|
HardKill
Moderator Posty: 7818 Szczecin |
2009-04-13 09:18:27
Wampgirl napisał(a):
No to chyba coś z nim jest nie tak... :wink: bo każdy zdrowy na umyśle facet,czy tego chce czy nie myśli o tym...może się do tego nie przyznawać...ale zapewne myśli o tym...i intelekt nie ma tu nic do rzeczy ,bo natury nie oszukasz... Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2009-04-13 09:24:06
Zdaje sobie z tego sprawę. Jego jakby mniej interesuje doczesność i przyziemne potrzeby. Intrygujący człowiek. "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||||
|
HardKill
2009-04-13 09:29:38
To prawie jak ksiądz....z niego.... :wink: skoro jednak dobrze czujesz się w jego towarzystwie no to wszystko gra... ciekawe tylko jak długo te przyziemne potrzeby, nie będą go interesować...?...
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
Wampgirl
2009-04-13 09:49:41
Nie ksiądz, wręcz przeciwnie : ateista. "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||||
|
Woland
Anciliae Posty: 425 Ostróda |
2009-04-13 10:05:21
Mówicie o kimś konkretnym?? Dum Deus calculat, mundus fit. |
||||
|
HardKill
2009-04-13 10:17:49
Wampgirl jeśli jesteś zadowolona z tej przyjażni...to tylko pozazdrościć...
||||
|
Wampgirl
2009-04-13 10:26:06
Owszem Wolandzie. Hardkillu - nie znam tego człowieka, ale w kilku zaledwie rozmowach pokazał, że jest nieprzeciętny. "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||||
|
HardKill
2009-04-13 10:35:06
no....wydaje mi się że każdy z nas jest nieprzeciętny na swój sposób... :wink: ale fajnie że ciebie zainteresował... szczególnie...dobrze jest ,kiedy możemy z kimś porozmawiać nie tylko o sprawach przyziemnych...sam chciałbym mieć kogoś takiego z kim mógłbym rozmawiać nie tylko o bzdetach...
||||
|
ravenheart99
Anciliae Posty: 1359 Kotlina Kłodzka... |
2009-04-13 12:17:36
Przyjaźń między mężczyzną a kobietą jest możliwa!!!! Wiem z własnego doświadczenia :D Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą |
||||
|
HardKill
2009-04-13 15:09:22
no to masz farta... zazdroszczę... :wink:
||||
|
Vika
Anciliae Posty: 1643 Ostrów Wielkop... |
2009-05-02 12:08:33
może być miedzy kobieta przyjazn po prostu albo tez uklad przyjazn + sex dla mnie raczej trudniejsza jest przyjazn kobiety z kobietą, cos mi nigdy nie wychodzila - na ogol konczy sie w moim przypadku obgadywaniem mnie i zazdroscia Marine corps want indestructable men - men without fear!!! |
||||
|
TatumiMorgan
Anciliae Posty: 528 Zielona Wyspa |
2009-05-06 15:33:02
Ha, jeśli ktoś tak potrafi to zazdroszczę myślę że jest to najbardziej możliwe gdy ludzie kiedyś byli ze sobą i sie rozstali "psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie" |
||||
|
Kiszka
Anciliae Posty: 108 :otsaiM |
2009-05-06 19:59:17
taka przyjaźń jest możliwa gdy kobieta jest lesbijką a mężczyzna gejem :P |
||||
|
jedrus696
Bicz Posty: 6 |
2009-05-08 15:23:24
moim zdaniem przyjaźń miedzy facetem a kobieta jest możliwa... ale zasadniczo poznajemy się bliżej w momencie kiedy właśnie bardziej interesują nas damsko-męskie stosunki z ta droga osoba i faktycznie na początku kieruje nas właśnie taka myśl możne tylko taka delikatna i czasem nie ujawniana zupełnie. po pewnym czasie to się rozchodzi jakoś i wchodzą czysto przyjacielskie stosunki czasem bywa jednak tak ze się zaprzyjaźniamy a później rodzi się z tego myśl o jakimś partnerstwie z ta droga osoba. ale to rzadko na ogol od razu działa tak zwana chemia tyle ze tego nie ujawniamy. przynajmniej tak wynika z moich obserwacji zdrowy rozsadek jest trochę ja jeti, ktoś go podobno kiedyś widział |
||||
|
Alec-II-Pure
Bicz Posty: 522 Poznań |
2009-05-08 15:43:41
Dlugo myslales nad tym wielce blyskotliwym stwierdzeniem ? --------- Rob Zombie-Black Sunshine united we stand divided we fall |
||||