|
Pieszczocha
Anciliae Posty: 221 |
2008-04-18 19:49:21 Przyjaźń między kobietą a mężczyzną.
Czy istnieje ... ? (mam na myśli prawdziwą przyjaźń, na śmierć i życie) czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować |
||
|
kalasznikowa
Bicz Posty: 113 Kraków |
2008-04-18 20:47:23
Uważam, że zawsze zostaje jakiś element erotyki, że się tak wyraże, w takim związku. Ludzki organizm jest na tyle ułomny, że w każdym osobniku upatruje potencjalnego partnera. taka chora psychika =) A co później się z tego narodzi.. Często przyjaźń się kończy zgrzytaniem zębów, albo związkiem. Proszę wybaczyć mi tą fatalną wizję. :twisted: Ja chcę i tak wierzyć w przyjaźń między kobietą a mężczyzną. |
||
|
Pieszczocha
Anciliae Posty: 221 |
2008-04-18 20:57:12
Ja też chcę w to wierzyć... czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować |
||
|
th
Anciliae Posty: 879 Poznań |
2008-04-18 21:12:09
Temat przeniesiony. Zanim założycie temat upewnijcie się czy robicie to w dobrym dziale Droga Użytkowniczko.
Pozdrawiam serdecznie th Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D |
||
|
zet
Primogen Posty: 1247 Poznań |
2008-04-19 22:56:48
Zapomniałeś dodać: "towarzyszko"! Not everyone likes metal... FUCK THEM!!! |
||
|
Summoned
Bicz Posty: 306 Poznań |
2008-04-20 12:23:14
jest mozliwa. oczywiscie ze wystepuja czasem chemiczne mysli ale z autopsji wiem ze taka przyjazn istnieje Pytanie: "czy wierzysz, że prawda istnieje?", stanowi skrót czegoś w rodzaju: "czy uważasz, że jest jakiś naturalny kres badania, sposób, w jaki rzeczy rzeczywiście istnieją, i że zrozumienie, czym jest ten sposób, powie nam, co zrobić ze sobą?" |
||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2008-04-20 15:08:59
oczywiście, że jest to możliwe, przyznam jednak rację towarzyszce 8) że w takim przypadku element ruchanka zazwyczaj wisi w powietrzu (no chyba, że takowy przyjaciel/przyjaciółka jest cholernie nieatrakcyjny 8) ) Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
_emma_
Primogen Posty: 24 w centralnej Polsc... |
2008-04-20 17:19:41
Jest możliwa. Ja mam kilku przyjaciół płci męskiej, niektórzy z nich mają swoje dziewczyny (lub nawet żony), i żaden podtekst erotyczny między nami nie następuje. Po prostu - ktoś kto jest szczery, prostolinijny, wolny od zawiści i nie bojący się mówić oraz słuchać Szczerej Prawdy, czyli materiał na prawdziwego przyjaciela, częściej trafia się wśród mężczyzn niż kobiet. Przyjaciółki też mam, ale to nie to. Jestem z nimi bardziej ostrożna. I see a red door and I want it painted black |
||
|
daftcunt
Anciliae Posty: 5 wrocław |
2008-04-20 18:35:08
zgadzam sie pzez lata moi najlepsi przyjaciele sa plci zenskiej, duzo mniej rozczarowan, o wiele wiecej pomocy i wsparcia 'life is short and love is always over in the morning' |
||
|
_emma_
Primogen Posty: 24 w centralnej Polsc... |
2008-04-20 22:12:08
Off topic: to że ktoś nie ma oka albo nogi to nie znaczy że jest brzydki. :!: I see a red door and I want it painted black |
||
|
Black_Shelta
Bicz Posty: 13 |
2008-04-21 05:11:21
szczera, prawdziwa przyjaźń między kobietą i mężczyzną istnieć może tak po prostu. przyjaźń bez podtekstu. jest się jak rodzeństwo tyle że nie okłada się pięściami w dzieciństwie. ale przyznaję... trudno znaleźć. prawdziwego przyjaciela trudno znaleźć wogóle, a płci przeciwnej chyba jednak trudniej ze względu na ludzką psychologię chcicy. moim przyjacielem jest facet. i mogę powiedzieć że nie wszystko co ma nogi, oczy, ładnie wygląda i jest płci przeciwnej sprawia że kobieta/mężczyzna jest seksualnie zainteresowana/-y. Modlący się za dzikość serca, trzymany w klatce. |
||
|
Black_Shelta
Bicz Posty: 13 |
2008-04-21 05:15:17
zgadzam się w pełni:) Modlący się za dzikość serca, trzymany w klatce. |
||
|
CrommCruaich
Matuzalem Posty: 1867 Wrocław |
2008-04-21 07:31:48
Opowiem jak to było w moim przypadku. Przyjaźniłem się z kobietą przez ponad 8 lat. Doskonale się rozumieliśmy i mówiliśmy sobie wszystko. Do czasu, aż pewnego razu wybuchła między nami namiętność i przyjaźń skończyła się nocą wspaniałego seksu (a był na pewno cudowny, bo jak już wspomniałem, mówiliśmy sobie o wszystkim, łącznie z najskrytszymi fantazjami seksualnymi). Mimo wszystko nadal wierzę, że możliwa jest taka przyjaźń. Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link |
||
|
Horsea
Primogen Posty: 486 Kościan/Poznań |
2008-04-21 08:55:59
A co złego jest w przyjaźni "z podtekstem"? :lol: Bywa ciekawiej a przecież od tego jesteśmy mądrzejszymi od innych zwierzakami, żeby trzymać fizyczność na wodzy. 8) Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż! |
||
|
Alkor
Bicz Posty: 19 3city |
2008-04-21 10:33:20
Przyjazn z kobietą konczy się w dniu jej slubu. Do tego momentu (wiem z autopsji, troche przezylem) jest mozliwa i z podtekstem erotycznym i bez niego. Kto w to nie wierzy ten frajer i wiekszy erotoman ode mnie (choc to podobno niemozliwe...) AlkorXIII -dziadek got |
||