|
Hitler
Bicz Posty: 87 CK |
2010-05-04 17:22:50
chyba obejrze dzisiaj, skoro taki dobry jak mówisz... ostatnio jak zwykle obejrzałem mnóstwo filmów, ale wyróżnię tutaj Defendora - rewelacyjny film z W.Harrelsonem! oglądajcie, nie pożałujecie. |
||
|
HardKill
Moderator Posty: 7774 Szczecin |
2010-05-04 18:27:04
no do tego polecam > Oszukać przeznaczenie 2 ,jak dla mnie najlepsza z czterech części część trzecią można sobie darować,część czwarta jest nawet nie zła,w pewien sposób zbliżona do części drugiej ^_^
a dzisiaj w TVP 1 pierwsza część sagi > Star Wars - Mroczne Widmo <
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
ravenheart99
Anciliae Posty: 1358 Kotlina Kłodzka/Wr... |
2010-05-04 18:28:26
A ja sobie obejrzałam ostatnio "Saharę" :http://sahara.filmweb.pl/ Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą Ostatnio zmieniany: 2010-05-04 18:29:09 |
||
|
HardKill
2010-05-04 18:33:49
a ja za taniochę bez podatku wat, kupiłem sobie na DVD Avatar jeeeeee
||
|
Hitler
2010-05-04 18:38:39
po co ci ten film? rewelacyjny to on zdecydowanie nie jest acz przyjemnie sie nawet ogląda. |
||
|
HardKill
2010-05-04 18:51:40
jak to po co bo jestem pierdolnięty na punkcie muzyki i filmu hehehe po za tym kupiłem za psie grosze ^_^ a film zajebiście mi się podoba o
||
|
Ceiphied
Anciliae Posty: 1134 Nowa Sól |
2010-05-04 18:51:42
Ja obejrzałabym Evil Dead..ale na kasecie . Lepszy klimat . ''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander |
||
|
gothcure
Anciliae Posty: 1021 Szczecinek |
2010-05-04 19:30:02
PULS 3 KRWAWA UCZTA 3. SZCZESLIWE ZAKONCZENIE Chwytac chwile ? |
||
|
Hitler
2010-05-05 12:17:05
faktycznie zajebisty ten ostatni film W.Allena, polecam! |
||
|
bastet666
Primogen Posty: 1057 Czestochowa/Wr... |
2010-05-06 12:54:25
Wczoraj w ramach calodniowej glupawki ogladalismy ze znajomymi "Creepshow 2" 3 rzekomo straszne ekranizacje opowiadan Kinga,moze i w 80' ktoryms kiedy byly krecone wialy groza..20lat pozniej u nas wywylaly salwy smeichu "..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję " |
||
|
bastet666
Primogen Posty: 1057 Czestochowa/Wr... |
2010-05-06 12:54:42
Wczoraj w ramach calodniowej glupawki ogladalismy ze znajomymi "Creepshow 2" 3 rzekomo straszne ekranizacje opowiadan Kinga,moze i w 80' ktoryms kiedy byly krecone wialy groza..20lat pozniej u nas wywolaly salwy smeichu "..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję " |
||
|
Suspiria
Bicz Posty: 39 Breslau |
2010-05-06 22:37:56
1.Cela 211 Najlepsze co mialam okazje obejrzec w ostatnim czasie.Fuzja dramatu i thrillera.Akcja osadzona w wiezieniu.Straznik owego wiezenia traci przytomnosc i budzi sie w czasie zamieszek. By ocalic zycie musi wtopic sie w tlum....Swietne wyraziste postacie, dramatyzm, wartka akcja i motyw przemiany wewnetrznej bohatera- 10/10 2.Toxic avenger 1 i 4 Obejrzane czysto imprezowo do piwka - i do tego filmy Tromy sie glownie nadaja- glupawy humor, niesmaczne zarty i marne efekty specjalne.I tak i ch lubie.Jesli chodzi o fabule- niezbyt lotny pan, poleruajcy i konserwujacy w ramach pracy zarobkowej powierzchnie basenu, przypadkowo trafia do pojemnika z toksycznymi odpadami i zamienia sie w odrazajacego potwora w przyodziewku rozowej baletnicy.Mimo odrazajacej fizjonomii- intencje ma czyste i szlachetne. 5/10 za kilka przezabawnych scenek. 3.Pontypool Jedna z nowszych produkcji.Obejrzalam zachecona pochlebna recenzja na horroronline.Film sredni.Akcja toczy sie w zamknietej przestrzeni stacji radiowej opanowanej przez ludzi-zombie.Co powoduje ich przemiane?.Jak dla mnie za spokojne- akcia baaardzo powoli sie rozkreca, w 1 polowie filmu w zasadzie niewiele sie dzieje.5/10 4.Prince of darkness Opis z filmwebu: Centrum Los Angeles. Grupa studentów i naukowców przybywa do opuszczonego kościoła, by rozwiązać tajemnicę pojemnika, od setek lat strzeżonego przez sektę Bractwa Snu. Gdy ciecz w pojemniku ożywa, a członkowie znikają w tajemniczych okolicznościach, naukowcy odkrywają przerażającą prawdę. W pojemniku zamknięte jest zło. Zło, które się przebudziło.Moge polecic- Carpenter to Carpenter.9/10 5.Road. Dosc ciekawa produkcja.Akcja toczy sie w postapokaliptycznym swiecie zniszczonym wybuchem/zaraza/innym nieszczesciem.Generalnie swiat to ponury, gdzie rzadzi prawo silniejszego, a kradzieze i kanibalizm to codziennosc...Obserwujemy jak sobie w nim radza podrozujacy na wybrzeze ojciec(Viggo Mortensen)z synem.Niezle- zwlaszcza ukazany swiat po zagladzie.Muzyke stworzyl Nick Cave 9/10. zwątpiwszy w miłość i cnotę, zostaje rozpusta. |
||
|
CrommCruaich
Matuzalem Posty: 1825 Wrocław |
2010-05-10 21:18:16
U mnie znów Woody Allen. Tym razem "Koniec z Hollywood". Satyra na amerykański przemysł filmowy, ale i na tzw. ambitne kino. Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link |
||
|
Hitler
2010-05-10 22:54:39
Toxic Avenger 1 to kult i zniszczenie, 5/10 to zdecydowanie za niska ocena. Ja na spokojnie daję 9/10, bo w swojej kategorii ten film jest genialny |
||
|
Palmus
Anciliae Posty: 243 Black Water |
2010-05-10 23:27:54
JACKASS-Swiry w akcji 1i2 nie ma nic bardziej szalonego od tego. They let*s distrust nobody |
||