ASRAI - Touch In The Dark - strona 2

Help
Forum : Recenzje
1 | 2 Następna
Dyskusja na temat artykułu: ASRAI - Touch In The Dark - strona 2
Gwynbleidd
Anciliae
Gwynbleidd
Poznań

2006-06-25 13:53:54
Astarosie z tymi lateksami oczywiście żartowałem, wypowiadając się o Liv nie mam wcale na myśli jej figury, ale w głównej mierze jej twarz. Oczywiście wszystko jest kwestią gustu... ale w teledysku Into Your Light chodzi raczej o dobry smak. Ale to też może kwestia indywidualna.

p.s. Frija napisz prosze co to ten Manon bo jakoś nie kojaże :oops:
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

astarot
Moderator
astarot

2006-06-25 14:29:04
A co powiesz Gwynbleidd na Medeah z Artrosis...
Od tej całej dyskusji musiałem sobie dla odstresowania włączyć teledysk Delight...no i jeszcze Lacuna Coil... :twisted: Dlaczego...no cóż urodziwe dość panie... :twisted:

frija
Bicz
frija
WarSaw

2006-06-25 14:50:35
ta... paulina jest odpowiednia, by nie myśleć o brzydkich paniach :D

a manon... mówi się :wink: , że panuje nad całym swiatem, to on posiada moc całej natury nas otaczającej, ponieważ nią jest, jest wszystkim, co widzimy, wszystkim, czego się tkniemy, jest wszędzie... wszystko to on...

tak po krótce :wink:
taki mały diabełek z niego :wink: :twisted:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash

freya_blathin
Bicz
freya_blathin
Poznań

2006-06-25 14:55:04
Zacytuj:
a na tym forum nie rozmawiamy na razie o urodzie wokalisztek z różnych zespołów

He, he widze, ze to sie jednak zmieniło od kiedy tu ostatnio zaglądałam, chyba muszę sie wziąć za gruntowniejsze moderowanie tego forum... :wink:

A jeśli chodzi o Medeah to mamy o to z Gwynbleiddem odwieczny dylemat , czy gorsza jest "szczurowatość" Medeah czy "buldogowatość" Anji Orthodox i wychodzi na to, że wybieramy Maję...mimo tego, z wyglądu przypomina bardziej
współczesną właścicielkę solarium niż "mroczną i gotycką" divę...

Mnie to bynajmniej zupełnie nie przeszkadza, przepadam za Mają na koncertach, bardzo lubię i szanuję Anję, no sukowatej Medeah nie znoszę ale za to uwielbiam Artrosis...

frija
Bicz
frija
WarSaw

2006-06-25 15:13:04
no bo Maja jest najlepsza :D na Anję nie da się patrzeć...macie rację...teledyski to coś strasznego :? ale cóż...sama muzyka mi wystarcza, więc dużego problemu z tym nie mam :D nie każda dama musi być piękna...dobry wokal wystarcza, by odnieść sukces :D

a forum zostało zawładnięte przez urodowe aspekty - dwóch moderatorów się przyłączyło, więc nikt nas nie wygoni :D

astarot
Moderator
astarot

2006-06-25 16:23:40
rzeczywićie może lepiej zapuścić jakąś muzyke...bo na to wyjdzie że większość wokalistek to jakieś zołzy...

frija
Bicz
frija
WarSaw

2006-06-25 16:27:53
ja tam ich nie znam, nie mogę stwierdzić, czy to zołzy, czy nie :wink: mogę tylko ocenić ich wygląd w mojej skali :D komuś przecież może się podobać taka liv...albo anja... każdy ma swój gust :D

Dyskusja na temat artykułu: ASRAI - Touch In The Dark - strona 2
1 | 2 Następna
Forum : Recenzje