Ostatnio...

Help
Forum : Film
42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56
sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2010-03-03 22:44:06
Benjamin_Breeg Napisał:
z racji, że nie mogę edytować swojego poprzedniego posta...

nieoczekiwanie zrobił mi się filmowy wieczór

film całkiem przyjemny

Taaa, widziałam ten film również...
Tak naprawdę to chyba mówi wiele o facetach (chyba, że mylę to z innym filmem, ale chyba nie )
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznań

2010-03-03 22:49:21
sphinxia Napisał:
Tak naprawdę to chyba mówi wiele o facetach (chyba, że mylę to z innym filmem, ale chyba nie )

nic nie mówi
bo tak go interpretując, mógłbym powiedzieć, że mówi również wiele o kobietach...

ogólnie szału ni ma, ale obejrzeć można

Ostatnio zmieniany: 2010-03-03 22:49:58

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2010-03-03 22:52:28
Benjamin_Breeg Napisał:
sphinxia Napisał:

nic nie mówi
bo tak go interpretując, mógłbym powiedzieć, że mówi również wiele o kobietach...

ogólnie szału ni ma, ale obejrzeć można

Eeee... chyba inny miałam na myśli, sorry
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

TatumiMorgan
Anciliae
TatumiMorgan
Zielona Wyspa

2010-03-05 11:39:49

Youtube

Sorry, nie mogę znaleźć wersji z napisami.
Zachęcające :D

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Ostatnio zmieniany: 2010-03-05 11:40:09

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-06 20:26:52

TERMINATOR - Ocalenie : Seria Machinima

Youtube

Produkcja: USA

Gatunek: Animacja, Akcja, Sci-Fi

W roku 2016 Blair Williams, bojowniczka Ruchu Oporu, otrzymuje wyjątkowo niebezpieczne zadanie. Ma zlikwidować zagrożenie, które dla ostatnich ludzi stanowią: sieć Skynet oraz śmiertelnie groźne Terminatory. Dziewczyna musi stawić czoło Terminatorom serii T-600, jednośladowym MotoTerminatorom, Aerostatom i Łowcom. "Seria Machinima" ma ciekawą, oryginalną grafikę, inspiracją dla twórców były niewątpliwie gry komputerowe. Głosu Blair Williams użyczyła Moon Bloodgood, gwiazda filmu "Terminator Ocalenie",zrealizowany przy wykorzystaniu silnika graficznego gry, 6-odcinkowy serial.

a dzisiaj

Niebezpieczna rozgrywka / Gamer

Youtube

produkcja: USA gatunek: Thriller, Sci-Fi

Niedaleka przyszłość, w której kontrolowanie umysłów innych ludzi poprzez wysoko rozwiniętą technologię stało się faktem. Kable (Gerard Butler) jest mistrzem gry "Slayers", która pozwala mu na kontrolowanie i wpływanie na działanie innych. Jego poczynania śledzą na żywo miliony wielbicieli lecz z czasem Kable zaczyna toczyć grę o swoją własną tożsamość i atakuje system, który go uwięził.

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2010-03-07 11:35:28
A u mnie kolejne odcinki Futurama od pierwszej serii.

Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

ravenheart99
Anciliae
ravenheart99
Kotlina Kłodzka...

2010-03-07 18:56:52
"From Paris With Love": najnowszy film z Travoltą
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-07 19:09:34
Wieczór z S-F

Gwiezdne wrota: Continuum / Stargate Continuum

produkcja: Kanada , USA gatunek: Sci-Fi

Youtube

Gdy jedynka próbuje dokonać egzekucji Baala ostatniego władcy systemu. Teal'c i Vala w tajemniczy sposób znikają.... Samantha, Daniel i Mitchell cofają się do przeszłości a mianowicie do świata gdzie historia została zmieniona: program Stargate została wymazana z historii. Kiedy załoga próbuje przekonać władze o tym co się stało, na orbicie Ziemi pojawiają się statki Goa'uld pod wodzą przebiegłego Baala i jego królowej Katesh i Teal'c-a. Jedynka musi odnaleźć wrota i naprawić stan rzeczy zanim Ziemia zostanie podbita przez Goa'uld.

shadowhall
Primogen
shadowhall
Bayern

2010-03-08 19:10:06
"Pandorum" trochę inny film, dość oryginalny, wart zobaczenia

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-12 21:29:39
Jak zwykle w piątkowy wieczorko- nocku straszydełko ^_^

Sygnał / Signal

Youtube

produkcja: USA gatunek: Horror

Horror opowiedziany w trzech częściach, z trzech perspektyw. Tajemniczy sygnał dociera do każdego telefonu komórkowego, radioodbiornika, telewizora i zmienia ludzi w zabójców.

