|
bastet666
Primogen Posty: 1057 Czestochowa/Wr... |
2010-03-14 23:31:02
A ja ostatnio z racji zjebanego zasilacza i braku TV na nowym mieszkaniu spedzam czas na czytaniu ksiazek i z moim K ale coraz bardziej brakuje mi wieczornych seansow filmowych "..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję " |
||||
|
HardKill
Moderator Posty: 7818 Szczecin |
2010-03-15 21:28:03
dzisiaj mała powtórka,a to za sprawą wspomnienia o filmie > Sky Captain and the World of Tomorrow < ci co nie widzieli tego filmu koniecznie muszą go zobaczyć,choć by dla ciekawej techniki jaką zastosowano w tym filmie ^_^ a sam film naprawdę miło się ogląda
Youtube Youtube Youtube Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
shadowhall
Primogen Posty: 470 Bayern |
2010-03-16 21:12:33
ja obejrzałam ostatnio "Zapowiedź", bardzo dobre kino |
||||
|
Ketzer
Anciliae Posty: 136 Pabianice |
2010-03-16 22:54:26
No to by się zgadzało, rewelacji nie ma ot takie sobie kino s-f z horrorowatym klimatem, kiedyś był "Horyzont Zdarzeń" dość przypominający fabułą owo Pandorum A z inszych to sobie przyswoiłem ostatnio Doriana Greya, bardzo klimatyczny film osadzony w realiach XIX-wiecznej Anglii, no i Smoking Aces 2 troszkę zwariowany film akcji, ale wywarł na mnie pozytywne wrażenie "NIE ma ludzi złych, są tylko tacy którzy źle postrzegają dobro" |
||||
|
Kiszka
Anciliae Posty: 108 :otsaiM |
2010-03-16 23:51:18
a ja i tak czekam na Pandorum 2 :P Jest nowy miniserial HBO "Pacyfik" polecam zainteresowanym tematyką wojenna w każdą sobotę o 22.00, dal tych co nie mają satelity www.freefilms.pl http://gfx.filmweb.pl/po/96/73/119673/7319172.3.jpg?l=1267932120000 Ostatnio zmieniany: 2010-03-16 23:55:41 |
||||
|
HardKill
2010-03-19 21:20:31
Popiełuszko Wolność Jest W Nas Youtube a dzisiejszego wiosennego wieczorkonocku
[Rec] 2 Youtube produkcja: Hiszpania gatunek: Horror Kontynuacja jednego z najgłośniejszych horrorów ostatnich lat. Akcja filmu [Rec] 2 toczy się zaraz po zakończeniu poprzedniej części. Ponownie zostajemy przeniesieni do pewnego budynku, w którym dość niedawno rozegrała się dramatyczna walka o życie. Domostwo jednak zostało opanowane przez bezlitosnych i krwiożerczych ludzi, przemienionych w zombi w wyniku wybuchu zarazy, spowodowanej nieznanym dotąd wirusem. Do budynku zostaje skierowany oddział komandosów, SWAT, mający za zadanie przejąć kontrolę nad domostwem i zlikwidować wszelkie niebezpieczeństwo. Lecz, czy nowoczesne uzbrojenie i wieloletnie doświadczenie, mogą się równać z tym co, nasi bohaterowie spotkają na swojej drodze? Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
shadowhall
2010-03-19 21:30:43
tym razem lekkie kino "Diabeł ubiera się u Prady" przyjemnie się oglądało, lekki film taki jakiego było mi trzeba |
||||
|
HardKill
2010-03-20 09:00:47
Legion Youtube produkcja: USA gatunek: Fantasy, Horror, Akcja Po przerażającej biblijnej apokalipsie, grupa obcych sobie ludzi odciętych od świata w odległym przydrożnym barze na Południowym Zachodzie, nieświadomie staje się ostatnią deską ratunku dla ludzkości, kiedy okazuje się, że młoda kelnerka jest w ciąży z mesjaszem. Pojawił się w końcu długo oczekiwany zwiastun nowego filmu Roberta Rodrigueza > Predators <
Youtube Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
shadowhall
2010-03-20 16:43:20
Jaki jest ten "Legion"? Warto obejrzeć? |
||||
|
HardKill
2010-03-20 18:36:12
Oczywiście
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
Kiszka
Anciliae Posty: 108 :otsaiM |
2010-03-20 20:46:44
Hymm ponoć wszystko co warte obejrzenia zawarte jest w zwiastunie. Początek nudny ogólnie to klapa ale ja jestem wybredny |
||||
|
HardKill
2010-03-20 22:03:20
żeby stwierdzić > czy warto < trzeba to samemu ocenić nigdy nie sugerowałem się recenzjami,tu też opiniami innych ^_^ a warto choć by dla tego by samemu wyrobić sobie zdanie dla tego w temacie > ostatnio < nigdy nie piszę czy film jest dobry czy zły,czy wart jest obejrzenia czy nie...niech każdy sam to sobie stwierdzi po obejrzeniu danego filmu.Czasem jednak polecę jakiś film,co nie oznacza że jest dobry lub zły
a na dzisiejszy wieczorek coś leciutkiego
Sława / Fame Youtube produkcja: USA gatunek: Komedia, Musical Historia studentów nowojorskiej akademii sztuki, których życie wypełnia pragnienie, by odmienić swój los i zrobić prawdziwą karierę. Morderczy trening, ulotne marzenia, miłość i pasja stanowią tło dla fantastycznej muzyki i tańca. Fame jest współczesną wersją słynnego, nagrodzonego Oscarem musicalu Alana Parkera z lat 80' Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
Ketzer
2010-03-20 22:21:31 :)
A ja sobie Legion widziałem i mi się podobało, nawet nie najgorzej, i podobał się wątek gdzie Anioły były nieco bardziej normalne A dziś wieczór palnuję "Bitch Slap" Hardkillu widziałeś ten film, dobry, pytam bo widzę, że mamy podobne upodobania to można się zasugerować i w najgorszym wypadku uniknąć rozczarowania czy zmarnowanego czasu "NIE ma ludzi złych, są tylko tacy którzy źle postrzegają dobro" |
||||
|
HardKill
2010-03-20 22:25:34
Bitch Slap <> jeszcze go nie zlukałem
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
Ketzer
2010-03-20 22:27:32
buuu no nic To zaryzykuję "NIE ma ludzi złych, są tylko tacy którzy źle postrzegają dobro" |
||||