|
Diesel
Primogen Posty: 436 Generalna Zuberni... |
2010-05-28 14:06:30
Nie ma pytań. Niedziela, godz. 12 nad Rusałką i h*j! I nie obchodzi mnie, że ktoś się schleje w sobotę i będzie chciał jechać później, a w końcu i tak nie przyjedzie. Kto chce jechać, niech się oszczędza i widzimy się przy molo. Bą włajaż Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE |
||
|
Benjamin_Breeg
Matuzalem Posty: 721 Poznan |
2010-05-28 14:09:21
Ta niedziela tj. 30 maja, czy następna 6 czerwca? (ja cały czas nawiązuję do wolnego w dniach 3-6 czerwca) "chciałbym dotrzeć do miejsca, z którego nie chciałbym wracać. Takiego miejsca szukają wszyscy. Ja także. Niektórzy mają wystarczająco bogate słownictwo, żeby opisać tę potrzebę, a niektórzy mają pieniądze, żeby ją zrealizować." Ostatnio zmieniany: 2010-05-28 14:11:21 |
||
|
Diesel
2010-05-28 14:20:35
Ja akurat tą mam wolną, więc jakiś skromny rajdzik np. dookoła jeziora Kierskiego można odbyć. Nie trzeba się jakoś szczególnie do tego przygotowywać, byleby wszyscy chętni pojawili się o danej godzinie w wyznaczonym miejscu. A trasę możemy w takcie zmienić. Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE |
||
|
Benjamin_Breeg
2010-05-28 14:23:19
Dla mnie jest to problem, bo zaraz idę na pociąg i jadę na weekend do Mojej Seniority. :/ Natomiast co do 3-6czerwca; w tych dniach jestem sam, więc pasuje mi każdy dzień i trasa. "chciałbym dotrzeć do miejsca, z którego nie chciałbym wracać. Takiego miejsca szukają wszyscy. Ja także. Niektórzy mają wystarczająco bogate słownictwo, żeby opisać tę potrzebę, a niektórzy mają pieniądze, żeby ją zrealizować." |
||
|
Diesel
2010-05-28 14:30:40
Mi osobiście akurat następny nie pasuje, bo nie ma mnie w Poznaniu, ale może ktoś inny chętny zorganizuje zbiórkę. Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE |
||
|
Benjamin_Breeg
2010-05-28 14:33:29
ok, podziękował za odzew "chciałbym dotrzeć do miejsca, z którego nie chciałbym wracać. Takiego miejsca szukają wszyscy. Ja także. Niektórzy mają wystarczająco bogate słownictwo, żeby opisać tę potrzebę, a niektórzy mają pieniądze, żeby ją zrealizować." |
||
|
minawi
Redaktor Posty: 5101 Poznan / Ilawa |
2010-05-28 15:18:34
mnie też nie ma i takie długaśne trasy u mnie nie wchodzą w grę - rekreacja to rekreacja, odpoczynek, a więc mogę napierniczać na rowerze max 20kilo na dzień a potem zimne bro
w tym roku pogoda do dupy wiec pewnie nic z tego nie wyjdzie ale życzę powoedzenia wszystkim chętnym MAKE FOCH NOT WAR :-) |
||
|
Diesel
2010-05-29 21:28:38
To co? Ktoś chętny na jutro? Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE |
||
|
Benjamin_Breeg
2010-06-03 18:33:21
Jak tam "Mroczniaki"? Wykorzystało któreś z Was tę piękną pogodę i "pokręciło" trochę?
Chciałoby się rzec... "chciałbym dotrzeć do miejsca, z którego nie chciałbym wracać. Takiego miejsca szukają wszyscy. Ja także. Niektórzy mają wystarczająco bogate słownictwo, żeby opisać tę potrzebę, a niektórzy mają pieniądze, żeby ją zrealizować." |
||