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-03-12 21:35:11

jeśli komuś podobał się Sky Captain and the World of Tomorrow to tym filmem będzie zachwycony

mi się osobiście, mimo cholernej przewidywalności, podobało. zwyczajnie lubie takie bajki
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-13 18:46:08
Hehehehe...Sky Captain and the World of Tomorrow < zajefajny film,tym bardziej że grała w nim Angelina Jolie

Ten też jest zajefajny

Youtube

Jednakże > Sky Captain and the World of Tomorrow < znacznie bardziej mi się podoba,a to za sprawą znacznie ciekawszej techniki filmowania,jak i za sprawą tego klimatu jak by z lat 30 tych

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-14 18:30:59
Na dzisiejszy wieczorkonocku trzy pozycje

Ty Bedziesz Nastepna / Sorority Row

Youtube

produkcja: USA gatunek: Horror

Szóstka dziewcząt z bractwa wiedzie beztroskie, pełne imprez i zabawy życie w koledżu. Gdy jedna z nich, Megan, odkrywa, że jej chłopak dopuścił się zdrady, wszystkie postanawiają zemścić się na niewdzięczniku, pozorując przy nim śmierć Megan. Psikus przeradza się w tragedię, gdy nieświadomy niczego chłopak faktycznie zabija swoją byłą dziewczynę. Zszokowani morderstwem, wszyscy postanawiają zapomnieć o całym zajściu i żyć dalej swoim życiem. Jednak, gdy rok po ukończeniu nauki dziewczęta i bliskich, którzy znają ich sekret zaczyna prześladować tajemniczy zabójca, to okazuje się nie być wcale proste.

2012

Youtube

produkcja: Kanada , USA gatunek: Sci-Fi, Katastroficzny

Film twórców "Dnia Niepodległości". Obraz ten to wielkie widowisko ze wspaniałymi efektami specjalnymi, błyskotliwym montażem i akcją trzymającą w napięciu od pierwszych chwil. Przed wiekami Majowie pozostawili ludzkości kalendarz, który dokładnie wskazywał datę końca świata i mówił o zjawiskach, które miału mu towarzyszyć. Od tamtego czasu astrologowie odkryli starożytne teorie, numerolodzy wzory, które je potwierdzają, a geolodzy stwierdzili, że Ziemia od dawna jest skazana na taki scenariusz. Nawet rządowi naukowcy nie mogą zaprzeczyć faktom - w 2012 roku Ziemię czekają kataklizmy o niebywałej skali. Przepowiednia, której początek dali Majowie została dobrze udokumentowana, przedyskutowana, rozłożona na czynniki i sprawdzona. W 2012 roku nastąpią zjawiska, o których dobrze wiedzieliśmy - byliśmy przecież ostrzegani przed tysiącami lat.

Pila 6 / Saw 6

Youtube

produkcja: Australia , Kanada , USA , Wielka Brytania gatunek: Horror

Gdy wydawało się, że Jigsaw umarł, okazało się, że ma następców. Równie bezwzględnych jak on, ale działających już bez jego filozoficznego imperatywu. Jego spadkobiercą, ogarniętym obsesją zabijania i stosującym także jego metody, stał się detektyw Hoffmann. Agenci FBI, zachowując środki ostrożności, próbują zbliżyć się do Hoffmanna, ale ten podejmuje z nimi śmiercionośną grę, wierząc, że jej finał pozwoli zrozumieć światu plan Jigsawa.

Kiszka
Anciliae
Kiszka
:otsaiM

2010-03-14 21:37:12
Pandorum

http://gfx.filmweb.pl/po/84/58/478458/7317465.3.jpg?l=1266722757000

Świetny film w rodzaju Doom'a a nawet lepszy/ końcówka ryje mózg

Ostatnio zmieniany: 2010-03-14 21:39:16

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-14 21:45:43
Jakoś mi mózgu nie zryło Pandorum fajny film,ale bez przesady

42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56
Forum : Film