KRM - Kolejny Rajd Mroczniaków

Help
Forum : Poznań i okolice
Poprzednia 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Diesel
Primogen
Diesel
Generalna Zuberni...

2010-05-28 14:06:30
Benjamin_Breeg Napisał:
Ktoś chętny na rowerową włóczęgę?

Nie ma pytań. Niedziela, godz. 12 nad Rusałką i h*j!
I nie obchodzi mnie, że ktoś się schleje w sobotę i będzie chciał jechać później, a w końcu i tak nie przyjedzie. Kto chce jechać, niech się oszczędza i widzimy się przy molo. Bą włajaż
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznan

2010-05-28 14:09:21
Ta niedziela tj. 30 maja, czy następna 6 czerwca?
(ja cały czas nawiązuję do wolnego w dniach 3-6 czerwca)
"chciałbym dotrzeć do miejsca, z którego nie chciałbym wracać. Takiego miejsca szukają wszyscy. Ja także. Niektórzy mają wystarczająco bogate słownictwo, żeby opisać tę potrzebę, a niektórzy mają pieniądze, żeby ją zrealizować."
Ostatnio zmieniany: 2010-05-28 14:11:21

Diesel
Primogen
Diesel
Generalna Zuberni...

2010-05-28 14:20:35
Ja akurat tą mam wolną, więc jakiś skromny rajdzik np. dookoła jeziora Kierskiego można odbyć. Nie trzeba się jakoś szczególnie do tego przygotowywać, byleby wszyscy chętni pojawili się o danej godzinie w wyznaczonym miejscu. A trasę możemy w takcie zmienić.

Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznan

2010-05-28 14:23:19
Dla mnie jest to problem, bo zaraz idę na pociąg i jadę na weekend do Mojej Seniority. :/

Natomiast co do 3-6czerwca; w tych dniach jestem sam, więc pasuje mi każdy dzień i trasa.
"chciałbym dotrzeć do miejsca, z którego nie chciałbym wracać. Takiego miejsca szukają wszyscy. Ja także. Niektórzy mają wystarczająco bogate słownictwo, żeby opisać tę potrzebę, a niektórzy mają pieniądze, żeby ją zrealizować."

Diesel
Primogen
Diesel
Generalna Zuberni...

2010-05-28 14:30:40
Mi osobiście akurat następny nie pasuje, bo nie ma mnie w Poznaniu, ale może ktoś inny chętny zorganizuje zbiórkę.

Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznan

2010-05-28 14:33:29
ok, podziękował za odzew

minawi
Redaktor
minawi
Poznan / Ilawa

2010-05-28 15:18:34
mnie też nie ma i takie długaśne trasy u mnie nie wchodzą w grę - rekreacja to rekreacja, odpoczynek, a więc mogę napierniczać na rowerze max 20kilo na dzień a potem zimne bro

w tym roku pogoda do dupy wiec pewnie nic z tego nie wyjdzie ale życzę powoedzenia wszystkim chętnym
MAKE FOCH NOT WAR :-)

Diesel
Primogen
Diesel
Generalna Zuberni...

2010-05-29 21:28:38
To co? Ktoś chętny na jutro?

Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznan

2010-06-03 18:33:21
Jak tam "Mroczniaki"? Wykorzystało któreś z Was tę piękną pogodę i "pokręciło" trochę?

Benjamin_Breeg Napisał:
Pogoda będzie ładna,

Chciałoby się rzec...

Poprzednia 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Forum : Poznań i okolice