|
krax
Moderator Posty: 285 Miasto: Poznań |
2008-10-06 18:16:39
O rety! A co tu tak cicho? Ja bawiłam się pysznie aż do zamknięcia klubu. Wprawdzie siedziałam głównie na górnej sali, ale od czasu do czasu zaglądałam na dół. Jedynym minusem był brak powietrza,a poza tym wszystko ok. Duże gratulacje dla organizatorów za tak bezwpadkowe przeprowadzenie sporej imprezy no i za wystrój, w który włożyli na pewno sporo pracy
Karaoke było świetne!
Oby więcej takich imprez. |
|
Attack
Anciliae Posty: 704 Miasto: Poznań |
2008-10-07 08:47:22
no cóż...
już po Zlocie a te ostatnie 4 miesiące przygotowań jak z bicza strzelił... podziękowania -chronologicznie- w imieniu moim i Ryha! najpierw dla Wszystkich którzy bawią się z nami od tych prawie 4 już niedługo lat na Route66 - za nakręcanie nas do tego wszystkiego dla Franza - gdyby nie Twoje 'owionowe' popchnięcie do działania pewnie nie bawilibyśmy się w sobotę w Poznaniu :beer: dla Klubu - za bezproblemowe podjęcie i kontynuację współpracy aż do końca, w szczególności dla Adama z Eskulapa! dla Was Wszystkich - za przybycie,przyjazd,przylot do Eskulapa, wiedzieliśmy że dacie radę ale że aż tak silną grupą, tak zgraną i tak doskonale rozbawioną - to lekki szok :D dla Wrzucających Do Puszki Karolka i kupujących CD -> R E S P E C T ! Jesteście niesamowici dla Djs grających na Zlocie - na obu salach - wielkie podziękowania za zaagażowanie! dla Wokalistów i Tancerzy - podziw! mam nadzieję że nagrody się podobają i są przydatne
i tu należy podziękować naszym Sponsorom za okazaną pomoc BUNUBA CAFE POZNAŃ - za całokształt, za koszulki R66, za before party i świece
LECH BROWARY WKLP - KOMPANIA PIWOWARSKA - za nagrody (torby Diverese, ciuchy, odtwarzacze mp3/mp4 oraz za udostępnienie dodatkowych mebli (stoliki, krzesełka) abyście sie Wszyscy pomieścili w sali 'konferencyjno/konsumpcyjnej)
HOTEL CAMPANILE - za ufundowanie nagród - dwóch podwójnych noclegów (z bonusem jak się okazało w postaci śniadania z LECHEM POZNAŃ) :D very special tnx to: DAVID6969, AGAT, BROWN, CRUISER, FAST FASHION, JACEK (za wsparcie nas dekoracjami) - wielkie dzięki za pomoc przed, w trakcie i po zlocie! oraz dla Wszystkich fanów Depeche Mode z Polski, Niemiec, Szwajcarii, Anglii, Portugalii i innych miejsc o których nie wiem - którzy byli z nami w sobotę! jeśli kogoś pomineliśmy - przepraszam, jeszcze jestem zakręcony po 3 dniach spędzonych w klubie :P no i co.... hmmm.... konferencja się odbyła.... trasa soon.... GET YOUR KICKS - ON ROUTE<66>! |
|
cross-bow
Redaktor Posty: 2315 Miasto: Łódź |
2008-10-13 11:18:23
kilka zdjęć w galerii DP - autorstwa uzego, który niestety nie domagał stąd mała ilość: http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0& p=browse_gallery&licz=tak&gal_id=5615 pozamieniałam się z amebą na rozum. |
|
Attack
Anciliae Posty: 704 Miasto: Poznań |
2008-10-13 12:36:05
ale za to JAKICH
jak na razie najlepsze foty jakie widzialem ze Zlotu |
|
cross-bow
Redaktor Posty: 2315 Miasto: Łódź |
2008-10-13 12:39:23
no wiesz w końcu to mój ziomek od lunety pozamieniałam się z amebą na rozum. |