Krzysiu oby wiecej takich koncertów - dla mnie najlepsze koncerty tej edycji

Covenant - fajne przyjecie fanów i dobry koncert widac było ze zespół był zachwycony

Niedziela

Head-less - moze byc ale tak jak powiedział mój znajomy takich zespołów jest masa no i sie z nim zgodze: ) ale muzycznie dobre

Solar Fake - tu nie musze mówic jak było dla mnie pozostał niedosyt super koncert

Deathcamp project - i tu chyba jak wszystkim pusciły nerwy koncert mógłby byc rewelacja gdyby nie ta pier.. gitara

Spectra Paris - no podobały mi sie ale Panie hi hi muzycznie tak sobie

Artrosis - dla mnie nic wyjatkowego moze dlatego ze widziałem ich juz tyle razy i mi sie przejadło

KMFDM - spodziewałem sie czegos lepszego

Diary of dreams - widziałem ich po raz 3 i wydaje mi sie ze z koncertu na koncert sa coraz lepsi

Front 242 - nie widziałem bo ile k.... mozna czekac

Death_Dealer
Bicz
Death_Dealer
Leslau

2009-08-15 20:28:13
Mamutek Napisał:

Moon Far Away poprostu mnie zabiło super klimaty no i oczywiscie Psyche rewelacja

Zgadzam się
Schuld und Sühne

Lili_Hates
Anciliae
Lili_Hates
Warszawa

2009-09-14 18:32:26
Sporo czasu już minęło ale jeszcze się wypowiem a co mi tam
Było fajnie - nawet bardzo.
Jechałam tylko z myślą o DoD i nie zawiodłam się. Trochę nas chłopaki przetrzymali ale koncert udany, Adrian jak zwykle pięknie śpiewający No co ja poradzę, że mam do chłopaka słabość
Pozytywnie zaskoczyło mnie Crematory - na prawdę dobrze się bawiłam i po tym koncercie wpisałam ich sobie na listę ulubieńców
Covenant lubię - nie pasował mi do tej imprezy- ale koncert mi się podobał i duży plus za kontakt z publicznością.
Rozczarowanie - Fading Colours - jak bardzo można przynudzić kompletnie bezjajecznie.
No i na koniec powód wielkiego bólu głowy i niezadowolenia - KMFDM - z całym szacunkiem dla ich twórczości - występ fatalny, może z winy techniki ale mocno słabo było.
jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc wiecznie czyni dobro

Razorblade-Kiss
Primogen
Razorblade-Kiss
Kraków

2009-10-04 23:59:11
Mój dziewiczy wypad na CP, pojechałam bez żadnych znajomych, ale na miejscu i w trakcie podróży poznałam masę ludzi, z czego pozostało mi parę znajomych i już wyczekuję następnego roku, zwłaszcza, że będzie Theatre des Vampires. Z koncertów chyba najbardziej zapamiętam Spectra Paris. Kobitki zrobiły na mnie duże wrażenie. Fading Colours również nieźle, usłyszałam ich po raz pierwszy od czasów Bruna Wątpliwego i byłam nieco zaskoczona.
jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

Dyskusja na temat artykułu: Castle Party 2009
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 Następna
Forum : Imprezy