|
Kiszka
Anciliae Posty: 108 :otsaiM |
2009-05-08 18:38:14
Nie, to mnie naszło z nienacka |
||||||||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2009-05-09 07:40:05
To tylko ja jestem taka grzeczna i nawet podczas pełni nie gwałcę NIE-swoich facetów? "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||||||||
|
Kiszka
2009-05-09 20:30:46
Takich to teraz ze świecą szukać :P a tak naprawde to myśle ze to głównie jednak od charakteru człowieka zależy i przy tym nie dzieliłbym tutaj że mężczyźni szukają doznań fizycznych a kobiety duchowego wsparcia itd no ale my metale i inni alternatywni to jednak dziwni jesteśmy |
||||||||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2009-05-10 07:18:13
ok, z tych metali i alternatywnych, to ja pozostanę inną. Nie identyfikuję się z żadną z subkultur. Co do przyjaźni z facetem... Nigdy mi się nie zdarzyło. Nawet jeśli wszystko było na dobrej drodze, to facet się zakochiwał i następował zwrot o 180 stopni. "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||||||||
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2009-05-10 11:56:36
hmmm może po prostu nie trafiłaś na tych własciwych facetów a poza tym - dla mnie mój własny partner też powinien być przyjacielem - no bo skoro w związku mamy na siebie nawzajem liczyć Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||||||||
|
lacrima
Matuzalem Posty: 108 Oborniki/Poznań |
2009-05-10 12:01:09
Z moich doświadczeń wynika, że przyjaźń między kobietą i mężczyzną jest możliwa..o ile od razu się powie, czego się oczekuje i przyjaźń jest na tyle cenna, by jej nie niszczyć jakąś tam dziwną miłością, po której tylko gorzej bywa.. "Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą) |
||||||||
|
HardKill
Moderator Posty: 7818 Szczecin |
2009-05-10 12:08:14
Vika napisał(a):
W rzeczy samej Vika dokładnie,święte słowa... Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||||||
|
Vika
2009-05-10 12:38:10
w sumie dziwi mnie, że niektóre kobiety bardzo się dziwią, gdy słyszą o damsko-męskiej przyjaźni lub wręcz w nią nie wierzą, a tymczasem nie zauważają, jak "najlepsze przyjaciółki" obgadują je za plecami lub-o zgrozo!- odbijają im faceta :wink: Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||||||||
|
Kiszka
2009-05-10 15:10:40
więc może jakiś morał?:D |
||||||||
|
Vika
2009-05-10 15:28:03
a co chcesz się ze mną zaprzyjaźnić? morał: przyjaźnić można się z oboma płciami, należy tylko starannie dobierać sobie przyjaciół zadowolony pan jest czy mam coś jeszcze dopowiedzieć? Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||||||||
|
Kiszka
2009-05-11 14:15:54
Nie dziękuje i nie rozumiem skąd ta propozycja z zaprzyjaźnieniem ja niczego nie sugerowałem, poprostu chciałem zainicjować podsumowanie tych wszystkich postów i historii, żeby coś z tej rozmowy wynikło, tyle na ten temat. |
||||||||
|
Vawej
Anciliae Posty: 41 Białystok |
2009-07-02 22:10:09
Mimo wszelkich stereotypów uważam, iż taka przyjaźń istnieje sam doświadczam takiej przyjaźni od blisko sześciu lat wypowiedzi na temat, że kobieta musi być less, a facet gejem nie znajduje tu potwierdzenia oboje jesteśmy hetero wiele nas łączy (zainteresowania itp.) cenimy naszą przyjaźń ponad wszystko poza tym za długo się przyjaźnimy by niszczyć to co udało się nam zbudować przez lata jednym nie właściwym ruchem pożądania bliskości. Vika napisała mądre słowa, że przyjaciół starannie należy wybierać. UWAGA! NOWE KONTO - http://www.darkplanet.pl/Mefistofeles-user.html |
||||||||
|
thistle89
Primogen Posty: 1591 Kościerzyna/By... |
2009-07-03 05:57:25
Być może słowa podświadomnie są dobierane niestarannie, żebyś mógł się zjawić i za nie łapać? Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/ |
||||||||
|
thistle89
Primogen Posty: 1591 Kościerzyna/By... |
2009-07-03 06:27:55
Od sądzenia to Ty nie jesteś :P Ja nie mówię, że tak powinno być - to było takie raczej retoryczne pytanie :P:P:P
A czy ja mówię, że to polepsza Ci humor, nastrój, byś mógł czuć się dobrze? Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/ |
||||||||
|
Natalia-Julia-Nowak
Bicz Posty: 34 Starachowice (w... |
2009-07-24 13:27:22
Hmmmm... W realnym świecie nie mam przyjaciół, ale 99% moich e-friends to chłopcy i mężczyźni. Dlatego uważam, że przyjaźń damsko-męska jest możliwa. |
||||||||