ASRAI - Touch In The Dark

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: ASRAI - Touch In The Dark
frija
Bicz
frija
WarSaw

2006-06-23 22:02:23 ASRAI - Touch In The Dark
powiem jedno- ta recenzja przekonała mnie :D coś ma w sobie takiego, że od razu chcę sięgnąć po muzykę tego zespołu i żałuję, że jeszcze tego nie słyszałam :wink:
dar przekonywania jak się nie patrzy :D (mam nadzieję, że nie zawiodę się po przesłuchaniu :D )
...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Gwynbleidd
Anciliae
Gwynbleidd
Poznań

2006-06-24 06:23:16
Też mam taką nadzieję, dla mnie płyta jest światna... ale każdy może mieć odmienne zdanie :wink:
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

astarot
Moderator
astarot

2006-06-24 07:50:06
ja mam ze trzy płytki Asrai łącznie z tą oczywiście...świetny zespół...chciałbym się przejść kiedyś na ich koncert, bo jak dotąd nie było okazji...

freya_blathin
Bicz
freya_blathin
Poznań

2006-06-24 12:36:23
I moze i lepiej... :wink: Asrai ma to do siebie że jakoś tak lepiej się je słucha niż ogląda... Te three witches nawet unikają pokazywania się w teledyskach...ale przynajmniej mają trochę samokrytyki, w przeciwieństwie do Liv Kristin, której urody jesteśmy z Gwynbleiddem oddanymi wielbicielami...

A tak wogóle babki z Asrai są super, bardzo fajny zespół i bardzo przyjemne głosy

frija
Bicz
frija
WarSaw

2006-06-24 13:01:08
oddani wielbiciele urody Liv Kristin :?: mam nadzieję, że to jakiś żart Freya :D

astarot
Moderator
astarot

2006-06-24 13:41:05
poznałem Liv pare lat temu gdy była w Poznaniu na koncercie z Atrocity...wtedy w naturze to była całkiem ładna dziewczyna...aczkolwiek porównując ją wtedy z AnkA z Bathalion D'Amur a obecnie z Dance of Galas...to trochę blado wyglądała...aczkolwiek to bynajmniej jest jest kwesita gustu...a na tym forum nie rozmawiamy na razie o urodzie wokalisztek z różnych zespołów :twisted:

frija
Bicz
frija
WarSaw

2006-06-24 13:43:01
hmmm...może trzeba założyć takie forum...sądzę, że by się na nim dużo działo...trochę byśmy się wszyscy pokłócili :D bo zaczyna nudno być, forum jakoś mało odwiedzane zaczęło się stawać :D

Gwynbleidd
Anciliae
Gwynbleidd
Poznań

2006-06-24 14:59:20
Hehehe żart to mało powiedziane... Liv można słuchać, ale oglądać to sie jej nie da :?

Astarocie coś dużo masz płyt Asrai, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że zespół wydał dopiero dwa albumy studyjne.
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

astarot
Moderator
astarot

2006-06-24 16:03:28
Mam te dwie płyty...plus EP...mało znane...
A niedługo ma Asrai wydac następną płytę tzn we wrześniu.

frija
Bicz
frija
WarSaw

2006-06-24 16:15:27
właśnie obejrzałam sobie zdjęcia Asrai i muszę wam przyznać rację :D na koncercie nie stałabym wpatrzona w pierwszym rzędzie :wink:
zdziwiła mnie ksywa Manon... no cóż... niektórzy mają wielkie mniemanie o sobie... ja ją tam za Manona bym nie uznawała :D

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2006-06-25 10:37:55 Liv
Odrazu mowie, ze baz zadnej ironii: jestem wielkim fanem Liv - nie tylko jej pieknego glosu. Generalnie uważam ją za bardzo ładna kobiete. W tym wieku chyba nie mozna sie dziwic, ze figura troche jej sie troche popsula. No coz dobija juz trzydziestki
Life is complex: it has both real and imaginary components
Ostatnio zmieniany: 2006-06-25 10:53:40

frija
Bicz
frija
WarSaw

2006-06-25 10:53:11
ej, bez przesady, trzydzieści lat to pełnia życia :D mi ogólnie bardziej jej twarz, niż figura przeszkadza... ale każdy widzi co innego :wink:

Gwynbleidd
Anciliae
Gwynbleidd
Poznań

2006-06-25 13:08:58
Kuba polecam Ci teledysk Into Your Light Leaves' Eyes... tam jest Liv w całej "pełni swojej urody" :wink: Nie wiem zupełnie dlaczego :wink: ale ten teledysk na długo zniechęcił mnie do tego utworu, zawsze jak go słyszałem pojawiał mi się przed oczami obraz Liv z tego teledysku :/ Ale może to wszystko przez te *** lateksy :wink: :twisted: :lol:
Ostatnio zmieniany: 2006-06-25 13:37:40

frija
Bicz
frija
WarSaw

2006-06-25 13:11:35
to stwierdzam, że chyba na to nie spojrze, nawet jak będę miała możliwość :D

astarot
Moderator
astarot

2006-06-25 13:45:57
Pomijając fakt lateksów Gwynbleidd (których nadmiar odrzuca mnie jak diabła od swięconej wody) to Liv się troszkę można powiedziec zapuściła...(aczkolwiek może nie jest to zupełnie trafne określenie ale oddaje mniej więcej to jakie odniołem wrażenie). Jakieś 8 lat tamu gdy ją widziałem w naturze to jeszcze była całkiem niezła laska...ale to mówie kwestia gustu...

Dyskusja na temat artykułu: ASRAI - Touch In The Dark
Poprzednia 1 | 2
Forum : Recenzje